گوشی رو مثل قبل به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکنش کن
گوشی رو مثل قبل به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکنش کن
این پیغام برای ساین نیست ... به این خاطر هست که برنامه قدیمی هست
راه حل : موقع نصب detail رو بزن ، دو تا تاریخ بهت نشون میده ، تاریخ گوشیتو بکش عقب و بین این دو تاریخ ... برنامه رو نصب کن و دوباره میتونی تاریخ گوشیتو درست کنی
--------------------------------------------------------------------------------
من جی 900 دارم وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر مموری کارت من میاد ولی مموری خود گوشی نمیاد باید چیکار کنم؟
کمک کنید لطفا
که اينطور پس مشکلش اين بوده .حالا پس من برنامه هاي جديد از کجا گير بيارم من که هر چي ميگيرم از اينترنت همش هميناس که ! در ضمن از کجا ميشه فهميد که برنامه مال گوشي من هست يا نه ؟ و آيا برنامه هاي P1 يا P990 با g900 تفاوت داره ؟
روی g900 چجوری میتونم theme بریزم و اگه میشه چند تا theme خشگل لینک بدید
وقتی وصل میکنی اگه روو حالت file transfer بزاری ( توو گوشی میپرسه ازت ) فقط مموری رو نشون میده ولی اگه روو phone mode بزاری phone memory رو میبینی با pc suite
پسوند همه ی سمبین ها حتی نوکیا sis یا sisx هست ... برنامه های uiq3 هم همین پسوند رو دارن ... بهترین جا برای دانلود برنامه و بازی هم همین انجمن uiq خودمون هست ... برنامه هاشم جدید هست و البته دیگه برای uiq3 خیلی برنامه جدید ساخته نمیشه ... انجمن خودمون به نظرم تمام نیازهای یه کاربر uiq رو براورده میکنه ... ضمنا گوشیهایی که گفتی برنامه ها و بازیهاشون هیچ فرقی با هم نمیکنه و مشترکن
برنامه
بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تم رو بریز توو مموریت توو گوشی اجرا کن و yes و apply رو بزن ... یکبار که بریزی توو گوشی و yes رو بزنی میره توو setting>display>themes . یعد میتونی اونجا تم هات رو ببینی و انتخاب کنی یا پاک کنی یا سند کنی .
ضمنا اینم تاپیک تم برای uiq3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تم ها رو هر جای رمم که میریزم به صورت فایل کویک آفیس میشه فقط هم گزینه ویو داره اگه میشه دقیقتر بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)