تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 261 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

زیرنویس 1 رو درست نشون میده و زیرنویس 4 رو درست نشون نمیده . به نظرتون این دو تا زیرنویس چیشون فرق میکنه ؟

1 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز , از دوستانی که ورژن 1.06.15 رو دستگاه نصب کردن خواهش میکنم اطلاعات دقیقی راجع به اون بدن و این آپشن game که به wd اضافه میشه چه کاربردی داره ... و همچنین بگین آیا وقتی دستگاه رو خاموش میکنیم ,هنوز مشکل save
    نشدن settingرو داریم یانه ؟ ... با تشکر از همه دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام مجدد . من یه دیسک بلوری روی هارد با فرمت nrg ایمج گرفتم ولی wd اونو نشون نداد .لطفا راهنمایی کنین .راستی اگه ایمیج iso بود نشونش میداد... لازمه بگم دیسک بلوری 3D بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من دستگاهم wd live هستش امروز اپدیتش کردم به 1.05.4 ولی هنوز زیرنویس srt فارسیش مشکل داره باید چیکار کنم فارسیش جواب بده تبدیلش به idx رو بلدم ولی میخوام همین srt جواب بده
    با آپدیت جدید ، دستگاه از کدک های ANSI , UNICODE , UTF-8 برای زیرنویس فارسی با پسوند SRT پشتی بانی می کنه.
    فقط دوتا نکته وجود داره
    1-کدک دستگاه رو روی arabi بزاری
    2-اندازه زسرنویس رو در دستگاه بزرگتر از 52 نزاری چون اگه مثلا 56 یا بالاتر بزاری زیرنویس رو نشون نمی ده.
    قدیم دستگاه فقط از ANSI پشتیبانی می کرد اما حالا از هر سه کدک پشتیبانی می کنه و مشکل پ ژ گ رو دیگه نداره.
    اون عزیزایی هم که در زیرنویس های SUB-IDX مشکل دارن با ید به دونن که فعلا این مشکل رفع نشده.مشکل هم به خاطر این هست که مثلا خط اول زیرنویس زمانش تا ثانیه 18.755 تموم می شه و خط بعدی زمانش از 18.755 یعنی دقیقا از زمان زیرنویس قبلی تا زه شروع می شه.توی کامپیوتر به راحتی این زیرنویس قابل پخش هست ولی در این دستگاه خطه بعدی پخش نمی شه.بعضی از زیرنویس های SRT هم این طوری هستند که در دستگه به راحتی پخش می شن ولی اگه همین طوری به SUB-IDX تیدیلشون کنین این مشکل رو پیدا می کنن.برای حلش کافیه یا نرم افزار SUBTITLE WORKSHOP یه فاصله 1 هزارم سانیه ای بدید.در تنظیم این نر افزار به راحتی می تونین به طور اوتوماتیک کل زیرنویس ها رو تنظیم کنید.
    بازی هایی هم که به این دستگاه اضفه شده به وصیله ی اینترنت باید لود بشه.
    فرمویر جدید دستگاهم اکثر باگ هاش رو حل کرده ولی خوب بزرگترین مشکلی که دیدم اینه که وقتی هارد اکسترنال رو به دستگاه می زنید بلافاصله نمی شناسه و حدودا یک دقیقه باید صبر کرد تا هارد رو بشناسه.
    با این حال من به همه توصیه می کنم دستگاهشون رو به این فرمویر آپدیت کنن

5. 3 کاربر از aha0001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

يعني آپديت قبلي اين مشكل روي sub-idx نداره و اين ورژن جديد اينطوري است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

البته این ورژن که دوستمون توضیح دادن ماقبل آخره(1.05.4)....آخری که اصلا اسم فولدرهای فارسی رو برعکس نشون میده( 1.06.15)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

1

این دستگاه فیلم های سه بعدی هم ساپورت میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منم دستگاه رو به 1.06.15 آپدیت کردم. فعلا که مشکلی ندیدم زیرنویس srt رو هم خوب نشون میده. دیگه حالا برعکس نوشتن اسم فولدرهای فارسی فکر نکنم انقدر مسئله مهمی باشه

داره خودمونی میشه omidariyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من میخوام یکی از این دستگاهها بخرم

در حال حاضر کامپیوتر رو به تلوزیون وصل کردم و با این روش فیلم میبینم و با تنظیماتی که انجام دادم کیفیت خیلی خوبی به دست آوردم به طوری که فیلم های dvd rip 300 مگی رو که پخش میکنم کیفیتی تقریبا مثل بلوری 720p داره حالا میخواستم بدونم که اگه این دستگاه رو بخرم میتونه این دستگاه همون کیفیت کامپیوتر رو بهم بده یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل sub-idx در تمام فرمویر ها بوده تا جایی که من یادمه.
    ورژن نرم افزاری هم که من گفتم 1.06.15 هست.
    کیفیت پخش این دستگاه در فیلم های sd یا همون رزولوشن تا حد dvd پایین تر از کامپیوتر هست.به این دلیل که با فیلتر هایی که روی فیلم قرار می ده باعث می شه جزییات بیشتری معلوم بشه که در فیلم های کم کیفیت باعث شترنجی شدن البته کم می شه نصبت به کامپیوتر و نرم افزار kmplayer که کلا باعث تار شدن فیلم می شه تا فیلم شترنجی نشه.
    اما همون طور که از اسم این دستگاه معلومه کار اصلیش روی فیلم های hd و full hd هست که موقع پخش تصویر لبریز از جزییات هست.
    یه نکته مهم اینه که به طور پیش فرض رنگ تصویر روی high هست که باعث خوش رنگتر شدن تصویر می شه ولی همین طور باهث سیاه تر شدن هم می شه که در فیلم های تاریک ممکنه خوب جرین رو نفهمید.
    کافیه در تنظیم تصویر بهد از انتخاب hdmi روی low قرار بدید.
    نکته دیگه هم اینه که مصرف این دستگاه در فیلم های full hd با بیتریت بالا حدود 14 تا 15 وات بوده که خیلی پایین تر هست از کامپیوتر های معمولی که بالای 200 وات و کامپیوتر هایی با core i3 که بالای 60 وات و کامپیوتر هایی با پردازنده اتم که در حدود 30 وات حالا کمتر یا بیشتر و البته سرعت بسیار پایین تر.
    سوما این دستگاه با خودش کنتر از راه دور داره که اگه برای کامپیوتر بخواهیم بخریم فکر می کنم بالا 50 تومن باید پول بدیم یا حد اقل 20 تومن موس بیسیم.
    چهارم هم قیمتش فکر می کنم در حدود 130 تومن باشه که در برابر یه سیستم حداقلی 300 تومنی با قیافه بزرگ و زشت خیلی بهتره.
    سرعت لود فیلم هم طوی avatar من که 23 گیگ هست در حدود 2 یا 3 ثانیه برای لود اولیه هست.برای جلو زدن هم فقط x4 با سرعت توند می ره که به خاطر قدرت بالای چیپست هست البته برای دوستی که نمی دونه حداکثر x16 هست و اگه دگمه دور تند رو بزنیم و بعد دکمه عوض کردن ترک رو 10 دقیقه 10 دقیقه جلو یا عقب میره.
    با توجه به این که من یک سالی هست که این دستگاه رو دارم و به طور حرفه ای از اون استفاده می کنم یعنی ممکن من یکی دو هفته یا بیشتر خاموشش نکنم تا حالا خم به ابرو نیاورده.

12. 3 کاربر از aha0001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •