مرسی ممنون!مبارک باشه حسین آقا .
مگر اینکه دستم بهتون نرسه!ایشالا کی منتظر شیرینی باشیم ؟جنبه مثبتشو بخونید!
یعنی اگه پیداتون کردم چشم!
چشم!راستی مقایسه ی استار و کوکی یادت نره ها .فعلا تحویل بگیریم گوشی رو یه چند روزی حال و احوالشو ببینیم!
![]()
مرسی ممنون!مبارک باشه حسین آقا .
مگر اینکه دستم بهتون نرسه!ایشالا کی منتظر شیرینی باشیم ؟جنبه مثبتشو بخونید!
یعنی اگه پیداتون کردم چشم!
چشم!راستی مقایسه ی استار و کوکی یادت نره ها .فعلا تحویل بگیریم گوشی رو یه چند روزی حال و احوالشو ببینیم!
![]()
حسین جان من که همون اولا گفتم قبلا برای یه گوشی ارزون چه کارا که نکردم. و فقط قصدم انتقام از دزد بود.
اما شما نا امید بودی.
خدا رو شکر. تبریک میگم.
بله یادمه...حسین جان من که همون اولا گفتم قبلا برای یه گوشی ارزون چه کارا که نکردم. و فقط قصدم انتقام از دزد بود.
اما شما نا امید بودی.
خدا رو شکر. تبریک میگم.ولی واقعا داستانی که شما تعریف کردید خیلی امیدوارم کرد، تنها چیزی که بود این بود که مخابرات که پیدا نکرد.....دیگه انگار دنیا رو، رو سرم خراب کردن و دیگه پیدا نمیشه و.... اصلا فکرشم نمی کردم ایرانسل پیدا کنه، من همینجوری گفتم امروز برم ببینم چه خبره (به قصد راحت شدن از دست این نامه!
)
مبارکه
دیدی گفتم ایرانسل هم یک کارایی کرده
شانست گرفت از ایرانسل شکایت شد و مجبور شدن تمام سیم کارتها رو ثبتنام کنن وگرنه به این راحتی ها اسم و مشخصاتش و آدرسش گیر نمیومد
همون آقای x,y هم پاشون گیره.
اول که میگیرنش صد درصد میگه از کسی خریدم و اصلا نمیشناسمش .بعد که یکم گوش مالیش میدن به حرف میادبعد اگه دستش تو یک کاسه باشه که دیگه هیچی. بی گناه هم باشه بازم ولش نمیکنن. چون خرید جنس دزدی جرم محسوب میشه
![]()
آقا تبريک ميگم من که پارسال P1 ازم دزديدن يکم دنبالش رفتم آنقدر اذيت کردن که بيخيال شدم
حسیــــــــــــــــــــــ ــــــــن................تبریــــ ــــــــــــــــــــــک.... ................(ایشالا عروسیت..........
)
میگم حالا سه شنبه همش دم گوشت باشه............
برکت کوکی خریدن من به تو هم رسید..........![]()
salam chejore ba opera farsi bnvisam?
سلام.
بسیار خوشحال شدم و تبریک میگم.![]()
دوستان سلام
این اپرا مینی که گذاشته بودید چرا نمیشه باهاش فارسی نوشت؟
سیم کارت ایرانسلم رو گذاشتم تو گوشیم دیدم 10666 ریال داره. 10 مگ ایرانسل رو فعال کردم. با اینترنت گوشی که اصلا سایتا باز نمیشد خیلی طول میکشید. ولی با اپرا مینی سرعتش خیلی خوب بود.فقط فارسی نمینویسه.
راستی کسی گوگل مپ لمسی نداره؟
حالا چند تا سوال از اقا حسین.
نرم افزاره رو نصب کردین؟ نصب شد تو استار؟
یکی میگفت گوگل مپ استار مکانی که هستی رو نشون میده درسته؟
شرمنده من اصلا یادم رفت!نرم افزاره رو نصب کردین؟ نصب شد تو استار؟
یکی میگفت گوگل مپ استار مکانی که هستی رو نشون میده درسته؟الان میرم تست کنم...
گوگل مپ استار یکی از قابلیت های باحالشه....درسته همون جایی که هستید رو نشون میده....
راستی اپرا مینی فکر کنم اصلا فارسی (تایپ) ساپورت نمی نماید...
Last edited by Michael Ropy; 02-01-2010 at 19:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)