یه سر به اینجا بزن و از پشتیبانی آنلاین استفاده کن
اگه نخواستی الان بگو سرور داری یا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول باید یه سرور راه اندازی کنی بعد آنلاین یا آفلاینش کنی
یه سر به اینجا بزن و از پشتیبانی آنلاین استفاده کن
اگه نخواستی الان بگو سرور داری یا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول باید یه سرور راه اندازی کنی بعد آنلاین یا آفلاینش کنی
اصلا توی فایل کانفیگ من Death.CorpseReclaimDelay.PvP وجود نداره
من داخل Mangos.conf رو گشتم اما نبود
در ضمن Mangos man 2.4.3 هست.
-------------------------------------------------------------------------------
مانگوس 4.2.2 رو هم دارید... ؟؟
اگه هست خواهش میکنم واسه دانلود لینکش رو بزارید .
با تشکر
Last edited by ATS_Alilord3224; 30-09-2011 at 12:47.
با سلام به دوستان گرامی میخواستم بگم اگه سرور ورد 4.0.6 میخواید به این لینک مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سرور کاملا رایگانه اجرائ سرورش هم کاری نداره سرور 3.3.5 هم دارم اگه خواستید بگید بزارم اون هم رایگانه اگه به سرور 4.0.6 وصل شدیدبهم بگید با هم بازی کنیم (توجه داشته باشید که سرور 4.0.6 که میگم لانچر هست و اون رو می تونید روی پچ 4.0.3 به بالا اجرا کنید)
فایل کانفیگتو بزار من یه نگاهی بهش بکنم
سلام
من هرچی گشتم حتی یه سرور پیدا نکردم که 4.2.2 باشه
اگه کسی سراغ داره یه ندا بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ،قصد دارم سروری رو معرفی کنم که شاید خیلی از شما هنوز با اسم این سرور آشنا نشده اید، سرور آرنا تورنمنت ، توضیح مختصری از این سرور میدهم تا انتخاب بعدی شما این سرور باشد.
سرور در حال حاضر دارای 1 بازی می باشد. ورلد آف وارکرافت
هم اکنون نسخه ورلد آف وارکرافت 3.3.5 می باشد.
دارای لتنسی پایین ، بدونه لگ و بدونه قطعی.
.سرور به صورت تمام پی وی پی می باشد
تمامی اسپل های کلاس ها فیکس بوده . با کمترین میزان باگ که توسط تیم مدیریتی قوی پشتیبانی می شود.
سرور دارای وبسایت اختصاصی می باشد که با استفاده از این سایت بازیکنان به راحتی می توانند از اخبار سرور با خبر شوند و از خدمات سرور استفاده نمایند
برای ساخت اکانت به لینک زیر مراجعه فرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم سرورتون روز به روز پیشرفت کنه فقط یه لطفی بکنید که برای معرفی سرورتون یه تاپیک مجزا باز کنید چون همونطور که از اسمه این تاپیک پیداست برای معرفی سرور نیست
موفق و پیروز و سربلند باشید
سلام
من از اين لينك نتونستم چيزي دانلود كنم به عنوان Mangos 4.2.2
اگه ميشه همين فايل رو تو يه سايت بهتر يا با يه لينك مستقيم تر واسه دانلود بزاريد
با تشكر
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
سرور 4.2.2 نبووووووووووووووود
همه 3.3.5 هستيد كه در ضمن يه تاپيك جديد نظر خوبي هست
سلام دوستان اولین سرور 4.06 ایرانی wowtak.com هست
هرکسی هم خواست من برای اون ران می کنم 09355172184
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)