از راهنماییتون ممنونم
ولی فکر کنم نداره! ج 2
من رشته ام ریاضی بود. و معلم زیست هم نداشتم!
چه کتابی را یرای فصل 5پیش
به جز کتاب درسی بخونم؟
از رو چی تست ژنتیک بزنم؟
![]()
از راهنماییتون ممنونم
ولی فکر کنم نداره! ج 2
من رشته ام ریاضی بود. و معلم زیست هم نداشتم!
چه کتابی را یرای فصل 5پیش
به جز کتاب درسی بخونم؟
از رو چی تست ژنتیک بزنم؟
![]()
اره منم کمی متفکر شدم و به همین نتیجه رسیدمچون قبلش کلی درصد صفر امار تو تراز حساب شده بودکه میانگین کل رو اورده بود پایین و در نتیجه ترازارو بالا
خوب اگه درسو میفهمی برو سراغ خوشخوان و تستای خوشخوان رو بزن و جواباشم بخون من معلممون خیلی توپه اما هنوز تو حد در بی نهایتیم ولی بدون معلم و فقط با خوشخوان 67 و 90 زدم دیفموآقا سلام
یه راهنمایی می خوام.البته اگه لطف کنید جواب بدید.
من تو دیفرانسیل خیلی ضعیفم یعنی درس رو می فهمم ولی نمی تونم سوال حل کنم.نمی دونم چی کار کنم.یه راهنمایی چیزی بدید خواهشا.
این هم کارنامه ی من.
انشا الله آزمون بعدی میخوام بترکونم .
![]()
سلام بچه ها من اين آزمون سقوط كردم در حد تيم ملي البته نسبت به حال و روزم تو اين دو هفته خيلي خوب شده ترازم ولي در كل هم سرما خورده بودم و هم حالم زياد خوب نبود و روحيه نداشتم آزمون بعدي به اميد خدا جبران ميشه تراز كلم شده 6800 فعلا حالم خوش نيس بهتر شدم كارنامه رو ميزارم ... بااااااااااااااااي
سلام
چرا کارنامه ها رو رو نمی کنید!!!!
دیگه از من بدتر که نشدید... بابا کارنامه ها رو بذارید ببینیم...
امروز دوتا اتفاق باحال برام افتاد!!!! اصلا امروز روز بدشانسی همه بوده انگار!!
1- به جای اینکه سوال ها رو تو پاسخنامه عمومی جواب بدم تو اختصاصی جواب دادم و سه 4 دقیقه آخر عمومی متوجه شدم و همه رو از اول وارد پاسخنامه عمومی کردم و پاسخنامه اختصاصی رو با پاک کن پاک کردم...
2- 5 سوال اول هندسه تحلیلی رو درست جواب دادم و وارد پاسخ برگ کردم ولی 5 تا سوال دوم رو یادم رفت وارد کنم!! درصدم شد 50.....
![]()
Last edited by lomon; 26-12-2008 at 19:49.
دوستان سلام
نه خون و خونریزی چیهالبته من از زبانشم راضیم !
پیشنهاد هم می کنم تو این تاپیک زیاد درباره سنجش صحبت نکنیم ! آخه اکثر بچه های اینجا کانونی اند !
ممکنه خون و خونریزی پیش بیاد !![]()
اونا هم دوست ما هستن هممون هم یه هدف داریم
یه آزمون که چیزی نیست
من هم سنجشی هستم
امروز اولین آزمون رو دادم
اصلا آماده نبودم
روی سوالات هم فکر نکردم
واسه دست گرمی روی هر کدوم میدیدم حسش هست جواب میدادم(اختصاصی)
من از زبانش هم راضی هستم هم ناراضی
عزیز اینجا جای طرح سوالتون نیستمن تو دیفرانسیل خیلی ضعیفم یعنی درس رو می فهمم ولی نمی تونم سوال حل کنم.نمی دونم چی کار کنم.یه راهنمایی چیزی بدید خواهشا.
ولی حالا
رمزینه بگیر
ما هم که تو کلاسی که آزمون میدادیم تو یه خونه اونورتر یکی انگار داشت ناله میکرد از وسط عمومیا شروع کرد انگار وسط اختصاصیا صداش قطع شد شایدم من عادت کردم آخر دیف بودم که سرم درد گرفت تو گسسته بیشترین سر درد رو داشتم و اصلا نمیتونستم تمرکز کنم اما اینا تجربه میشه و باعث میشه تو کنکور در هر وضعی آزمونو خوب بدیم
اینم کارنامم اصلا راضی کننده نبود واسم
![]()
ای کاش همه کارنامه هاشون رو آپلود میکردند...
لطفا درصد هاتون رو هم بزارین.
Last edited by pesarebaba2006; 26-12-2008 at 22:08.
این سایت تینی پیک هی عکسی رو که آپ میکنم میگه مشترگ گرامی دسترسی به این سایت ممکن نمیباشد وگر نه میزاشتم درصدامو
همی گویم و گفته ام بار ها؛ من به دلیل مشکلات کامپیوتر و اینترنت و .. عکسارو نمیتونم مثل ادم up کنم.دیگه ببخشید که اینجوریه.تراز عمومیاهم 7124.تو عکس جا نشد!!!
[IMG]http://i39.tinypic.com/zv9zxl.jpg[/IMG
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)