تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 350 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض لطفا راهنمایی کنید.

نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون

نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.

مراحل کار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کنید
    کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
    فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
    فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
    برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
    حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
    کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیحات اضافی:
    این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
    فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.
    با سلا م من قبلا افزایش صدا روانجام داده بودم ولی باجایگزین کردن فایلهای داخل پوشه AATFiles وری استارت متاسفانه صدا ی اسپیکرکم شد. اگه اشتباه کردم راهنماییم کنید.
    باتشکر

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید.چند سوال داشتم که می خواستم از اساتید بپرسم.من چند هفته ای هست که گوشی پی وان خریدم و الان هم از آن خیلی راضی هستم اما چند مشکل کوچک دارد که به نظر من می شود با هک برطرف کرد
    1- گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد
    2- بلوتوث در حالت فلایت مد قابل روشن شدن نیست
    3- تماس های خود را نمی توان ضبط کرد آیا نرم افزار خاصی وجود دارد که بتوان مشکل را حل کرد یا این هم باید با هک حل شود؟
    4- آیا تاکنون هکی برای این موارد آمده است یا امکان دارد که بیاید؟
    5- آیا امکان پذیر هست که درایور دوربین دابلیو960 را برای پی وان پورت کنند؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه hamed_f65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید.چند سوال داشتم که می خواستم از اساتید بپرسم.من چند هفته ای هست که گوشی پی وان خریدم و الان هم از آن خیلی راضی هستم اما چند مشکل کوچک دارد که به نظر من می شود با هک برطرف کرد
    1- گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد
    2- بلوتوث در حالت فلایت مد قابل روشن شدن نیست
    3- تماس های خود را نمی توان ضبط کرد آیا نرم افزار خاصی وجود دارد که بتوان مشکل را حل کرد یا این هم باید با هک حل شود؟
    4- آیا تاکنون هکی برای این موارد آمده است یا امکان دارد که بیاید؟
    5- آیا امکان پذیر هست که درایور دوربین دابلیو960 را برای پی وان پورت کنند؟
    با تشکر
    با اجازه اساتيد
    در مورد 1 و 5 اطلاعي ندارم
    اما در مورد 2 و 3 و 4 قبلا تو همين تاپيك مطرح شده كه به زودي اين مشكلا با هك برطرف ميشه
    حتي يادم مياد يه سايت خارجي كه اسمش يادم نيست و بيشتر هك ها از اونجا منتشر شده بود اعلام كرده بود كه برنامه بعديشون هك ضبط صدا و بلوتوث در حالت فلايت مد هستش

4. این کاربر از hamed_f65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

- گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد
    بالا مياد ولي نميشه باهاش كار كني ، براي اين مورد هك نيومده
    تماس های خود را نمی توان ضبط کرد آیا نرم افزار خاصی وجود دارد که بتوان مشکل را حل کرد یا این هم باید با هک حل شود؟
    آیا تاکنون هکی برای این موارد آمده است یا امکان دارد که بیاید؟
    امكان پذير نيست ، ما هم اميدواريم بياد

6. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hidden-H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این هکی رو که در مورد 2 برابر کردن صدا گفتین من کاملا انجام دادم اما هیج تغییری تو صدا ایجاد نشد.
    مرسی

آخر فروم باز Hidden-H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این هکی رو که در مورد 2 برابر کردن صدا گفتین من کاملا انجام دادم اما هیج تغییری تو صدا ایجاد نشد.
    مرسی

داره خودمونی میشه LARAMAHDICRAFT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببخشید توی هک افزایش صدا میشه بگین فایل mmmgmtserver.exe' رو از کجا باید گیر بیارم چون توی فایل های ضمیمه نیست

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

مرسی
    یه جای کارتون اشتباه بوده.

ببخشید توی هک افزایش صدا میشه بگین فایل mmmgmtserver.exe' رو از کجا باید گیر بیارم چون توی فایل های ضمیمه نیست
    قرار هم نیست توی فایل ضمیمه باشه!شما اگه با دقت میخوندین متوجه میشدید:
    فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
    یعنی از درایو Z

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

12 فلش پلیر Flash Player

پلاگین فلش پلیر برای مرورگر گوشی

با تلاشهای SWmail بالاخره میتونید فایلهای فلش (SWF) رو روی گوشیتون اجرا کنید.
    تست شده روی P1 و P990

ویرایش:روش جدید برای باز کردن فایلهای فلش به این پست اضافه شد

اول از همه باید گوشی رو هک کرده باشید و مد عدم نییاز به ساین رو انجام داده باشین.
    کافیه فایل ضمیمه (FlashPlugin) رو روی گوشیتون در دروایو C نصب کنید
    حالا فایل Flash Player رو از ضمیمه دانلود کنید و کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)
    با این کار  یک گزینه جدید به نام Flash Games توی منوی Multimedia اضافه میشه که با اون میتونید هر فایل فلشی (فایلهایی با پسوند swf )که توی D:\Document هست رو به صورت یک لیست ببینید و و هر فایلی فلشی رو که خواستید خیلی راحت بازش کنید

برای نصبش کافیه کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)

ویرایش: نسخه 1.0.1 این پلاگین (FlashPlugin 1_0_1.zip) برای کسانی که با نسخه قبلی مشکل داشتند به این پست اضافه شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض Yellow Flowers Startup-Shutdown Animation

Yellow Flowers Startup-Shutdown Animation

M600:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    P1:
    کد:
    P990:
    کد:
    W950:
    کد:

فقط کافیه داخل درایو C و در پوشه مربوطه کپی بشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •