پلیس +10 ......
پلیس +10 ......
سلام صرفا يه تجربه.
من چند مدت بودم بحث هاي مربوط به اشتغال به تحصيل اين تاپيك رو دنبال مي كردم چون اشتغال به تحصيلم 4/31 بود و چون فكر مي كردم كه چون تاريخش گذشته و قبول شدم حالا بايد يه جديد ببرم براشون كه نداشتم. امروز صبح مربيم از دم در خونه رد ميشه به بابام ميگه به اين آقا زاده بگو بياد تكميل پرونده گواهي نمي خواد. منم الان رفتم مدارك دادم. شانس ما اونجا مربي رو ديدم! بهم گفت چرا مشورت نمي كني وقتي چيزي رو نمي دوني بپرس! گواهي يه بار نه صد بار. منم گفتم غلط كردمگفتن بشين تا بياد در خونه!
حالا اگه رسيد خبرتون ميكنم!
سلام دوستان
من امروز بعد از گذروندن اینهمه دوندگی رسیدم به امتحان شهری... رفتم برای امتحان، بنا به دلایلی با افسر دعوام شداون هم اصلا از من امتحان نگرفت! جدای از اینکه تهدید کردن تا یکماه از من امتحان نگیرن
میخواستم بدونم بعد از این زمان امکانش هست که کارتکس رو بگیرم و برم یک آموزشگاه دیگه امتحان بدم؟!
![]()
Last edited by only4u-m; 27-12-2012 at 22:31.
برو روي ماهشو ببوس
مدير اين آموزشگاه كه من بودم گفت اگه كاردكس صادر شد تا 2 سال اعتبارش تموم نشه هيچ آموزشگاه ديگه اي توي كشور نمي توني بري. نا گفته نماند منم يه درگيري هاي ريزي داشتم ميخواستم برم يه آموزشگاه ديگه! بهشون بگو با افسر آشتيت بدن قبولت كه كرد ديگه تموم شده رفته پي كارش مي توني براي سلامتيش دعا كني!
اينجور كه به من گفتن حتي افسر ميتونه تا 6 ماه از امتحان محرومت كنه!
افسر زن بود!! روش هم ماه نبود!!
خدا رو شکر محرومم نکردن، رفتم امتحان بدم... لج کرد تا راه افتادم گفت بزن بقل، ردی! سرعتت زیاد بود!!!!(تا زدم دنده 2 اینو گفت)
* حالا یک سوال دیگه، شنیدم این افسرها که امتحان میگیرند هر چند وقت یکبار عوض میشند... درسته؟! اگر همینطوره، من چند روز دیگه برم تا دیگه روی ماهش رو نبینم؟!![]()
سلام دوستان
یه سوال دارم.
من متولد 29/6/74هستم.
چون تغیر رشته دادم یه سال اضافی دارم میخونم یعنی الان هم میرم مدرسه.
میخواستم بدونم من کی میتونم برم واسه گواهینامه؟؟؟
اگه تو زمان مدرسه باشه که یه اشتغال به تحصیل میگیرمو تمام.
اگه نباشه و تمام درسامو پاس کردمو نرفتم دانشگاه و سربازی هم نرفتم (اصلا علاقه به سربازی ندارم.به نظر من آدم الکی 2سال وقتشو هروم میکنه) باید چیکار کنم؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون.
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
معلوم نيست ولي آره هر چند وقت عوض ميشن. براي چي نري اينقدر برو تا كوتاه بياد. ظاهرشون خشنه ولي باطنشون لطيفه! باور كن
هر بار كه مي ري هم يه نكته ياد مي گيري من نظرم اينه كه تا بهت نگفته دنده عوض نكن توي اتوبان كه نمي بردت كه حداقل سرعت داشته باشه تو يك برو آروم تا بهت بگه برو 2 البته به افسرش هم ربط داره! ولي بهت قول ميدم اينبار بري قبولي باور كن![]()
اول كه 18 سالتون بايد تموم بشه. مثلا اگه 29 شهريور 92 يه اشتغال بگيري از مدرسه تا 31 شهريور اعتبار داشته باشه روز 30 شهريور مي ري ثبت نام ميكني و مشكلي نيست!
ولي يه مشكلي هست كه اينجا از مدرسه گواهي گرفتن بچه هايي كه خرداد درسها رو پاس كرده بودند تا 10 تير بيشتر گواهي ندادن بهشون. اگه تا 31 شهريور بخواي مگه انضباط رو بيوفتي بري تابستون دست به سينه بشيني!
انشالله دانشگاه خوب قبول ميشي باور كن
دانشگاه نري، سربازي هم نري خب گواهينامه هم نري(نداري)
گواهينامه ام رسيد!
بيست سوم ماه گذشته افسر امضا كرده مدارك رو ، امروز رسيد دستم صدورش 91/10/05 و اعتبارش تا 1401/10/03
عمري باقي بود يه 10 سال اعتبار داره![]()
اقایون و خانوم های محترم ( اقایون اول) اینجانب شنبه میخوام برم برا امتحان شهر
پند و اندرزی اگه دارید بگید که ما روشن بشیم
تجربیاتتون رو بگید و چه کارای نباید انجام بدم..ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)