100% موافقم
تایید میشه
100% موافقم
تایید میشه
سلام
Sansa clip +++++ تو بازار دیده شده است؟
امروز تو ایران و علا الدین نبود
در ضمن اگه کسی قیمت هم داره ممنون می شویم بنویسید
کلیپ معمولی 37 بود
p s
این کدوم ... هست که همه اینترنت رو فیلتر کرده؟ آدم نمی تونه دوتا فیلم رویو ببینه!!!
Last edited by zahedy2006; 23-09-2010 at 20:10.
من یک ماه پیش بازار رضا فروشگاه سوم از دس راست از ورودی جنوبی
پاساژ ولی عصر کنار پله برقی
پایتخت دالان اول
دیدم(عجب آدرس ایی)
گ
با پی نوشتت هم موافقم
اینی که شما دیدی clip بود یا + clip
تشکرمن یک ماه پیش بازار رضا فروشگاه سوم از دس راست از ورودی جنوبی
پاساژ ولی عصر کنار پله برقی
پایتخت دالان اول
دیدم(عجب آدرس ایی )
گ
با پی نوشتت هم موافقم
قیمت رو نمی دونیداینی که شما دیدی clip بود یا + clip
کلیپ تو نت 31 و کلیپ پلاس 40 دلار قیمت دارند (2 گیگ). امیدی هست که پلاس در ایران زیر 50 در بیاد چون بعدا می خواهم xfi2 بگیرم
این عکساش
چپی پلاس هست و راستیه کلیپ معمولی
حالا بین این و e2 از نظر کیفیت صدا کدوم بهتره؟ البته کوون گرونتره !! یه چیز موقتی هست دیگه !!
Last edited by zahedy2006; 23-09-2010 at 23:12.
این پرسشی بود یا خبری؟!چپی پلاس هست و راستیه کلیپ معمولی
خبری دیگه !!این پرسشی بود یا خبری؟!
می خواستم یک راهنمایی بصری کرده باشم به کاربر sastwhc که دقیقا کدوم رو دیده اند. چون امروز من پلاس ندیدم.
مطمئن نیستم ولی اون موقع در مورد پایتختی فکر کردم پلاسه الان اصلا اطمینان ندارم(طبقه هم کف دست راست)
قیمت گذاری پلیر های کوون تو ایران منهای دو کشور کره و امریکا تقریبا با بقیه کشور ها برابری میکنه(البته قیمت گذاری اخیر) ---->قیمتش همینه.حالا بین این و e2 از نظر کیفیت صدا کدوم بهتره؟ البته کوون گرونتره !! یه چیز موقتی هست دیگه !!
من امروز طی یک دور قمر در عقرب در تهران نتونستم پیداش کنممطمئن نیستم ولی اون موقع در مورد پایتختی فکر کردم پلاسه الان اصلا اطمینان ندارم(طبقه هم کف دست راست)
پاساژ پایتخت هم رفتم اصلا به جز فیوز چیزی نبود اون یه مغازه فکر کنم چهارمی یا پنجمی دست راست
حاجی من از کیفیت پرسیدم !!قیمت گذاری پلیر های کوون تو ایران منهای دو کشور کره و امریکا تقریبا با بقیه کشور ها برابری میکنه(البته قیمت گذاری اخیر) ---->قیمتش همینه.
گرونتر منظورم بین این دو بود. کلیپ و کوون ای 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)