دوست عزیز همینه دیگه 1880
تنها تفاوتش اینه که هیچ ضربه ای وارد نمیشه و با مالش اسبک سوپاپ پایین میره
دوست عزیز همینه دیگه 1880
تنها تفاوتش اینه که هیچ ضربه ای وارد نمیشه و با مالش اسبک سوپاپ پایین میره
دوست عزیز دقیقا ترموستاته که احتمالا بصوزت دستی بروی کولر شما نصب شده تا هوا رو تنظیم کنه
شما کولر رو روشن کنید و با کم کردن این ترموستات ببینید کمپرسور خاموش میشه
سلام اساتید...من پراید دارم جلوبندیش سر و صدا داره...بردم تعمیرکار گفت جلوبندیت باید تعمیر بشه و جلو رو زد رو جک چرخ و تکون داد لق میزد گفت جعبه فرمون هم باید باز بشه...من قبلا یکی از دوستام جعبه فرمون رو باز کرد بعدش فرمونش به شدت سفت شد...میخواستم بدونم الزاما جعبه فرمون باید باز بشه یا بهش دست نزنم فقط بگم جلوبندی رو تعمیر کنه؟
من پراید دارم جلوبندیش سر و صدا داره...
توي پرايد، عمدتا مشكل جلوبندي از بوشهاي طبق و لاستيكهاي موجگير بوجود مياد. و در مرحله بعدي خرابي سيبك طبق.
جعبه فرمان پرايد استهلاك كمي داره و اگر هم مشكلي داشته باشه بيشتر در سمت قُر قُري ها ( دوتا بازوي خارج شده از دو سمت جعبه فرمان) و سر روتها ( يا همان سيبك فرمان كه به انتهاي قُر قُري ها وصل ميشن و در نهايت به سگدست متصل هستند) بوجود مياد. گاهي هم لقي بخاطر خرابي بوش جعبه فرمان هست.
تجربه نشون داده كه بايد پيش چند تعميركار ببريد و گفته ها رو با هم چك كنين.
ميتونين با چند تست ساده هم خودتون متوجه بشيد كه خرابي از كجاست؟
از يك نفر بخواهيد كه فرمان رو مرتبا و با سرعت به اندازه اي كه فقط تايرها مختصري تكان بخورن، به چپ و راست حركت بده و شما با نگاه كردن به اتصالات متوجه بشيد كه حركت در كجا هرز ميره يا اصطلاحا خلاصي داره؟
با جك زدن زير ماشين و بلند كردن اونهم ميتونين اين آزمايش رو انجام بديد و نتايج رو مقايسه بكنين.
اينجوري بخش زيادي از مشكل رو متوجه ميشيد و احيانا از هزينه كردن اضافي ( و يا كلاه به سر رفتن توسط تعميركاران بي وجدان!) جلوگيري ميكنين.
دوستان یه نفر درباره باز و بسته شدن سوپاپ در موتور xu7 توضیح بده
با پوزش و اجازه استادان میل سوپاپ یا میلبادامک در این موتور تشکیل شده از یک میله دارای 8 حلقه بادامی شکل که پشت سر هم و بصورت یکپارچه قرار گرفته اند که طرف بلندای بادامی هر حلقه با دیگری متفاوت بوده و هر کدام در جای مخصوصی می باشد . این میله بر روی سرسیلندر و روی سوپاپ ها نصب می گردد و بوسیله تسمه دندانه دار بنام تسمه تایمینگ به میل لنگ متصل است و به گردش در میاید . تعداد 8 عدد سوپاپ (4 دود و 4 سوخت) در سر سیلندر این موتور موجود است که همانند بقیه موتور ها هر کدام بوسیله یک فنر و خار محافظ به سر سیلندر چسبیده و در حالت بسته قرار دارند . کاسه ای روی هر کدام از این سوپاپ ها را می پوشاند انتهای این کاسه ها در تماس مستقیم با بادامک ها بوده که بنابراین با چرخش میل سوپاپ و رسیدن نوک هر بادامک به ای کاسه آن را به پایین هل داده و بنابر این باعث باز شدن سوپاپ مربوطه در زمان در نظر گرفته شده می گردد . با ادامه چرخش میل سوپاپ و گذشتن بادامک از نقطه اوج خود بار دیگر فنر قوی سوپاپ باعث چسبیدن آن به سر سیلند گشته و آن را مجددا بسته نگاه میداردبنابراین بادامک در حال مالیده شدن به کاسه بوده و با هل دادن آن به پایین باعث فشرده شدن و باز شدن سوپاپ می گردد . حال برای تنظیم مقدار و زمان دقیق باز شدن هر سوپاپ ( در حد میکرون و میلی ثانیه - همانند فیلر گیری - در اثر سایش و ... ) در زیر کاسه ها و فاصله بین آن با ته سوپاپ از پولک های بسیار نازکی بسته به تنظیم مورد نظر استفاده گردیده که موتور را از عمل فیلر گیری بی نیاز می نماید ...باز هم پوزش می خوام
با سلام. ما یه پژو پارس داریم که چند وقتیه صبحا(وقتی موتور سرده) وقتی میخوام روشنش کنم خیلی بد روشن میشه. اول که استارت خیلی بد میخوره. زور میزنه که استارت بزنه. وقتی هم که میخواد روشن شه زودی خواموش میشه. دو سه بار اینجوری میشه. وقتی که روشن شد اولش یه مقدار دود از اگزوز بیرون میاد بعدش دیگه خوبه. میخواستم بدونم باتریش مورد داره یا چیز دیگش. باتریشم از ایناست که روش نشانگر داره. وقتی خوبه سبزه وقتی شارژ نداره سفید و وقتی فاسد شده قرمزه. در حال حاضر سبزه. ممنون.
به نشانگر باتری توجه نکنید چون معمولا سفید نمی شه - شما 90 درصد باتری تون دیگه خرابه مخصوصا اگه دو سال از عمرش گذشته - مدل ماشینتون رو نگفتید . تنظیم موتور یادتون نره - در ضمن اگه سخت استارت می خوره اضلا گاز ندید و سوییچ رو باز بذارید و بعد از 10 ثانیه استارت بزنید- اگه خاموش شد یکم صبر کنرد دوباره روشن کنید -
ممنون. مدل هشتادو چهار هست. باتری هم دو سال بیشتره روش گذاشتیم. فقط هم وقتی تو روز برای اولین بار میخوام روشن کنم اینجوریه. بعدش دیگه راحت استارت میخوره و روشن میشه. بعضی مواقع هم پیش میاد در طول روز که اصلا روشن نمیشه. استارت میخوره ولی روشن نمیشه. باید سوییچ رو کامل در بیارم دوباره استارت بزنم. همین امروز اینجوری شد. دو سه بار سوییچ رو در اوردم جا زدم روشن شد. البته صبح روشنش کرده بودم.
Last edited by pedramb66; 29-11-2012 at 21:12.
شیشه بالابر رو امتحان کنید کند شدخ حتما . پس باتری رو هم عوض کنید وشمع ها و ف ل ط ر بنزین رو چک کنید برای دود سیاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)