واسه شارژ اولیه بذارم بیشتر به شارژ باشه ؟ مثلا 6-7 ساعت یا مثل مواقع عادی هر وقت خودش گفت تمومه
بکنمش از شارژر ؟ گوشی در این بین خاموش باشه یا فرق نمیکنه ؟
واسه شارژ اولیه بذارم بیشتر به شارژ باشه ؟ مثلا 6-7 ساعت یا مثل مواقع عادی هر وقت خودش گفت تمومه
بکنمش از شارژر ؟ گوشی در این بین خاموش باشه یا فرق نمیکنه ؟
Last edited by Devil_Hunter; 11-05-2009 at 21:15.
وقتی گوشی کامل شارژ می شه دیگه شارژ نمی شه!!!
ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه!!
شب وقتی خوابیدی بزار شارژ بشه!!
سلام
کسی گوشیشو به ورژن 21 آپ کرده؟
تغییراتش چی هست
اگه جواب بدین ممنون میشم
به نظر من بهتری ورژن همون 20 توی این چیزی ای مزخرفی دیدم(توی گالری فایلای بی معنی اضافه میش ) که نه توی 20 بود نه 11
البته 11 خیلی سرعتش پایین بود.یکی از چیزای خوب 20 و21 دیکشنری ه که وقتی میری سایت برای همه زبان ها از جمله فارسی ساپورت داره
اگه میخوای آپدیدت کنی با خود نوکیا آپدیت کن حتما هم شارژت پر باشه و دستگاهت با یو پی اس داشته یا با لپتاپ باشه تا مشکلی پیش نیاد با کابل هم کاری نداشته باش
دوستان من میخوام بگیرم فقط من به چه روشی ساین کنم گوشی رو که دیگه مشکلی نداشته باشم؟
در ضمن قاب کریستال برای این گوش هست؟
شنیدم یه محافظ ال سیدی مخصوص برای این گوشی اومده درسته؟از کجا باید بخرم؟
در ضمن بهترین روش برای اپتودیت این گوشی چیه؟
Last edited by danijon_2006; 12-05-2009 at 13:12.
سلام به همه . کلی درباره 5800 تعریف کردین حالا یکی بگه اگه بخوام یکی بخرم به چه چیزایی حواسم باشه و باید رعایت کنم .
چه نرم افزارایی باید داشته باشه؟
آخرین قیمتش چنده؟
مرسی از راهنمایتون![]()
اگه منظورت نرم افزارهایی مثل آفیس، آکروبات ریدر یا نرم افزارای شبیه Paint هستش اینا تو گوشی نصب نیستن.
اصلا اول که گوشی رو میگیری فیرمور 11 روش نصبه که باید آپدیتش کنی، توی فیرمور 11 حتی دیکشنری خود نوکیا هم نیست، ولی با آپدیت فیرمور به 20 یا 21 دیکشنری هم اضافه میشه که لیست دانلود همه دیکشنریهای نوکیا به زبانهای مختلف توی این لینک هست:
توی پوشه Application دو بازی از پیش نصب شده به نامهای Bounce و RT GR وجود دارن؛ اولی توپ بازیه و دومی اتومبیلرانی. نرم افزارهای IM برای InstantMessaging و Real Player برای پخش فایلهای ویدئویی هم از قبل نصب شده اند + Calculator + Notes + Recorder +Clock + Converter.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و نرم افزار مخصوص GPS که زیر آیکونش نوشته Location
توی جعبه گوشی هم باید هندزفری نوکیا،کابل TV-out،پایه برای نگهداشتن گوشی روی یک سطح،کابل USB،شارژر،بند، قلم اضافی موجود باشه.
دوستان اخرین فریم وری که اومده Stable پایدار هستش ؟؟ یا به صورت رسمی نوکیا اعلام نکرده؟/
oracleorator جان مرسی از اطلاعاتت . در مورد کشور سازندش چی .؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)