تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 189 از 262 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

بنده خدا یه بازی اصلی رو نیمکت بوده تازه مساوی هم کرده و نباخته اونم تو خونه حریف
    اونوقت میان از ترکیب و سرمربی و... انتقاد میکنن
    همون ژنرال تو برنامه بهرام شفیع گفت آقای قطبی رو واسه 4 سال باید نگه داریم و...
    تازه بازی آینده هم پیش بینی میکنن از الان که میبازیم

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

kelly clarkson
    عشق است kelly clarkson
    همون ژنرال تو برنامه بهرام شفیع گفت آقای قطبی رو واسه 4 سال باید نگه داریم و...
    کاملا درسته..
    تو این زمان باقیمونده تمام مربی های دنیا هم جمع بشن کاری از دستشون بر نمیاد...
    من یکی که کاملا از نتیجه راضیم...
    البته میتونست بهتر باشه..
    انشالله اماراتو میبریم..
    روحیه میگیریم..
    کره جنوبی هم کره شمالی رو میبره

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من با قطبی مشکل دارم بخاطر اینکه وقتی میدونست نمیتونه کاری کنه قبول کرد سرمربی بشه
    بابا مایلی کهن که همه ادم و عالم میدونن چیزی حالیش نیست وقتی بهش پیشنهاد شد قبول کرد
    دیگه از قطبی چه انتظاری دارین که خیلی ها زمان دایی هم میگفتن باید ایشون انتخاب بشه

راستی کسی نگفت اوردن طبل تو ورزشگاه مجازه یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

عشق است kelly clarkson

کاملا درسته..
    تو این زمان باقیمونده تمام مربی های دنیا هم جمع بشن کاری از دستشون بر نمیاد...
    من یکی که کاملا از نتیجه راضیم...
    البته میتونست بهتر باشه..
    انشالله اماراتو میبریم..
    روحیه میگیریم..
    کره جنوبی هم کره شمالی رو میبره
    خب پس تو p30 هم kelly طرفدار داره
    ایشالله 3-4 تا به امارات میزنن تا تفاضل هم بهتر بشه
    راستی بازی مستقیم ملاکه یه تفاضل؟
    چون اگه مستقیم باشه ایران از اعراب باخته و بد میشه

بابا مایلی کهن که همه ادم و عالم میدونن چیزی حالیش نیست وقتی بهش پیشنهاد شد قبول کرد
    دیگه از قطبی چه انتظاری دارین که خیلی ها زمان دایی هم میگفتن باید ایشون انتخاب بشه

راستی کسی نگفت اوردن طبل تو ورزشگاه مجازه یا نه
    من فکر کنم مجازه چون اصلا طرز تشویق کشورهای آسیای شرقی همینه البته خودمون هم میاریما 4شنبه
    اما آوردن ارتش یک کشور فک نکنم آخه اینقدر نظم من تا حالا تو یه ورزشگاه ندیده بودم

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام دوستان .....
    من نه استقلالیم نه پرسپولیسی یعنی اصلا طرفدار پاشگاه خاصی تو ایران نیستم ..
    ولی تیم ملی رو دوست دارم ...
    کارشناس فوتبال هم نیستم ولی نظر خودمو میگم ...
    میخوام چندتا نکته رو بگم به عنوان کسی که بی طرفانه داره قضاوت میکنه:
    اولا این نتیجه ( تساوی ) توی زمین کره شمالی ( تیمی که عربستان رو تو همون زمین زده و با کره مساوی کرده) نمیگم نتیجه ی خوبی بود اما هرچی بود از باخت بهتر بود.
    با اینکه تیم میتونست ببره اما از موقعیت هاش توی نیمه ی اول استفاده نکرد ...
    اما مساله قطبی ....
    اولا قطبی هر چی که بود از مایلی کلنگ بهتر بود توی این شرایط ( شرط میبندم اگه مایلی کهن اخراج نمیشد 100% ما با باخت از کره برمیگشتیم و همه چیز تموم شده بود)
    دوما از یه مربی که 1 ماهه تیمو تحویل گرفته ( که البته قابل ذکره تیم اصلی یه هفته در اختیارش بوده ) انتظار معجزه دارید ؟؟
    فرگوسن هم این تیم رو تحویل میگرفت هیچ کاری نمیتونست بکنه ....
    بازیکنا از دقیقه 60 به بعد از لحاظ بدنی کم میارن مقصر قطبیه ؟؟؟
    که این قضیه با بازی ایران توی نیمه اول کاملا مشخص بود ( اونا چون خسته نبودن تاکتیک مربی رو اجرا میکردن و داشتنم نتیجه میگرفتن ولی با بیدقتی 2 موقعیت 100% گل رو از بین برن ) اینم به قطبی ربط داره با توپ به تیر میخوره به قطبی ربط داره ؟؟؟
    این تیمو علی دایی بهش گند زده یعنی از 5 بازی فقط 6 امتیاز اوورده همین قضیه باعث شد تا ما فقط 3 امتیاز رو ببینیم و تساوی ارزشمندمونو جلوی تیم قدرتمندی مثل کره شمالی که توی زمین کره جنوبی داشت باهاش مساوی میکرد و توی دقیقه ی آخر با یه گل به خودی کره جنوبی برنده شد رو نیبینیم .
    سوما منم مثل بعضی از دوستان با تعویض های قطبی نمیتونستن کنار بیام ...
    خسرو حیدری یکی از بهترین بازیکنا بود که حتی میتونست جای نصرتی باشه و از سمت شجاعی و کریمی تیمو هجومی تر کنه ولی مربی تشخیش داده اون بازی نکنه و بجاش نصرتی بازی بکنه ...
    تنها علتی که من میتونم پیدا بکنم برای این قضیه اینه که خسرو حیدری تجربه ی ملیش کمه ...
    خوب اینم باز بحثی توش نیست باز مربی چیزی میدونسته که خسرو حیدری رو به بازی نفرستاده ...
    در مورد برهانی :
    برهانی احساسی بازی میکنه یعنی بازیش بگیر نگیر داره ( یه وقت میبینی یه گلایی میزنه که هیچکس نمیزنه و یه گلایی رو نمیزنه که حتی منم میتونم بزم ) البته این آخریش اقراق بود ...
    و یکی هم اینکه تجربه اش تو جو ملی کم بوده ....
    بازم مربی چیزی میدونسته که حتی توی لیست 18 نفره هم نزاشتش ...
    اما تعویض خلیلی :
    اونم من باهاش موافق نبودم چون واقعا بازی کردن برای بازیکنی که 1 سال مصدوم بوده توی یه چنین بازی حساسی به نظر من تعویش خوبی نبود ... ولی باز مربی از ما بهتر میدونه داره چکار میکنه که البته با بد شانسی هم مواجه شد....
    من نظرم این بود که فریدون زندی میتونست بازی کنه و خلعتبری هم زودتر به زمین میومد شاید اتفاقاتی میافتاد ولی بازم سرمربی از ما بیشتر می دونه ...
    در کل افراد زیاد خودشونو جای مربی نزارن که اگه اینجور میشد اونجور میشد ...
    اگه کسی همینجوری میرفت مربی میشد الان شما یا بنده جای قطبی روی نیمکت نشسنه بودیم ...
    درکل من باز هنوز به آینده امیدوارم ..
    به امید پیروزی تیم توی بازی های آینده ...
    Last edited by Paradise_human; 07-06-2009 at 17:05.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بالاخره ديگران هم که هوادار تيماي ديگه هستن ميتونن هر نظري داشته باشن و همين سوال رو داشته باشن در مورد ستاره هاي تيمشون
    شما ميگي خسرو ، ديگري بياد بگه محمد و ديگري ... و الا آخر : به هر حال به قول ژنرالتون هر سرمربي اي با توجه به جو بازي و تاکتيکي که ميخواد در نظر بگيره بازيکناي خاصي رو توي پازل ترکيبيش ! ميچينه : ولو اينکه بازيکنا نتونن انتظاراتش رو بر آورده کنن

ديروز دو نيمه متفاوت داشتيم که متاسفانه نيمه دوم رو فقط ديدي و گير دادي به لو دادن پاسها در صورتيکه پرسينگ نيمه اول رو نميبيني
    واقعا خنده م میگیره. تو خسروحیدری رو با علیرضا محمد مقایسه میکنی ؟ دیگه دوست و دشمن اعتراف میکنن خسروحیدری پدیده لیگ بوده. بازیکنی هست که خیلی کم افت داره و تقریبا همیشه خوب بازی میکنه. واقعا سطح فکرت اینه که من چون حیدری تو استقلال بازی میکنه میگم چرا تو تیم نبود ؟ مثلا اگه من طرفدار ملوان بودم میگفتم چرا رافخایی تو بازی نیست ؟ نه تو شاید اینجوری باشی ولی من براساس توانایی بازیکنها نظر میدم. خسروحیدری بازیکنیه که از خیلی از بازیکنهای فیکس تیم ملی میتونست بهتر باشه ولی جناب امپراطور بهش بازی نداد.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

4 شنبه جلوی امارات نتیجه نمیگیریم دیگه بحث های اگه و ... هم پیش نمیاد ! راحت

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که امیدوارم صعود کنیم....
    به امید برد مقابل امارات....

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نمیدونم چرا همه اینجا شدن کارشناس فوتبال
    خود مجید جلالی میگفت من اول فکر میکردم از فوتبال خیلی حالیم است بعد که رفتم چند تا کلاس مربی گری تو اروپا
    فهمیدم اصلا هیچی بلد نیستم
    تازه اینو مجید جلالی میگه
    اخه شما مدرکی تو زمینه فوتبال داری؟
    تا بحال تو تیم باشگا هی فوتبال بازی کردی؟
    حتما قطبی یک چیزی بیشتر حالیش بوده ک از این ترکیب استفاده کرده
    البته نمیخوام توهین به کسی بشه
    ولی یکی از مشکلات ما اینه که همه صاحب نظریم
    اوکی آقا یکی به مدیر پیغام بده این انجمن و تاپیک کلا بند و بساط رو جمع کنن یا اینکه اعلام کنن فقط افرادی میتونن در این انجمن و تاپیکها پست بدن که کپی مدرک A مربیگری خودشونو به ایمیل سایت بفرستن...
    ببین دوست من اینجا انجمن عمومیه و همه میتونن بیان نظر بدن. حتی بچه 11 ساله هم میتونه بیاد نظرشو بده. واسه نظر دادن هم فکر نکنم تو قوانین نوشته باشه نیازی به مدرک خاصی هست.
    نظر بنده اینه که قطبی ترکیبو بد چیده بود. در طول بازی هم چند تا اشتباه کرد. اول اینکه جای شجاعی و مهدوی کیا رو با هم عوض کرد و دوباره برشون گردوند. تمرکز تیم رو به هم ریخت. اشتباه دوم محسن خلیلی رو آورد تو زمین که با یه برخورد ساده مصدوم شد... و بازی ندادن تعدادی از بازیکنها که میتونستن حداقل یه حرکتی به تیم بدن. خلعتبری میتونستن 4 تا نفوذ کنه. حیدری میتونست دو تا سانت درست و حسابی بکنه. زندی میتونست دو تا شوت از پشت محوطه جریمه بزنه. وقتی تیم واسه گل زدن تاکتیک نداره دیگه باید به همین حرکتها امید بست.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

4 شنبه جلوی امارات نتیجه نمیگیریم دیگه بحث های اگه و ... هم پیش نمیاد ! راحت
    ماها عادت کردیم با دعا و صلوت بریم جام جهانی
    ولی اگه حذف بشیم برای اونی که میخواد دوباره رای بیاره بد میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •