تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 596 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزیز
    فقط یکی از کلید های امضا شما فعال بود که آن هم پیام خطا "Incorrect creation date" داشت. اگر کلید دیگری دارید لطفاً قرار دهید.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من اون سایت اول تاپیک هم رفتم کلی کلید گرفتم ولی هیچ کدوم کر نکرد. الان آنتی ویروس من آپدیت نمیکنه هیچی اصلا اسکن هم نمیتونه بکنه باز 2008 که بهتر بودش

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    فقط یکی از کلید های امضا شما فعال بود که آن هم پیام خطا "Incorrect creation date" داشت. اگر کلید دیگری دارید لطفاً قرار دهید.
    آقا من اون سایت اول تاپیک هم رفتم کلی کلید گرفتم ولی هیچ کدوم کر نکرد. الان آنتی ویروس من آپدیت نمیکنه هیچی اصلا اسکن هم نمیتونه بکنه باز 2008 که بهتر بودش
    کلید موجود در امضام سالم و فعال هست و خودم دارم ازش استفاده میکنم با این حال 16 کلید دیگه برای اینترنت سکیوریتی رو بهش اضافه کردم.

4. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

سلام
    22_10_1388
    12_Jan_ء2010

41KB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    PassWord: kiskey.mihanblog.com

خوش باشین،
    ©م.م.©

6. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

سلام من همیشه همین راه رو استفاده می کردم ولی الان نمیشه وقتی License بلاک شده رو حذف کردم , و میرم تو قسمت Activate new license (کانکشن اینترنت هم قطعه) فقط Activate commercial license هست و گزینه browse دیگه نمیاد activation code هم که ندارم فکر کنم چون بار اول که نصب کردم اشتباهی از trial License استفاده کردم بعد بهش key دادم دیگه الان میزنه trial License expired کمک کنید حال ویندوز عوض کردن ندارم مرسی
    من خودم هم اينقدر دنبال كي براي كاسپر گشتم كه ديگه از اين آنتي ويروس خسته شدم و اونو پاك كردم و مجددا كه بعد از چند وقت نصب كردم و همزمان شد با برنامه تريال ريسيتر كه با خودم گفتم ما كه همه اين برنامه ها رو امتحان كرديم حالا اينم امتحانمي كنيم (بالاتر از سياهي كه رنگي نيست)
    و وقتي طبق دستور استفاده كردم ديدم كه چه سيستم جالبي داره اين برنامه كوچولو و اون اينه كه مياد و اطلاعاتي كه مخصوص رجيستر تريال اون هست رو پاك مي كنه و دوباره مثل روز اول شما مي توانيد 30 روز ديگر رو تمديد كنيد و همين كار رو انجام بديد تا دوباره 30 روز تموم بشه و ظرف يك دقيقه بدون هيچ مشكلي دوباره تمديد كنيد.فقط بايد چند تا مسئله رو مد نظر داشته باشيد
    1- ابتدا از setting ......option..........enable self defence رو غير فعال كنيد
    2- از قسمت system tray(كنار ساعت) كاسپر رو exit كنيد
    3- و برنامه ريسيتر رو اجرا كنيد و بعداز چند ثانيه دوباره كاسپر رو فعال كرده و به اينتر نت وصل شويد و active trial licinece رو بزنيد و حالشو ببريد
    ضمنا اينم بگم كه اگه يك بار آپديت بشه ديگه وقتي شما دوباره تمديد كرديد اصلا كاري به آپديت نداره و هيچ مشكلي برا اون پيش نمياره
    حالا دوستان عزيز كه اينهمه خودشون رو اذيت مي كنند اين كار رو هم بكنند و ببينند چطور است (ضرر نداره كه)
    از اينجا ريسيتر رو دانلود كنيد
    کد:
    پاسورد
    کد:

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لطفا این KEY هایی که میذارید مشخص کنید که مال 2009 هست یا 2010

با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    22_10_1388
    12_Jan_ء2010

41KB

کد:
    PassWord: kiskey.mihanblog.com

خوش باشین،
    ©م.م.©

این پسورد که کار نمیکنه دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چند تا کلید برای KIS 2009 ‌بذارید لطفا

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض معرفي برنامه Kaspersky GetKey v1.0 جهت دانلود كليدهاي كاسپر

معرفي برنامه Kaspersky GetKey v1.0 جهت دانلود كليدهاي كاسپر

توضيحات:

تنها با يک کليک و در عرض چند ثانيه مي توانيد جديدترين کليد هاي مربوط به Kaspersky Antivirus و يا Kaspersky Internet Security خود را دريافت کنيد. کار با اين نرم افزار بسيار آسان بوده و کافي است فقط نسخه آنتي ويروس کسپرسکاي (Kav) و يا کسپرسکاي اينترنت سکيورتي (Kis) خود را انتخاب کنيد و محلي را براي ذخيره Key انتخاب کنيد.

دانلود:

کد:

نكته مهم:

با توجه به اينكه اين برنامه توسط آنتي ويروس كاسپر بعنوان يك برنامه مشكوك و مخرب شناسايي ميشه حتما قبل از دانلود و اجراي اين برنامه كاسپر را Exit كنيد.

12. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من نميدونم چرا شما اينقدر بر نظرات خود اصرار مي كنيد و اصلا گوش به حرف دوتا بچه تر از خودتون نمي دهيد(البته ببخشيد اينجوري گفتم)
    من خودم هم اينقدر دنبال كي براي كاسپر گشتم كه ديگه از اين آنتي ويروس خسته شدم و اونو پاك كردم و مجددا كه بعد از چند وقت نصب كردم و همزمان شد با برنامه تريال ريسيتر كه با خودم گفتم ما كه همه اين برنامه ها رو امتحان كرديم حالا اينم امتحانمي كنيم (بالاتر از سياهي كه رنگي نيست)
    و وقتي طبق دستور استفاده كردم ديدم كه چه سيستم جالبي داره اين برنامه كوچولو و اون اينه كه مياد و اطلاعاتي كه مخصوص رجيستر تريال اون هست رو پاك مي كنه و دوباره مثل روز اول شما مي توانيد 30 روز ديگر رو تمديد كنيد و همين كار رو انجام بديد تا دوباره 30 روز تموم بشه و ظرف يك دقيقه بدون هيچ مشكلي دوباره تمديد كنيد.فقط بايد چند تا مسئله رو مد نظر داشته باشيد

کد:
    این روش برای 2009 کار میکرد ولی برای Kaspersky Internet Security 2010_9.0.0.736en جواب نمیده متاسفانه :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •