احتمالا از اينا باشه كه بايد با برنامه hj split چسبونده بشن. نام اين برنامه رو سرچ كنيد پيدا ميكنيد.![]()
احتمالا از اينا باشه كه بايد با برنامه hj split چسبونده بشن. نام اين برنامه رو سرچ كنيد پيدا ميكنيد.![]()
دوست عزیز متاسفانه با این برنامه هم کارم حل نشد
فقط یه اشتباهی کردم پسوندفایها ts هستش mkv
با سپاس از برنامه خوبی که معرفی کردید
نکته ی خوب اینکه فولدر DVD رو همچون Tipiard dvdriper انتخاب می کنیم ، اما برای زیرنویس ، فقط قسمت ADD داره ، یعنی نمیشه زیرنویس خود دی وی دی رو در تبدیل آورد ؟؟
دیگه اینکه من یک دی وی دی رو ریپ کردم اما نمی دونم کجا رفت ، اصلا output برنامه مشخص نیست کجاست !
Last edited by amir_aria; 11-10-2010 at 16:54.
ببخشید من از این برنامه Staxrip سر در نیاوردم ، وقتی فولدر رو انتخاب می کنم و NEXT می زنم ارور می داد !
ممکنه نحوه کارش رو بفرمایید
ممنون
سلام.
يه برنامه ميخوام براي اينكه بتونه روي ويدئو مثلا آدرس سايتي رو براي تبليغ درج كنه.
حالا يا اول ويدئو بياد. يا آخرش. يا بشكل زيرنويس...
فقط راحت و سريع باشه.
با فرمتهاي مختلفم مشكل ندشته باشه...
سلام--
من دو مشکل با نرم افزار totall video converter دارم چطوری مشکل راحل کنم---
-1- این خطا برای چی هست--
2- چرا مقدار فایل را 0 کیلو بایت نوشته------وقتی converter را می زنم می رود توی صفحه دسکتاب وکاری انجام نمی دهد--
مشکل از کجاست---ببخشید عکسها این قدر بزرگ است-----متشکر
Last edited by poloton7; 11-10-2010 at 19:39.
Ulead Video Studio به نظرم کامل و خوبه. تقریبا راحت هم هست.
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
این برنامه رو سرچ کن به همراه کرک تو سایتا هست:
MP3 Audio Editor
7 مگ این طورا میشه. فایل رو که Open میکنی یه نمودار میاد که نشون میده دو کانال صوت ه جوریه ؟ یعنی کجاها صدا میاد و کجا ها ساکته. شبیه نوار قلب. فکر کنم به دردت بخوره. یادم نیست زوم هم داشت یا نه ولی اگه داشته باشه که سه سوته بخشای صدادار رو میتونی پیدا کنی.
![]()
شما میخوای دی وسی دی تبدیل کنی که نباید این فایل ifo رو انتخاب کنی !!!!
فایلهای MPEG2 با پسوند VOB رو دی وی دی با حجم های یه گیگ موجوده که اونها باید تبدیل بشه. اگه میخوای تیکه تیکه نشه باید با برنامه هایی که کارشون Rip کردنه تبدیل کنی. مثلا
DVDFAB
Xlisoft DVD Ripper
Staxrip
Xvid4psp
NeroRecode
Plato DVD Ripper
Ripbot
و .....
تو اینها من با staxrip معمولا سروکار دارم و به نظرم بهتره ولی اگه میخوای ساده و راحت باشه با دومی کار کن. اولی هم خوبه.
با برنامه هایی مثل :
Allok Video Joiner 4.4
Aone Ultra Video Joiner 5.2
تست کردم فایلهای .ts رو میشه انتخاب کرد و به هم چسبوند. برش دادن هم که داره. فقط یه سماله. این فایلها که من تست کردم کپچر شده بود از --- و متاسفانه گیر و گور داره.
یعنی صدا و تصیور رو هم نیست و سرعت تصویر کمه و ....
تنها برنامه ای که میتونه کار چسبوندن و تبدیل فایل رو انجام بده TMPGEnc بوده تا به حال. البته دارم هر چی دستم میاد تست میکنم ولی فعلا که همین یه دونه هست و بس.
امیدوارم جوالب بده. لینکش ور چند تا پست قبل تر دادم و دوستان استفاده کردن و برای اچ دی جوابگو نبوده. حالا شما هم تست کن باز بهتر از هیچیه. اون دو مود اولی هم تو سایتای فارسی با کرکش موجوده. شاید برای شما درست جواب داد.
![]()
دی وی دی رو اول ایندکس گذاری میکنه و صدا رو اگه تنظیم کرده باشی جدا میکنه. بعد میزنی تبدیل بشه شروع میکنه و یه جا که خودت بگی سیو میکنه.
زیرنویس رو درسته فقط add داره. من اول با DVDFAB دی وی دی رو با همون کیفیت اصلی تو هارد کپی میکنم و زیرنویسشا هر چند تا که باشه تو یه فایل idx میریزم. بعد فایل تصویر رو به این برنامه میدم که تبدیل کنه. آخرش با MKVtoolinx فایل تبدیل شده و زیرنویس رو یکی میکنم.
خوبیش اینه که ده تا هم زیرنویس باشه میتونی موقع پخش فایل راست کلیک کنی و بگی کدوم رو بندازه رو فیلم.
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
الان چک کردم فکر کنم ارور failed to create temp directory داره میده. راست هم میگه چون رو دی وی دی چه جوری فولدر باز کنه ؟
باید رو هارد کپی کنید و گزینه ی suorce رو انتخاب کنید و بعد گزینه ی single or merge رو بزنید. بعد تو فولدر video-ts دی وی دی تون هر چی فایل هست که مال فیلمه و تبلیع مبلیغ نیست بدید بهش که همه رو بچسبونه به هم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)