تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 1081 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان

لطفاً یکی راهنمایی کند از چه آدرس یا لینک اینترنتی می توان آخرین فایلهای بروز شده نرم افزار Kaspersky Internet Security 7.0.0.120را دریافت کرد چون بنده به دلیل پایین بودن سرعتم نمی توانم کاسپراسکای را به صورت اتوماتیک آپدیت کنم .... در نتیجه طریقه قرار دادن این فایل دانلود شده (فایل آپدیتی) را نیز در پوشه نصب شده کاسپکراسکای را نیز تشریح سازید .
    دوست عزیز

با این روش که مشکلتان بیشتر می شود کاسپرسکی از سیستم آپدیت هوشمندی استفده می کند که حجم

آپدیت را کم می کند .حجم مجموع آپدیتهای روزانه کاسپرسکی حداکثر 200 تا 300 کیلوبایت است که حتی با کمترین

پهنای باند اینترنتی موجود هم بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشد و اگر هربار به اینترنت وصل می شوید به طور اتوماتیک

کاسپرسکی را آپدیت کنید این زمان به کمتر از یک دقیقه می رسد .اگر بخواهید آپدیتها را از سایت کاسپرسکی بگیرید

زمان و پهنای باند به مراتب بیشتری مصرف خواهید کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من وقتی کاسپرو آپدیت می کنم تا نصف میره این ارور رو مییده بعد هم میگه رستارت کن ولی وقتی رستارت می کنم بازو میگه Signatures are absoloute کسی میدونه مشکل از چیه؟:
    Update finished with error: incorrect signature (0x8000005A) 2007/07/06 08:56:03 قبل از ظهر
    سلام دوست عزیز

نگاهی به تاریخ سیستمت بیانداز احتمالا اشکال از آن است .

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی میشه در باره ی سیستم PDM کسپرسکی کمی توضیح بده؟
    از کجا باید بفهمیم که باید چه چیز هایی رو Deny کنیم؟
    دوست عزیز

مشکل PDM با کمی توضیح حل نمی شود می شود برای آن کتابی نوشت ولی راه حل کلی اخطارهای

کاسپرسکی رنگهای مختلفی دارند رنگ آبی به معنی آن است که پروسه مورد نظر به احتمال زیاد بی خطر است .رنگ زرد

به معنی مشکوک بودن پروسه در حال اجرا و رنگ قرمز به معنی آن است که پروسه مذکور در حال انجام کاری است که

فقط از بدافزارها برمی آید .در هر سه حالت بهترین کار این است که اطلاعات موجود در اخطار را به دقت بخوانید ببینید به

کدام پروسه گیر داده است و علت این گیر دادن چیست .اگر پروسه ای را که به ان گیر داده است نمی شناسید و یا اگر

یک پروسه شناخته شده در حال انجام کاری غیر معمول است بهترین کار این است که Deny را بزنید و بعد تحقیق

بیشتری بکنید ببینید با بلوک کردن آن برای سیستمتان مشکلی پیش امده است یا نه ؟

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام من می خواهم نرم افزار اینترنت کسپر اسکای رو بدم به کسی من همین الان برنامه کسپر اسکای رو آپدیت کردم و می خواهم این آپدین هم به اون بدم راهی برای اینکار است اگر هم است منو راهنمائی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام عزیزان خیلی برایم مهم است لطفا کمک کنید/ نکنه باید از همون قسمت آپلود آدرس فایل ها رو بردارم و اونها رو کپی کنم اگر درسته بهم بگید

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

PORTABLE KASPERSKY® INTERNET SECURITY 2008 ALSO FOR USB

Kaspersky® Internet Security is a fully integrated solution that protects your computer from all of the most common Internet threats, including viruses, hacker attacks, adware, spam and spyware.
    Today, threats to PCs are appearing in ever-greater numbers and diversity. Cyber criminals on the Internet are well organized and tend to target PCs with combined threats. A standalone antivirus solution is no longer enough to fully protect your PC. Kaspersky Internet Security combines reactive detection methods with the latest proactive technologies, protecting your PC from viruses, hacker attacks, spam and spyware. Seamless integration of all product components eliminates system conflicts and provides fast performance.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Jalal; 09-07-2007 at 13:36.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام . می خواستم بدونم که این اسپای داکتر که تو گوگل پک هست با کاسپر سازگاره و یا نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اقا بی زحمت یک license key معتبر برای kaspersky internet security 6.0.2.621 بدید.اونی که توی صفحه اول گذاشتید فقط یکیشو قبول می کنه تازه بعدش می گه نامعتبره!!!
    در ضمن می خواستم بدونم فرق terminate با deny چیه؟
    دوست عزیز درخواستهای مربوط به سریال و کرک را در تاپیک مربوطه مطرح کنید .در مورد فرق این دو گزینه بسته به شرایط فرق می کند ولی در حالت کلی اگر گزینه Deny را در مورد یک پروسه در حال اجرا از انجام کار آن پروسه جلوگیری می کند ولی گزینه Terminate یک مرحله بالاتر بوده و آن پروسه را متوقف و از حافظه خارج می کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام . می خواستم بدونم که این اسپای داکتر که تو گوگل پک هست با کاسپر سازگاره و یا نه؟
    در XP با هم مشکل دارند ولی در ویستا با هم سازگارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام یهنی کسی جواب سوال منو بلد نیست من اینو فکر می کنم 2 روز است که زدم
    سلام من می خواهم نرم افزار اینترنت کسپر اسکای رو بدم به کسی من همین الان برنامه کسپر اسکای رو آپدیت کردم و می خواهم این آپدین هم به اون بدم راهی برای اینکار است اگر هم است منو راهنمائی کنید
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •