خواهشا جواب بديد . من 6 تا پست دادم ولي كسي جوابمو نداد
بد جوري گير افتادم
خواهش مي كنم
خواهشا جواب بديد . من 6 تا پست دادم ولي كسي جوابمو نداد
بد جوري گير افتادم
خواهش مي كنم
سلام در سيستم من هم Show Hidden Files از كار افتاده و در ضمن هر بار كه يك drive رو باز مي كنم توي يك پنجره جديد باز ميشه ! وپخش فيلم وصوت هم با اختلال همراهه مثلا اهنگ شروع وپايان ويندوز به صورت صداي تيكه تيكه و بي كيفيت پخش ميشه. از طريق Start->Run->cmd.exe كه گفته بودي ديدم كه كامپيوتر به autorun.inf آلوده شده با اون روش اولي كه گفته بودي من جاييautorun.inf نديدم كه بخوام پاكش كنم با اون برنامه هم اسكن كردم هر چند autorun.inf رو پيدا ميكرد اما باز هم همون مسئله وجود داشت روش هاي ديگر رو هم امتحان كردم فايده نداره و جواب نگرفتم . اين طور كه فهميدم ويروس هاي مختلفي باعث گذاشتن فايل autorun.inf مي شوند ولي من نميدونم كامپيوتر من به كدوماش الوده است . لطفا راهنمايي كنيد . با تشكر.
گاهی سیستم که ویروسی میشه، تنظیمات مربوط به نشان دادن فیلهای مخفی سیستمی (hide protected operating system files) از کار میفته
یعنی تیکش زده نیست ولی فایلی نشون نمیده و وقتی میخوای تیکش رو بزنی اونوقت هشدار میده که ایم کار خطرناکه حسن
چطوری درستش کنم
واقعا از جوابهاي بي شمار دوستان ممنونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا كه ..................
متاسفم
شما آنتي ويروس نود رو امتحان كردي؟ اگرنه؛
به نظرم نود رو از آدرس زير دانلود كن:
و بعد آخرين آپديتش رو از آدرس زير بردار:الان آپديت 06/02/2010 رو گذاشته يعني مال دو روز پيش.
من كه يه ويروس سمج داشتم با همين كار كشتوندمش.البته باكمك دوستان اين فروم.
سلام
من یه مشکل خلی اعصاب خورد کن دارم ....
وقتی تو یکی از folder ها تعدادی فایل ویدیو دارم ( flv , 3gp , avi , ...فرقی نمی کنه ) و واردش میشم یه پیغام با عنوان " windows explorer " میاد که گزینه های send و don;t send داره .....
وقتی dont send و میزنم کلا پنجره بسته میشه و نمی تونم فایل مورد نظرمو ببینم ...
من از آنتی ویروس nod32 هم استفاده می کنم
( در ضمن این اولین پست منه )![]()
دوست عزيز ، شما اگر تاپيك جداگونه بزنين سريعتر دوستان راهنمايي خواهند كرد .
اين فايل از فايل هاي اصلي سيستم هست كه يكي از وظايف اون كنترل پورت نت مي باشد . حالا شما چه مشكلي باهاش دارين ؟ البته ويروس اين فايل دقيقا به همين اسم وجود داره كه اونم از اينكه آويرا نميشناسه پس ويروس نيست .
از كجا اين فايل اجرا ميشه ؟ مسير دقيقش رو بگو . محل اصلي اون پوشه System32 هست .
شما آنتي اسپايور رايگان زيرو دان كن و آپديت كن و فول اسكن بزن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
شما نرم افزار زيرو اجرا كن برات پاكش ميكنه : تاريخ سيستم بروز باشه ،ارتباط با نت قطع ، به تمام سوالات جواب مثبت بده .
برنامه زيرو اجرا كن و كليد Auto Remove رو بزن :
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
شما حتما مجموعه كدك K-Lite رو نصب كردين و تو تنظيماتش حالت Thumbnail براي اكثر فايل هاي ويدئويي رو فعال كردين . تو اين حالت به علت فول شدن كش Thumbnail اين ارور نشون داده ميشه .
تو Run تايپ كن cmd و اينتر بزن و بعد عبارت زيرو تايپ كن و اينتر بزن :
منتظر بمون تا كارش تمومه بشه . بعد براي رفع مشكل در حالتي كه وارد پوشه شدي اگر پيغام Dont Send هم ظاهر شد . حالت نمايش فايل ها رو از Thumbnail به حالت ديگه اي تغيير بده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
PrevX معرفي شده در ابتداي صفحه تاپيك اورژانس رو اجرا كن :
مشخصات ويروس :
براي تصحيح اشكالات برنامه زيرو اجرا و كليد Auto Remove رو بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی هم به داد ما برسه!
از طریق کول دیسک مبتلا شد سیستم که یه سری فایل با پسوند dlx و یه سری شبه فولدر به نامهای مختلف یا downloads smss یا new folder و اینا رو میسازه(با عنوان free microsoft games) تو تمام فولدرهایی که وارد میشم
نود32 فایلهای dlx رو تشخیص میده و پاک میکنه (مثلا در عرض 5 دقیقه 50 بار)ولی بازم این سیکل ابدی ادامه پیدا میکنه
اما انگار نه انگار که اون فولدرها هم ویروسن با اونها هیچ کاری نداره!
برای این دو نوع احتمالن مختلف ویروس چه کنم؟
با سلام و کسب اجازه از محضر سایر اساتید بزرگوار این انجمن: بهتره که شما اول به این صفحه بری و اون را کامل مطالعه بکنی! اول همیشه یک جستجو بزن!بلکه کارت حل بشه!!!1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)