میتونید از سایت سازنده سایز و مشخصات دیگشو ببینید
من که 5 یا 6 سالی هست که دارم تا حالا به مشکل برنخوردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید از سایت سازنده سایز و مشخصات دیگشو ببینید
من که 5 یا 6 سالی هست که دارم تا حالا به مشکل برنخوردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
osman عزیز ازت یه سوال داشتم ایا دستگاه های cown که توی ایران توسط فروشگاه ها ویا سایت ها به فروش میرسه وارد کننده هاشون امرتات هست وایا اصلا وارد کننده ی دیگه ای وجود داره ویه سوال دیگه اگه کارت گارانتی گم بشه سریال دستگاه توی سیستم امرتات وجود داره مبنی بر اینکه دستگاه رو با این مشخصات ضمانت کردیم اگه میشه جواب سوال منو زود بده که حیاتی هست .دمت گرم
منون از راهنماییتون میشه یه مدل خوب که این قابلیت رو داره و برای کار مورد نظرم هم مناسب هست رو معرفی کنید؟
یعنی بشه به روشی که گفتین ازش line out گرفت و کیفیت پخش صوتی هم بالا باشه
یه تشکر هم نسبت به مدیران فعال سایت دارم،چون وقتی پستای ما اضافه میشه که 20 تا پست بعدش نوشته شده و دیگه خونده نمیشه...![]()
من شرکت دیگه ای رو نمیشناسم که کووان بیاره شاید باشه
کارت گارانتی هم بر اساس شماره سریال صادر میشه و میتونید بگید که کارت گم شده و با شماره سریال چک کنن
راستی cowon درسته نهcown!
Last edited by osmaan; 13-12-2011 at 21:30.
سلام آقای peaceful1
اگه ممکنه به این پست جواب بدین،ممنونم
منون از راهنماییتون میشه یه مدل خوب که این قابلیت رو داره (گرفتن line out) و برای کار مورد نظرم هم مناسب هست
( کیفیت و امکانات صوتی بالا برای تقویت بوسیله آمپلی فایر ) رو معرفی کنید؟
یعنی بشه به روشی که گفتین ازش line out گرفت و کیفیت پخش صوتی هم بالا باشه![]()
اقا من تازه یه j3 گرفتم می خواستم بدونم ایا فقط برای j3 تم وجود داره وایا برنامه ی قابل نصب هم روی j3 وجود داره .
چرا تو این تاپیک کسی در مورد مدل E2 چیزی نمیگه ؟ کیفیت صداش و دووم باتریش چطوره ؟
بله تم وجود داره يه جستجو بكني توي اينترنت پيدا مي كني اما برنامه من كه چيزي نديدم
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام میتونید اینجا پیدا کنید iaudiophile.net
مشخصات:
• دارای حافظه 2 و 4 گیگابایتی
• باطری لیتیومی قابل شارژ تا 11 ساعت و 30 دقیقه
• وزن 16.6 گرم, رابط USB، با ضمانت نامه امرتات
• قابلیت پخش فایلهای صوتی MP3،WMA،WAV،OGG،FLAC
• در رنگ های صورتی و آبی آسمانی و یاس بنفش و نارنجی قرمز و قهوه ای و بنفش و مشکی
سلام هادی عزیز بلااخره خریدید؟مبارک باشه
راستی بلوتوث هم داره کیفیت صداش در اون حد بود؟یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)