من داشتم dlc شادو بروکر رو بازی می کردم حال برای رمنس کردن با لیارا حتما لازم است که رابطه خودمو با تالی که با او رمنس کرده ام قطع کنم؟
من داشتم dlc شادو بروکر رو بازی می کردم حال برای رمنس کردن با لیارا حتما لازم است که رابطه خودمو با تالی که با او رمنس کرده ام قطع کنم؟
قطع کردن که هیچی به گذشته هم وابسته هست. برای داشتن سکانس های اضافی و گزینه های نهایی باید مس افکت رو با رمنس لیارا تموم کرده باشین، سیو رو در 2 لود کنید و به Liara وفادار بمونید.
سلام
من هرچی سعی کردم نتونستم یه لینک دانلود سالم از DLC Genesis پیدا کنم. از دوستان کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنونم
دوستان من دی ال سی ها رو نصب کردم. میشه مراحل نصب و اجراش رو به ترتیب بگید
Last edited by korokodil_avareh; 16-03-2012 at 15:12.
ببخشید که پست دادم مجبور شدم تاپیک رو بیارم بالا تا دیده بشه.
من دی ال سی ها رو دانلود کردم اما نسخه ای که روی سیستمم نصب شده کرک شده است و دسترسی هم به دی وی دی های بازی ندارم و برای پچ شدن ظاهرا نباید کرک شده باشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام.
به تازه گی با عنوان MASS آشنا شدم. ورژن 2 این بازی را نصب کرده ام. توی تایپیک این بازی داشتم چرخ می خوردم. به یه سری داستانا بر خوردم! گیجم!
هنوز یه مرحله هم نرفتم. یه فیلم اولش بود دیدم و بعدشم یه سری سوالا میکرد و منم انتخاب......
کلاً این بازی چطوریا هستش؟
انتخاب برای چیه؟
جریان Romance و وفاداری و این حرفا چیه؟
DLC چی هست؟
یه راهنما برای این بازی میشه معرفی کنید؟ (فارسی)
ممنون از شما
دوستان یه جایی گیر کردم که شاگرد اسبق موردین با کروگان ها همکاری میکنه و خلاصه اینکه مردین دو راه حل میزاره جلومون که یکیش نابودی جنوفیجه و دیگری نگه داری جنوفیج برای بقای کروگان ها...
کدوم رو انتخاب کنم؟تاثیراته هر کدوم چیه؟
سلام من یه مشکل داشتم با اینکه ,dlc های مس افکت 2 رو اجرا کنم اول از هم اینکه من بازی رو نصب کردم بعد پچ 1.02 رو نصب کردم بعد هم کرکش رو ریختم بهد رفتم تو بازی توی options بعد extras و بعد online و دوتا گزینه رو NO کردم بعد از بازی اومدم بیرون و دو تا دی ال سی arrival و terminus armor رو نصب کردم بعد dlc unlocker رو اجرا کردم و yes کردم حالا که میرم تو بازی یه پیغام توی منو میاد و میگه :
unable to autorize the listed dlc please log into cerbures network with account used to purchase dlc
arrival
terminus armor
بعدش رفتم توی بازی و دوباره مرحله ی آخر رو رفتم ولی نه اون armor اومد ونه اون مرحله ی arrival.
لطفا کمکم کنید.
سلام
من دوباره این بازیو شروع کردم تا از سیوش نسخه 3 رو شروع کنم.
واسه همین این دور برام مهمه
یه چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه اون ستون که کنار آبیه هسته و رنگش قرمزه (فکرکنم اسم آبیه پاراگون بود) به چه درد می خوره؟
اونجا هست که اشلی رو دوباره می بینه اشلی خیلی بد برخورد می کنهنمی شه کاری کرد باهامون بیاد
من هر کاری کردم نشد
راستی من این بازیو تا حالا تموم نکردم ولی تا دیسک 2 چند بار رفتم که هر بار به دلیلی نتونستم تمومش کنم.برا اینکه خوب تمومش کنم بدون اینکه داستان هم لو بره اگه نکته ای هست بهم بگین
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)