Advanced / Onboard Device Configuration /Onboard nVidia LAN
که باید Enabled بشه، البته مادربرد من ASUS هست. در کل توی Onboard Device میتونی پیداش کنی.
Advanced / Onboard Device Configuration /Onboard nVidia LAN
که باید Enabled بشه، البته مادربرد من ASUS هست. در کل توی Onboard Device میتونی پیداش کنی.
سلام دوستان
یه مودم خوب که فقط پورت lan داشته باشه رو بهم معرفی می کنین؟(نمی خوام usb داشته باشه و ارزون باشه)
سلام دوست من.چرا اصرار دارید usb نداشته باشه؟!!! شما میتونید از lan مودم استفاده کنید و به usb کاری نداشته باشید. چون معمولا مودم های متوسط 1 lan دارن و 1 usb.![]()
1.مسئله کار کردن یا نکردن نیست مسئله اینه که تنظیم کردن همه مودمها رو بلد نیستن...اگه خودت فکر میکنی که بتونی از عهده تنظیم کردن یک مودم بر بیای میتونی همونو بگیری ولی مسئولیت مشکلات بعدیش (مثلا اگه فرضا یه اتفاقی بیوفته که هیچ ربطی به مودم نداشته باشه و شرکت گفت چون مودمت تحت ساپورت ما نیست کمکی نمیکنیم) همه اینا مسئولیتش پایه خودته...
2.همه مودمهایی که از adsl2+ پشتیبانی میکنن کار خواهد کرد ولی تنظیمش با خودتونه..
3. منم نمیدونم![]()
آخه می خوام تا اونجایی که میشه ارزون باشهسلام دوست من.چرا اصرار دارید usb نداشته باشه؟!!! شما میتونید از lan مودم استفاده کنید و به usb کاری نداشته باشید. چون معمولا مودم های متوسط 1 lan دارن و 1 usb.
اگه یه مودم خیلی ارزون بگیری ممکنه موقع تعویض شرکت به دردسر بخوری خب !
یه بار هزینه کن واسه همیشه.
یه مودم خوب 40 تومنه![]()
سلام....
ببخشيد آيا مي تونم خودم مودمم رو از حالتي كه پسورد مي خواد به حالتي كه نمي خواد ( مثل كافي نت ) تغيير بدم؟؟؟؟ ( يعني همون تو تنظيماتش برم )مودم TP -Link
اگه تاپيكي هست كه كار با تنظيمات مدم رو ياد ميده .... لطفا معرفي كنيد ....
ممنونم دوستان![]()
شدنش که میشه...
باید برین تو قسمت تنظیمات مودمتون(من ای پی مودمتون را نمیدونم چیه)
یه قسمت داره واسه حالت PPPoE
که اونجا یوزر نیمو پسورد را تعریف میکنی واسش
بعد از اون دیگه هر وقت سیستمت را روشن کنی تو اینترنته و دیگه نیازی نیست که کانکشن بسازی
سلام a6l3i
چه خبر زنگ زدی فراژه در مورد دانلود منیجر
دوست عزیز من مودم SMC-7901BRA3 رو پیشنهاد میکنم. قیمت ندارم ولی مطمئنم قیمتش مناسبه و با گارانتی ساخت سیستم ارائه میشه. بعلاوه مودم خیلی خوبیم هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)