تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 1138 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزم من برادرم مکانیکه، اکثر کار هاش رو اون میکرد، اما تا اونجایی که من میدونم اکثر (تقریبا تمامی محصولات GM ) ماشین های دهه هفتاد تا نیمه هشتاد دارای فاکتور های مشخصی بودن که ثابت نگه داشته شدن ( به این میگن اصول طراحی شیطان بزرگ!!!) مثلا حتی جای پیچ روی گیربکس و موتور و یا هر جایی دیگری که محل اتصال قطعات بههم هست، ثابت بود و فقط زحمت باز کردن اونها و جابجایی موتور رو ادم باید بکشه. کلا تعویض خیلی از ارگان های حیاتی ماشین های اون سالها به تراشکاری نیاز نداره و به هم میخورن ، حتی شنیدم این ویژگی تو یکی از این ماشین هاشون تا اواخر 90 هم وجود داشته!!

یه بار که برای معاینه رفتم یارو نفهمید!!!
    دفعه بعد قبل از فروش بود که موتور خودش روش بود

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

2 ساعت تایپ کردم بعد میگه اول باید مدیر بخونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    لب کلام این بود که جای پیچ اکثر محصولات gm یکیه و تراشکاری نمیخواد

3. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2 ساعت تایپ کردم بعد میگه اول باید مدیر بخونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    لب کلام این بود که جای پیچ اکثر محصولات gm یکیه و تراشکاری نمیخواد
    ای دم شما و GM گرم که یه ملت رو اسیر خودش کرده...

5. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی بچه ها نظرتون راجع به محصولات امسال GM تو نمایشگاه ماشین آمریکا چیه ؟؟؟

کسی دیده یا اطلاع داره؟ انگار gm زده تو خط کم مصرف بازی و از این ماشین خوشگلا..اینطور که شنیدم طرح های ماسل و هیولا واسه ساخت در امسال آماده نکرده... می گفت رییس gm گفته شرکت ما تازه راه کم مصرف بودن رو داره در پیش می گیره...

انگار ماسل داره فراموش میشه..

سعی می کنم اسم آخرین ماشین هایی که تو نمایشگاه امسال بود رو پیدا کنم و بذارم

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستی بچه ها نظرتون راجع به محصولات امسال GM تو نمایشگاه ماشین آمریکا چیه ؟؟؟

کسی دیده یا اطلاع داره؟ انگار gm زده تو خط کم مصرف بازی و از این ماشین خوشگلا..اینطور که شنیدم طرح های ماسل و هیولا واسه ساخت در امسال آماده نکرده... می گفت رییس gm گفته شرکت ما تازه راه کم مصرف بودن رو داره در پیش می گیره...

انگار ماسل داره فراموش میشه..

سعی می کنم اسم آخرین ماشین هایی که تو نمایشگاه امسال بود رو پیدا کنم و بذارم
    اره کم کم داره امریکا و جنرال موتورز و .... دارن از سنت خود خارج میشن و رو به ماشینای کم مصرف،جمع و جور و ایمن میارن... فقط موستانگ و کاماروی جدیده که بوی ماشینای دهه 70 رو میده...و البته دوج چلنجر هم همینطور...
    کلا میخوان ایمنی ماشینا رو بالا ببرن و سطح الایندگیشون رو کاهش بدند چون همه ی دنیا اقتصادی شدند دیگه هیچ کس ماشینای پر مصرف رو دوست نداره... البته این ماشینا طرفداران خودش رو داره...
    در کل ماشین های ماسل همشون از این به بعد کلاسیک به حساب میان و حتی دوستمون که پرسیده بودن بیوک ایران میتونه یه ماشین کلاسیک به حساب بیاد؟ من جوابشون رو دوباره میدم... من تو ایران به خیلی از ماشینای جدید سوار شدم... اما وقتی توی بیوک نشستم از لکسوس مدرن هم حس خوبی بهم دست داد و ارزو میکردم یکی از اینا داشتم و تو خیابون میروندم! این ماشین یعنی کلاسیک!یعنی دیگه هیچ وقت مثل این ماشین رو نخواهید دید و مثل ان ساخته نخواهد شد...
    Last edited by farshad bugatti; 10-12-2009 at 00:49.

8. 4 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ارگان های حیاتی ماشین های اون سال ها جای مشخصی داره و تراشکاری نمیخواد
    دفعه اول معاینه فنیه نفهمید!!!!!!!!!!!!
    دفعه بعد قبل فروش بود که موتور خودش روش بود

شرمنده که نمیتونم دوباره بنویسم اخه کی بوردم خیلی سخته تایپ کردن باهاش، فارسی نداره

اینجا میشه pinglish نوشت؟

ممنون

10. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارگان های حیاتی ماشین های اون سال ها جای مشخصی داره و تراشکاری نمیخواد
    دفعه اول معاینه فنیه نفهمید!!!!!!!!!!!!
    دفعه بعد قبل فروش بود که موتور خودش روش بود

شرمنده که نمیتونم دوباره بنویسم اخه کی بوردم خیلی سخته تایپ کردن باهاش، فارسی نداره

اینجا میشه pinglish نوشت؟

ممنون
    ممنون آمیوا جان... نه متاسفانه اینجا اجازه نمی دن فینگلیش بنویسن.. چه جالب که معاینه فنی رو پیچوندی

=================

محصولات GM تو نمایشگاه :

Chevrolet Volt

Cadillac Converj

که هر دو از بدنه یک شکل استفاده می کنن...

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    در مورد خودروهای جدید آمریکایی حق با شماست..آنها دیگر کم کم وجاهت قبلی خود را از دست میدهند و تبدیل به ماشینهایی با ترکیب و قیافه اروپایی و ژاپنی میشوند..مثلا کاپریسهای جدید را دیده اید؟در عکسها زیاد مشخص نیست و زوایای واقعی را نمی توان دید اما از نزدیک کاملا مشخص است که دیگر آن روح آمریکایی را ندارد..یکی را از نزدیک دیدم که ssهم بود..در واقع اگر آرم یک تویوتا کمری را روی آن میگذاشتند شک نمی کردم که تویوتا است!!
    حتی suv و شاسی بلندهای آمریکایی نیز کم کم این ریختی میشوند..البته با سرعتی کمتر چون فرم خاص بدنه آنها زیباتر از آن است که بتوان زیاد به ترکیبشان دست زد..مثل جمس یوکان یا شورلت آوالانچ .اما خوشبختانه ماسل ها هنوز زنده اند و همانطور که اشاره کردید مدلهای این سالها که بر اساس طرحهای دهه 60 ساخته شده بسیار چشمگیر است..فروش 22.000 دستگاه از موستانگ سری جدید در این شرایط سخت اقتصادی و البته آن هم یک شبه شوخی نیست..این نشان میدهد که زیبایی طرحهای نسلهای گذشته همچنان پایدار و ابدی است..جذابیتی افول ناپذیر و لایتناهی ..
    امیدوارم روزی بر پایه کامارو و پونتیاکهای دهه 70 خودمان هم مدلهای جدیدی ساخته شود..هرچند که از داشتن آنها محروم هستیم اما دیدن آن خطوط فراموش نشدنی بدنه دهه 70 در یک قالب جدید قرن 21 چیزی نیست که بتوان از دیدنش لذت نبرد...
    این ترکیبها و زوایایی به یاد ماندنی مسیری است که ما را به دوردستهای خاطراتمان از آن دوران میبرد...

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا با گفته ی شما موافق هستم.. اتومبیل های سواری فعلی آمریکا به هیچ عنوان قابل مقایسه با مدل های قبلی نیستند..

برای مثال همین کاپریس تخم مرغی ( مدل 90 ) اصلا قابل مقایسه با کاپریس 89 نیست !!!

اما متاسفانه جی.ام برای زنده ماندن ناچار است که سیاست های خود را تغییر دهد... و ممکن است در این میان تولیدات یا طراحی های اندکی هم در مورد ماسل ها انجام دهد...

-----------------------------

واقعا دم آقای ینکو گرم...

تو این اوضاع فعلی با این ماشین های جعبه کبریتی، در سال 2008 به طور غیر قانونی تعدادی کامارو 69 ینکو با موتور 427 رو از نو تولید کرد... که این کار او کمی باعث کم شدن ارزش و اعتبار او شد.. من هر روز واسش دعا می کنم...

ولی واقعا کار قشنگی انجام داد.. !!! تو این شرایط که اکثر کامارو های 69 فابریک نیستن و اکثرا بازسازی شدند ! شما تصور کنید می تونید یه کامارو صفر کیلومتر ینکو 69 با موتور 427 سوار بشید !!! اصلا باور کردنی نیست !!
    Last edited by mard_khasteh; 10-12-2009 at 17:24.

15. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

چون تو آمریکا ساخته میشه نمیزارن وارد کرد؟
    آخه آبادان خرمشهر جدیدا جز مناطق آزاد شدن میشه ماشین با عوارض 20% وارد کرد. این کامارو هم خیلی دوست دارم گفتم حال میده اگه وارد کنیم تو این خیابونایی که پرشده از بنز و بی ام و

سعید جان البته من میدونستم ولی باز هم رفتم پرسیدم. همین جا هم باید ماشین هایی رو پلاک کنی که نماینده رسمی از کمپانی سازنده در ایران داشته باشن. متاسفانه...

این کرایسلر ها رو دیدی که این چند روزه دارن میچرخن تو شهر؟

17. 3 کاربر از siavash78_HU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •