با سلا م من قبلا افزایش صدا روانجام داده بودم ولی باجایگزین کردن فایلهای داخل پوشه AATFiles وری استارت متاسفانه صدا ی اسپیکرکم شد. اگه اشتباه کردم راهنماییم کنید.
باتشکر
با سلا م من قبلا افزایش صدا روانجام داده بودم ولی باجایگزین کردن فایلهای داخل پوشه AATFiles وری استارت متاسفانه صدا ی اسپیکرکم شد. اگه اشتباه کردم راهنماییم کنید.
باتشکر
با عرض سلام و خسته نباشید.چند سوال داشتم که می خواستم از اساتید بپرسم.من چند هفته ای هست که گوشی پی وان خریدم و الان هم از آن خیلی راضی هستم اما چند مشکل کوچک دارد که به نظر من می شود با هک برطرف کرد
1- گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد
2- بلوتوث در حالت فلایت مد قابل روشن شدن نیست
3- تماس های خود را نمی توان ضبط کرد آیا نرم افزار خاصی وجود دارد که بتوان مشکل را حل کرد یا این هم باید با هک حل شود؟
4- آیا تاکنون هکی برای این موارد آمده است یا امکان دارد که بیاید؟
5- آیا امکان پذیر هست که درایور دوربین دابلیو960 را برای پی وان پورت کنند؟
با تشکر![]()
با اجازه اساتيد
در مورد 1 و 5 اطلاعي ندارم
اما در مورد 2 و 3 و 4 قبلا تو همين تاپيك مطرح شده كه به زودي اين مشكلا با هك برطرف ميشه
حتي يادم مياد يه سايت خارجي كه اسمش يادم نيست و بيشتر هك ها از اونجا منتشر شده بود اعلام كرده بود كه برنامه بعديشون هك ضبط صدا و بلوتوث در حالت فلايت مد هستش
بالا مياد ولي نميشه باهاش كار كني ، براي اين مورد هك نيومده- گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد
امكان پذير نيست ، ما هم اميدواريم بيادتماس های خود را نمی توان ضبط کرد آیا نرم افزار خاصی وجود دارد که بتوان مشکل را حل کرد یا این هم باید با هک حل شود؟
آیا تاکنون هکی برای این موارد آمده است یا امکان دارد که بیاید؟
این هکی رو که در مورد 2 برابر کردن صدا گفتین من کاملا انجام دادم اما هیج تغییری تو صدا ایجاد نشد.
مرسی
این هکی رو که در مورد 2 برابر کردن صدا گفتین من کاملا انجام دادم اما هیج تغییری تو صدا ایجاد نشد.
مرسی
ببخشید توی هک افزایش صدا میشه بگین فایل mmmgmtserver.exe' رو از کجا باید گیر بیارم چون توی فایل های ضمیمه نیست
یه جای کارتون اشتباه بوده.
قرار هم نیست توی فایل ضمیمه باشه!شما اگه با دقت میخوندین متوجه میشدید:
یعنی از درایو Zفایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
پلاگین فلش پلیر برای مرورگر گوشی
با تلاشهای SWmail بالاخره میتونید فایلهای فلش (SWF) رو روی گوشیتون اجرا کنید.
تست شده روی P1 و P990
ویرایش:روش جدید برای باز کردن فایلهای فلش به این پست اضافه شد
اول از همه باید گوشی رو هک کرده باشید و مد عدم نییاز به ساین رو انجام داده باشین.
کافیه فایل ضمیمه (FlashPlugin) رو روی گوشیتون در دروایو C نصب کنید
حالا فایل Flash Player رو از ضمیمه دانلود کنید و کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)
با این کار یک گزینه جدید به نام Flash Games توی منوی Multimedia اضافه میشه که با اون میتونید هر فایل فلشی (فایلهایی با پسوند swf )که توی D:\Document هست رو به صورت یک لیست ببینید و و هر فایلی فلشی رو که خواستید خیلی راحت بازش کنید
برای نصبش کافیه کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)
ویرایش: نسخه 1.0.1 این پلاگین (FlashPlugin 1_0_1.zip) برای کسانی که با نسخه قبلی مشکل داشتند به این پست اضافه شد.
Yellow Flowers Startup-Shutdown Animation
M600:P1:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدP990:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدW950:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کافیه داخل درایو C و در پوشه مربوطه کپی بشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)