تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 254 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

3850 - 493 اسب قدرت و 2000 NM گشتاور تولید میکنه
    این سری تولیدش مربوط میشه به اوایل دهه ی 80 / تا قبل از اون بنز کشنده ی مطرحی درکلاس Heavy Haulage نداشت.
    مدرکی هست که نشون بده 3850 با 100 تن بار راحــــــت میتونه 100 کیلومتر در ساعت حرکت کنه؟!
    در حال حاضر قویترین کشنده ی Heavy Haulage جهان Nicolas Tractomas D100 مجهز به قلب تپنده ی کترپیلار 12 سیلندر هست با 900 اسب قدرت - Caterpillar
    CAT 3412 E DITA -900hp, V12, 27,3 Litre Engine
    همراه با اتاق رنو و اکسل های کسلر المان در فرانسه تولید میشه.
    هر قسمتش از یجاس !
    این اطلاعات همش توسط مراکز خبری داده شده دیگه!مثل ترابر نیوز یا خبر خودرو!که انجا نوشته اینارو!

تازه من اشتباه نوشته بودم با 125 تن بار بود

2. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ترمز دستی تریلی ها چجورین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

میشه بیشتر توضی بدین!متوجه نشدم دقیقا سوالتون در مورد چیه.

5. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میشه بیشتر توضی بدین!متوجه نشدم دقیقا سوالتون در مورد چیه.
    منظورم تریلی های جدیده ، مثل قدیمی ها باید دسته ی ترمز کشیده بشه یا دکمه ای یا ... ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این اطلاعات همش توسط مراکز خبری داده شده دیگه!مثل ترابر نیوز یا خبر خودرو!که انجا نوشته اینارو!

تازه من اشتباه نوشته بودم با 125 تن بار بود
    یعنی اون گزارشگره ترابر یا خبر خودرو خودش با چشماش دیده که 3850 با 125 تن بار 100 کیلومتر پر کرده؟؟؟!!! بحقه چیزایه چـــــــــــیز

تریلی 2 تا ترمز دستی داره / اسب + تریلر / معمولا هم خودروهای باری که وزن ناخالصشون (خودرو + بار) بیشتر از 6 تن هست مثل خاور 808 یا 911 ترمزاشون بادیه و به بالا.........
    اهرم های ترمزدستی هم معمولا رو داشبورده ... اکثرا کامیونهای اروپایی ترمزدستی هاشون اهرمیه امریکایی ها دکمه ایه.
    Last edited by AfsHiN.; 20-12-2012 at 22:54.

8. 4 کاربر از AfsHiN. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یعنی اون گزارشگره ترابر یا خبر خودرو خودش با چشماش دیده که 3850 با 125 تن بار 100 کیلومتر پر کرده؟؟؟!!! بحقه چیزایه چـــــــــــیز

تریلی 2 تا ترمز دستی داره / اسب + تریلر / معمولا هم خودروهای باری که وزن ناخالصشون (خودرو + بار) بیشتر از 6 تن هست مثل خاور 808 یا 911 ترمزاشون بادیه و به بالا.........
    اهرم های ترمزدستی هم معمولا رو داشبورده ... اکثرا کامیونهای اروپایی ترمزدستی هاشون اهرمیه امریکایی ها دکمه ایه.

1-چند تا سرعت میشه رفت با اون 3850 که 125 تن بار داشته باشه؟
    2-سیستم ترمز دستی تریلر چجوریه؟ اهرم یا کلیدش کجاست؟ ترمز خود اسب نمی تونه تریلر رو نگه داره؟
    3-ترمز بادی چیه؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

به گزارشگر چه ربطی داره!حتما یه همچین چیزی وجود داره که میگن دیگه!نکنه میخوایید طرف 125 تن بار بزنه باهاش 100 تا پر کنه که بگه بله میشه!!!

اصلا این ماشین ها نباید بیشتر از 30 تا برن!ولی این پتانسیل رو داره که با سرعت 100 تا حرکت کنه!

مثلا یاماها موتور زده که گفتن این موتور میتونه سرعتش رو حتی به 400 کیلومتر در ساعت برسونه!حتما باید یکی بشینه پشتش باهاش 400 تا بره!!باد میکنه طرف رو

میبره!بعضی چیزا که نباید تجربی باشه!نسبت به پتانسیل هایی که اون چیز داره در موردش پیش بینی میکنن!!
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 21-12-2012 at 00:15.

11. 4 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1-چند تا سرعت میشه رفت با اون 3850 که 125 تن بار داشته باشه؟
    2-سیستم ترمز دستی تریلر چجوریه؟ اهرم یا کلیدش کجاست؟ ترمز خود اسب نمی تونه تریلر رو نگه داره؟
    3-ترمز بادی چیه؟
    مرسی

1-بعید میدونم بتونه سرعت زیادی بره
    2-حسین جان نمیدونم با سیستم های پنوماتیکی و یا حتی هیدرولیکی چقدر اشنایی داری باد ذخیره شده در تانک ماشین که به وسیله کمپرسور هوا ذخیره میشه به وسیله لوله ها مسیر خاصی رو برای رسیدن به پیستون های ترمز طی میکنه حالا این میتونه ترمز پایی یا دستی باشه هر دو نقش کلید رو بازی میکنن و مسیر پنو ماتیکی رو میبندن تا باد بتونه با حرکت دادن اهرم لنت ها رو به کاسه بچسبونه.هنگامی که ماشین به وسیله دستی متوقف شده تا باد به پشت پیستون ها نیاد عمل برگشت لنت صورت نمیگیره یعنی رفت و برگشت لنت با باد صورت میگیره.کلید ها یا اهرم ها هر دو معمولا نزدیک راننده(ماشین های امریکایی معمولا روی داشبورد کنار باقی کلید های مورد استفاده در ماشین گذاشته میشه و اونایی که من دیدم یا رنگشون زرد یا قرمز بوده)
    ماشین با بار در حال حرکت دو نیرو بهش وارد میشه 1- نیروی موتور به سمت جلو(هنگام حرکت اولیه تنها همین نیرو باعث حرکت ماشین میشه) 2- نیروی باری که به ماشین به سمت جلو وارد میشه(در شیب ها این نیرو تا حدی به دلیل نیروی جاذبه به سمت شیب متمایل میشه که با عث کم شدن سرعت ماشین میشه)
    حالا فرض کن نیروی شدیدی ماشین به سمت جلو حرکت میده با وجود این که ما میدونیم لنت های ماشین کوچک هستن و گرمای حاصل از اصطحکاک بین لنت و کاسه با عث میشه لنت مثل اول ترمز نکنه(گرما باعث کاهش اصطحکاک لنت میشه) پس نمیشه فقط روی لنت های ماشین حساب کرد.باید لنت ها رو افزایش داد تا با نقاط تماس بیشتر با زمین و لنت با کاسه جلوی این نیرو رو گرفت.

3-ترمزی برای توقف ماشین نیروی خودش رو از بادی که در تانکر ماشین ذخیره شده میگیره میگن ترمز بادی.
    (اگر کم و کاسی داشت دوستان اضافه کنن)
    Last edited by 2raj_a; 21-12-2012 at 00:37.

13. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

من یه سوال میکنم چون با عقل جور در نمایاد با 100 تن بار 100 کیلومتر سرعت
    با 100 کیلومتر سرعت چه ترمزی میخواد ماشین نگاه داره؟کدوم لاستیک توانایی تحمل این بار و سرعت رو داره؟

1-بعید میدونم بتونه سرعت زیادی بره
    قصد جسارت جلوی اساتید رو ندارم ولی نمیدونم من که اینارو از خودم نمیگم!کلا بگردید توی سایت های ایرانی فقط یه مقاله در مورد 3850 هست که اینارو توش نوشتن.و آخر مقاله هم نوشته که بررسی 3850 به خاطر حرکت اون برای بارگیری نیمه کاره مونده!بعد بار روی بوژی کش نیست که بخواد لاستیک همچین چیزی رو تجربه کنه بوژی کش فقط وظیفه کشیدن رو داره و مقدار آنچنان زیادی رو شاسی بوژی کش نیست بیشتر 3850 ها لاستیک های خیلی بزرگی دارن اونی که من دیده بودم لاستیک ببر 400 روش بود!
    بعد همون ترمز هایی که بار 1100 تنی رو میتونه جمع کنه فکر نکنم براش کاری داشته باشه 100 تن بار رو با 100 کیلومتر جمع کنه!
    بعد بحث من این نیست که این ماشین 100 تا میره میگم یعنی اونقدر پرقدرت هست موتور قوی داره که پتانسیل اش رو داره که همچین کاری بکنه وگرنه هیچ آدم عاقلی با 125 تن بار 100 تا سرعت نمیره!همونطور که گفتم خیلی شرکت ها ماشین یا موتور تولید میکنن و تاپ اسپیدش رو اعلام میکنن که شاید هیچ وقت اون تاپ اسپید به خاطر شرایط خاص تجربه نشه!

15. 4 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا تو بوژی کش ها هیچی رو به اندازه ماک قبول ندارم DM800 هیچ حرفی برای گفتن نذاشته ولی تا حالا از شرکت اینتر ناش ندیده بودم که دیدم

17. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •