محدود هیچکی نبود...!!!؟؟؟![]()
محدود هیچکی نبود...!!!؟؟؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این تستها در ساعت اوج مصرف بوده وگرنه این باگ تو ساعات کم ترافیک بهتر هم جواب میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر این کفش عظیم الجسه رو من تو شاتل انجام دادم فعلا باید مثل شما تحقیق و تفحص بکنم تا تو داتک هم پیدا کنم بلکه توانستم کاربران بیشتری رو سر کار بگذارم و شکاف موجود در پایین بودن سرعت ایرران رو هم پر کنم بلکه 1 رتبه صعود کنیم. شما که باگ داتک رو شکف کردی به همون sms11 یاد بدید تا بیاد تعریف کنه.
بابا بی خیال
اگه دانلود نشه کرد که به درد نمیخوره
با همین دایال اپ فایل text دانلود کنید سرعتش رو 40 کیلو دانلود میکنه!×!!!
دوستان شما دوتا با هم مشکل دارید پای منو چرا وسط میکشید؟
جناب reb عزیز
من از اول میدونستم که حرف شما کاملا سرکاری هست.شما فقط بلد بودید از اسپید تست تست بگیرید و سرعت دانلودتون رو هیچ وقت نشون همه نمیدادید
دوما اینکه میگید یه تست با آرم داتک بزارم تا همه حال کنیم منظورتون میشه بگید منظورتون چیه؟
من جدیدا کی از داتک تست گرفتم و اینجا قرار دادم که این بار دومم باشه؟فکر میکنم این شما هستید که هر روز به یه بهانه جدید از اسپید تست یه تستی اینجا میزارید و میگید که امروز سرعت فلانه و و بهمانه
من احتیاجی به تعریف و تمجید ندارم از داتک .شمام اگه لطف بکنید با اون اینترنت به اصلاح خفنتون چند صفحه قبل رو مشاهده کنید میبینید که کلی از داتک شاکی بودم چند ماهه پیش و بد و بیراه گفتم(ایشالا چشم برای دیدن این مسائل دارید که ...)
از این به بعد هم لطف کنید و مراقب حرف زدنتون باشید.دعوای شمام به من هیچ ربطی نداره
(اون وقت زد 2 عزیز میگه چرا ناراحت میشی)
جناب sei_pm عزیز
شما دیگه چرا؟شما که توی فروم دیگه ای هم باهم هستیم دیگه چرا؟
شما از مصطفی عشقی بپرسید که من توی این تاپیک چه چیزایی به داتک نگفتم.حالا خوبه سند و مدرک هم دارم.
من چرا باید بیخودی از داتک تعریف کنم؟
اگه داتک خوب باشه میگه خوبه و اگه بد هم باشه میگم بده.چه نیازی به تعریف دارم؟
اینجوری که شما میگید بقیه فکر میکنن که من با داتک رابطه ایی دارم یا جیره خور داتکم.
این جور گفتن از شما باتوجه به اینکه کمی از اخلاقیات شما آگاهم بعید بود![]()
من همچین نظری راجع به شما ندارم . خیلی زود قضاوت کردید شرح ماجرا رو داخل PM براتون بیان میکنم تا سوء تفاهم پیش اومده حل بشه.
در مورد این حرفتون شما که VPS دارید بهتر می دونید حتی اگر فیلم هم همچین فردی بیاره دیگه باور کردنش که داره از داتک دانلود میکنه مشکله. من که می دونم سرکاری هست ولی باز هم می تونه به شما بگه تا تاییدش کنید
Last edited by sei_pm; 12-06-2010 at 09:18.
1 نفر جوانمرد پیدا نیمشه...؟!!!![]()
اینا مال روز هستن نه شب داتک برعکس شاتل و صبا و پارس شب وضعش خوبه نه روز واسه همینه که این بابا 12 تومن ماهی میده به شاتل انتظار داره شبا چند گیگ دانلود کنه ولی نمیتونه ولی برعکس روز که باید هر گیگ 5 هزلرتومن بسرفه سرعت بالاست ولی نمیتونه فقط حسرت میخوره و غر میزنه.
پدر برادران ایمانی با این کارت باعث شدی من بتونم ثابت کنم این شاتل چه دزدی هست به من سرویس 128 فروخته اونوقت پینگش صفره این شاتل عجب شرکت دزدی هست که با این سایت دست به یکی کرده و اسمش رو محفوظ میداره تا مشخص نشه 128 رو به 10 نفر میفروشه و سرعت Kb 13 میده.
پ.ن : دیگه لزومی نمیبینم بیشتر از این تو تاپیک اسپم ایجاد بشه .
اتفاقا درستی کارش به همینه که فهمید ار ------ استفاده میکنی واسه همینه که آرم اکانت 12 تومنیت رو حک نکرد.
برو به کار نیک شکایت قطعی از شاتل و کم فروشان اینترنت برس در ضمن رفاقتت رو بذار توی همون پی تی بمونه اینجا نکشون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)