تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 220 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

داره خودمونی میشه samank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تازه بازی رو نصب کردم فکر کنم 6 یا 7 مرجله از بازی رو رفتم خیلی عالی خوشبختانه نه واسه اجرا ارور داد تو بازی هم مشکلی اصلا نداشتم ولی وافعا بازی جالبیه نسخه های یک. دو .چهار . این پنج رو بازی کردم البته 3 رو هم رو PS2 به نظر من اینا بهتر از بقیه بودن:

1- Cod5
    2-Cod4
    3-Cod2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تازه بازی رو نصب کردم فکر کنم 6 یا 7 مرجله از بازی رو رفتم خیلی عالی خوشبختانه نه واسه اجرا ارور داد تو بازی هم مشکلی اصلا نداشتم ولی وافعا بازی جالبیه نسخه های یک. دو .چهار . این پنج رو بازی کردم البته 3 رو هم رو PS2 به نظر من اینا بهتر از بقیه بودن:

1- Cod5
    2-Cod4
    3-Cod2
    درود.
    از نظر من ( cod 1,2,4 )

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فقط cod 4.خیلی باهاش کردم. ولی نسخه ی world at war حتی به پای نسخه دو نمی رسید.خیلی کم روش کار شده بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی قشنگیه ولی وقتی تموم میشه یه مرحله بهش اضافه میشه به اسم Nazi Zombies بازیو خراب می کنه واقعا

در ضمن این Banzai Attacker هام بدجوری رو اعصابن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا من قصد داشتم با شبکه کردن دوتا کامپیوتر از طریقcooprative با داداشم این بازیرو انجام بدم,ولی بعد از اینکه دوتا کامپیوترو با هم شبکه میکنیم به محض اینکه میخواد وارد بازی بشه ارور میده که اینkey توسط یه کامپیوتر دیگه استفاده شده.دلیلشم فکر کنم اینه که هردو سیستم از یک serial موقع نصب استفاده کردن.خواستم ببینم کسی راه حلی یا یه serial دیگه بجز
    MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F داره به من بده.
    ممنون از همه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

به نظر من سری call of بهترین هستن این call of 5 خیلی به من حال داد.مخصوصا اون مرحله که فکر می کنی همه مردن ییهو بلند میشن.(سبک مایکل جکسون)کلا بازی خوبی بود.پیشنهاد می کنم حتما بگیرید.اما به پای 4 که نمی رسید.ولی الان که این دو سری از هم جدا شدن خیلی خوب شده.
    Last edited by sinak3; 30-06-2009 at 21:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به نظر من سری call of بهترین هستن این call of 5 خیلی به من حال داد.مخصوصا اون مرحله که فکر می کنی همه مردن ییهو بلند میشن.(سبک مایکل جکسون)کلا بازی خوبی بود.پیشنهاد می کنم حتما بگیرید.اما به پای 4 که نمی رسید.ولی الان که این دو سری از هم جدا شدن خیلی خوب شده.

call 4 سبک های خیلی قشنگی داشت.دمو ها رو تو حین بازی گذاشته بود.مثلا همون جایی که دراز می کشی لای علف ها تانک ها از بالای سرت رد می شن.نمی دونم چرا تو call 5 این چیزا نبود.به نظر من اگر همین سبک را ادامه می داد بهتر بود.ولی call 5 هم عالی بود ولی من بعد از call4 انتظاری خیلی بیشتری داشتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

call 4 سبک های خیلی قشنگی داشت.دمو ها رو تو حین بازی گذاشته بود.مثلا همون جایی که دراز می کشی لای علف ها تانک ها از بالای سرت رد می شن.نمی دونم چرا تو call 5 این چیزا نبود.به نظر من اگر همین سبک را ادامه می داد بهتر بود.ولی call 5 هم عالی بود ولی من بعد از call4 انتظاری خیلی بیشتری داشتم.
    آره . کاملا موافقم.اون مرحله call of 4 فوقوالعاده بود.اما تو 5 اصلا اینا نبود. ولی بالاخره 5 هم طرفدارای خودشو داره و نظرشون محترمه.

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

خو این مواردی که دوستان تو یکی دو پست بالا گفتن کاملا بر میگرده به تجربیات و قدرت مانور شرکت های بازی سازی
    منظور از جمله قبلی توانایی بالایی هست که IW نسبت به Treyarch در زمینه ساخت بازی داره و این کاملا مشهوده(COD1-2-MW-MW2)
    از طرف دیگه COD5 کلا" از تمام افکت ها و تکنیک های Cod4 استفاده کرده بود,از لحاظ انجین هم که IW چیزی کم نذاشته بود و بازم خوش به حالِ Treyarch شد. (:
    بعد از MW یه تجره ی WW لذت بخش بود اما از حالا منتظر MW2 هستیم تا بازم با شاهکار دیگه ای از IW به جنگ با اجنبیون بپردازیم !

10. این کاربر از ehsannirvana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

یکی از توپترین موزیکای بازی رو من تو مرحله Black Cat شنیدم.
    واقعا خیلی جذاب شده بود اون مرحله.
    2 بار از اول رفتم فقط واسه black cat.

12. این کاربر از *QWERT* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •