دوست عزیز
فقط یکی از کلید های امضا شما فعال بود که آن هم پیام خطا "Incorrect creation date" داشت. اگر کلید دیگری دارید لطفاً قرار دهید.
دوست عزیز
فقط یکی از کلید های امضا شما فعال بود که آن هم پیام خطا "Incorrect creation date" داشت. اگر کلید دیگری دارید لطفاً قرار دهید.
آقا من اون سایت اول تاپیک هم رفتم کلی کلید گرفتم ولی هیچ کدوم کر نکرد. الان آنتی ویروس من آپدیت نمیکنه هیچی اصلا اسکن هم نمیتونه بکنه باز 2008 که بهتر بودش
کلید موجود در امضام سالم و فعال هست و خودم دارم ازش استفاده میکنم با این حال 16 کلید دیگه برای اینترنت سکیوریتی رو بهش اضافه کردم.
سلام
22_10_1388
12_Jan_ء2010
41KB
PassWord: kiskey.mihanblog.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش باشین،
©م.م.©
سلام خدمت دوستانسلام من همیشه همین راه رو استفاده می کردم ولی الان نمیشه وقتی License بلاک شده رو حذف کردم , و میرم تو قسمت Activate new license (کانکشن اینترنت هم قطعه) فقط Activate commercial license هست و گزینه browse دیگه نمیاد activation code هم که ندارم فکر کنم چون بار اول که نصب کردم اشتباهی از trial License استفاده کردم بعد بهش key دادم دیگه الان میزنه trial License expired کمک کنید حال ویندوز عوض کردن ندارم مرسی
من خودم هم اينقدر دنبال كي براي كاسپر گشتم كه ديگه از اين آنتي ويروس خسته شدم و اونو پاك كردم و مجددا كه بعد از چند وقت نصب كردم و همزمان شد با برنامه تريال ريسيتر كه با خودم گفتم ما كه همه اين برنامه ها رو امتحان كرديم حالا اينم امتحانمي كنيم (بالاتر از سياهي كه رنگي نيست)
و وقتي طبق دستور استفاده كردم ديدم كه چه سيستم جالبي داره اين برنامه كوچولو و اون اينه كه مياد و اطلاعاتي كه مخصوص رجيستر تريال اون هست رو پاك مي كنه و دوباره مثل روز اول شما مي توانيد 30 روز ديگر رو تمديد كنيد و همين كار رو انجام بديد تا دوباره 30 روز تموم بشه و ظرف يك دقيقه بدون هيچ مشكلي دوباره تمديد كنيد.فقط بايد چند تا مسئله رو مد نظر داشته باشيد
1- ابتدا از setting ......option..........enable self defence رو غير فعال كنيد
2- از قسمت system tray(كنار ساعت) كاسپر رو exit كنيد
3- و برنامه ريسيتر رو اجرا كنيد و بعداز چند ثانيه دوباره كاسپر رو فعال كرده و به اينتر نت وصل شويد و active trial licinece رو بزنيد و حالشو ببريد
ضمنا اينم بگم كه اگه يك بار آپديت بشه ديگه وقتي شما دوباره تمديد كرديد اصلا كاري به آپديت نداره و هيچ مشكلي برا اون پيش نمياره
حالا دوستان عزيز كه اينهمه خودشون رو اذيت مي كنند اين كار رو هم بكنند و ببينند چطور است (ضرر نداره كه)
از اينجا ريسيتر رو دانلود كنيد
پاسوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا این KEY هایی که میذارید مشخص کنید که مال 2009 هست یا 2010
با تشکر
این پسورد که کار نمیکنه دوست عزیز
معرفي برنامه Kaspersky GetKey v1.0 جهت دانلود كليدهاي كاسپر
توضيحات:
تنها با يک کليک و در عرض چند ثانيه مي توانيد جديدترين کليد هاي مربوط به Kaspersky Antivirus و يا Kaspersky Internet Security خود را دريافت کنيد. کار با اين نرم افزار بسيار آسان بوده و کافي است فقط نسخه آنتي ويروس کسپرسکاي (Kav) و يا کسپرسکاي اينترنت سکيورتي (Kis) خود را انتخاب کنيد و محلي را براي ذخيره Key انتخاب کنيد.
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نكته مهم:
با توجه به اينكه اين برنامه توسط آنتي ويروس كاسپر بعنوان يك برنامه مشكوك و مخرب شناسايي ميشه حتما قبل از دانلود و اجراي اين برنامه كاسپر را Exit كنيد.
این روش برای 2009 کار میکرد ولی برای Kaspersky Internet Security 2010_9.0.0.736en جواب نمیده متاسفانه :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)