راستی مجید جون گوشی خود به خود قفل میشه یا باید خودت قفلش کنی؟؟؟؟
تو یphone auto lock period که میری noneرو باید زد یا user defined??????
راستی مجید جون گوشی خود به خود قفل میشه یا باید خودت قفلش کنی؟؟؟؟
تو یphone auto lock period که میری noneرو باید زد یا user defined??????
منظورت برنامه Maps هست؟ نیازی یه وایرلس نداره! با GPS کار میکنه
حتما" با گوشیت سازگار نیست. اگه بعد از ریستارت گوشی بازم نیومد، قطعا" با گوشیت سازگار نیست.
user defined رو بزن و مدت زمانی که میخوای بعدش قفل بشه رو به دقیقه بده
Last edited by Linux Learner; 17-09-2008 at 10:22.
چه شکلی باید به جی پی اس وصل شم؟؟؟؟
تو گوشی هیچ گزینه ای واسه ریستارت هست یا باید خودمون با خاموش و روشن ریستارتش کنیم؟؟؟؟؟
برای استفاده از GPS به این تاپیک برو ... توضیحات داره .... نقشه های شهرها هم هست :
میشه خودت خاموش روشن کنی ... برنامه هم هست مثل : x-plore و Jbak Taskman و ......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون....
اقایون میگم میشه با برنامه ی پی سی سوییته 3250 با ان82 کار کرد یا حتما باید پی سی سوییته خودش را نصب کنم؟؟؟؟؟
اگه یهو ویروسی چیزی رو کامپیوترم بود رفت تو موبایلم چه شکلی باید ازش خبر دار شم یا بکشم ویروسه را؟؟؟؟؟
میتونی درایورش رو بریزی و از پی سی سوییت 3250 استفاده کنی ، برو تو دی وی دیش بگرد یه درایوری چیزی هست بزن بریزه همین ( من این کار رو کردم ولی یادم نیست اسم فایل چی بود )
برای ویروس هم ویروس های کامپیوتری با گوشی کاری ندارن ، مال من یکی گرفته که از رو سیستم پاکش کردم ولی رو گوشی هست ، اما یه جوری استفاده میکنم اجرا نشه
سلام دوستان ...
کمک یکی به دادم برسه
اقا من رفتم یه چند تا تم ردیف واسه گوشیم دانلود کردم حالا هم نصب کردم ....
وقتی یه تم رو میارم حتی تمای اصلی خود گوشی دیگه کلید میانبره که نقره ای رنگه تو کلیدای گوشیه عمل نمیکنه ینی وقتی میزنم اون میانبره نمیاد چرا واسه شما هم همینطوره؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه فولدر دیگه هم به منوم اضافه شده به نامownskin نکنه به خاطره اینه؟؟؟؟؟؟این پوشه یا فولدر انیمیشن بودن ونبودن وسرعت انیمیشن تم را دستکاری میکنه ....
چی کار باید کرد تورو خدا بگید نمیتو نم از دکمه به این باحالی بگذرم....
بابا خودتو ناراحت نکن ....
گوشیتو یکبار خاموش روشن درست میشه ...
مشکل از تم هست .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)