تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 607 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا مرسی از قرار دادن C-17 منم عاشق این هواپیمام و حتما دانلودش میکنم.
    دوستان من هرچی دنبال ریپینت یا همون texture برای PMDG 747 iranair میگردم پیدا نمیکنم.
    خیلی خیلی دوست دارم iranair یا ماهان رو داشته باشم حتی فایل ریپینت خام خود PMDG 747 رو دانلود کردم که خودک بشینم بسازم اما این کار یک فوتوشاپ کار حرفه ای رو می خواد.
    اگه کسی iranair رو داره تورو خدا آپلود کنه خسته شدم انقدر گشتم.
    مرسی

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستی دوستان کسی serial number یا همون credit برای AES داره ؟

من خودم دو تا دارم که براتون میزارم. اگه کسی بیشتر داره ممنون میشم اگه بزاره.

اینم از دو تا Credit برید حالشو ببرید...

AES-171-10442-27168-31156
    AES-171-17444-66435-52162

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام.
    من C-5 رو دانلود کردم و استفاده کردم. فقط مشکلی که هست اینه که وقتی از زاویه کاکپیت بیرون رو نگاه می کنیم مشکلی نیست اما از زوایای دیگه کاکپیت مثلا یوک رو نگاه می کنیم یا پدال ها یا از دید فرست آفیسر پنجره ها سیاه هستند و همه جا تاریک...
    نمی دونید مشکل چیه؟
    ممنون می شم بگید.
    راستی یه سوال ساده... موقعی که می خوایم مدل پرواز رو انتخاب کنیم (IFR و VFR) و این که VOR to VOR باشه یا ارتفاع زیاد یا ... آیا در واقعیت هم امکان انتخاب وجود داره و این انتخاب رو چه کسی انجام می ده خلبان؟
    مورد بعدی این که می شه یه بار بگید برای این که به صورت VOR to VOR پرواز کنیم و هواپیما رو در مسیر کورس VOR ها قرار بدیم چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم؟
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا شما خیلی باسواد هستیدا ! ما نمیفهمیم این اصطلاحات رو. ای بسوزه پدر بی سوادی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

1

سلام.
    من C-5 رو دانلود کردم و استفاده کردم. فقط مشکلی که هست اینه که وقتی از زاویه کاکپیت بیرون رو نگاه می کنیم مشکلی نیست اما از زوایای دیگه کاکپیت مثلا یوک رو نگاه می کنیم یا پدال ها یا از دید فرست آفیسر پنجره ها سیاه هستند و همه جا تاریک...
    نمی دونید مشکل چیه؟
    ممنون می شم بگید.
    راستی یه سوال ساده... موقعی که می خوایم مدل پرواز رو انتخاب کنیم (IFR و VFR) و این که VOR to VOR باشه یا ارتفاع زیاد یا ... آیا در واقعیت هم امکان انتخاب وجود داره و این انتخاب رو چه کسی انجام می ده خلبان؟
    مورد بعدی این که می شه یه بار بگید برای این که به صورت VOR to VOR پرواز کنیم و هواپیما رو در مسیر کورس VOR ها قرار بدیم چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم؟
    ممنون.

دوست عزیز احتمالا texture مشکل داره. بعضی از هواپیما هایی که خودم دانلود کردم همین طوری هستن.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام.

ممنون.
    بله همينطوري هست البته خلبان خودش حق انتخاب زياد نداره قبل از پرواز يه قسمت هست به نام توجيح(درست نوشتم؟) پرواز يا يه چيزايي تو همين مايه ها که اونجا مسير پروازي اون روز و کلي مشخصات از هواپيما بگير تا مسافرا رو توضيح ميده البته همه اينها به زبان EN هست...

7. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

راستی دوستان کسی serial number یا همون credit برای AES داره ؟

من خودم دو تا دارم که براتون میزارم. اگه کسی بیشتر داره ممنون میشم اگه بزاره.

اینم از دو تا Credit برید حالشو ببرید...

AES-171-10442-27168-31156
    AES-171-17444-66435-52162
    اين سريال ها براي شما کار کرد ؟
    ميشه لينک اوني که الان داري رو بذاري.(مال خودم گم شد)

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

بله همينطوري هست البته خلبان خودش حق انتخاب زياد نداره قبل از پرواز يه قسمت هست به نام توجيح(درست نوشتم؟) پرواز يا يه چيزايي تو همين مايه ها که اونجا مسير پروازي اون روز و کلي مشخصات از هواپيما بگير تا مسافرا رو توضيح ميده البته همه اينها به زبان EN هست...
    توجیه درسته.
    حالا غیر از اینا چطوری تنظیم کنم که روی خود خطوط VOR حرکت کنه. قبلا توی یکی از ماموریت ها تنظیم شده بود وقتی کلیک می کردم خودش روی خطوط حرکت می کرد.

داره خودمونی میشه amin_mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با سلام خدمت بچه ها!
    ممنون از اینکه این فروم را زنده نگه می دارید!!!!
    من هر روز به این فروم سر می زنم ولی اولین بارمه که چیزی می نویسم/.

از خدمتتون 2 سوال داشتم؟
    1-چرا من به هر صورت با هواپیمای شکاری f22 فرود میام هواپیما می ترکد حتی فرود نرم موازی با زمین!
    2-بعد از دانلود این adds on ها که شما زحمت کشیدید برای نصبشون باید چیکار کرد؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

با سلام خدمت بچه ها!
    ممنون از اینکه این فروم را زنده نگه می دارید!!!!
    من هر روز به این فروم سر می زنم ولی اولین بارمه که چیزی می نویسم/.

از خدمتتون 2 سوال داشتم؟
    1-چرا من به هر صورت با هواپیمای شکاری f22 فرود میام هواپیما می ترکد حتی فرود نرم موازی با زمین!
    2-بعد از دانلود این adds on ها که شما زحمت کشیدید برای نصبشون باید چیکار کرد؟

ممنون
    سلام
    جواب سوال اولتون رو نمی دونم.
    اما جواب سوال دومتون اینه که اگر به صورت فشرده شده و قابل نصب باشه یعنی install بشه که خوب راحته. اما اگر به صورت فایل باشه باید هر فایلی رو در قسمت خودش قرار بدید.
    مثلا اگر فایلی به نام SimObjects دارید باید محتویات اون رو در فایل SimObjects و AirPlanes در قسمت اصلی فایل Flight Simulator X کپی کنید.
    مثلا در کامپیوتر من آدرس به این شکل هست:
    C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes
    برای تکسچر ها هم به همین شکل...
    در ضمن خوش آمد هم می گم به شما..

12. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •