گوشی نه شازژ می شه! نه روشن میشه! اصلا هیچی...! این چش شده به نظرتون؟! برنامه a2 uploader هم که ارر میده! توروخدا یکی کمک کنه
گوشی نه شازژ می شه! نه روشن میشه! اصلا هیچی...! این چش شده به نظرتون؟! برنامه a2 uploader هم که ارر میده! توروخدا یکی کمک کنه
شما بهتره گوشیتون آپدیت کنی از فلش بهتره اگه نشد دیگه فلش
این هم آپدیت
شما اول این فایل PDF رو دانلود کنید که آموزش لازم رو داده
بعد این برنامه که برای آپدیت هستش رو دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از m.s.fکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همگی
من نمی دونم اخه برایه چی الکی تبلیغ چیزی که خودمون میدونیم اشغاله رو میکنیم. اره منم k850 خریدم اونم فقط برای دوربین به اصطلاح 5 مگ.نمیدونید چه ذوقی داشتم وقتی گرفتمش چون گوشی قبلیم k750 بود فکر میکردم الان من یه دوربین دیجیتال دارم که باهاش میتونم تماس هم بگیرم. ولی بعد از اولین عکسی که گرفتم تازه فهمیدم که سرم چه کلاه بزرگی رفته.عکسهای این دوربین افتضاحه.چرا؟چون انگار با ابرنگ کشیده شدن!کافیه زوم کنید تا منظورم رو بفهمید.کلا تارن.اصلا ضد حالن.میدونید دوربین این موبایل عشقی عکس میگیره گاهی اوقات عکساش خوب میشن.البته من درایور دوربینش رو اپدیت نکردم ولی فکر نمیکنم تغییر چندانی بکنه!سرعتش هم که فقط در حالت عادی خوبه!کافیه پلیرش کار کنه سرعتش نصف میشه!این حرفی رو هم که دارم میزنم کاملا علمیه چون در دو حالت بنچ گرفنم.تو رو خدا الکی تبلیغ این گوشی رو نکنید چه میدونم خدای 5 مگ و...اصلا این حرفا نیست درکل این گوشی یک افتضاح از سونی اریکسونه. راستی قسم میخورم دوربین k750 ازش بهتر بود!
منم مثل تو اول کلی فحش میدادم سونی رو ولی بعد از عوض کردندرایور دوربین تازه فهمیدم چرا سونی مدل گوشی رو K850 گذاشتهالبته من درایور دوربینش رو اپدیت نکردم
اینو درست میگی ولی اگه برنامه KD Plyer رو نصب کنی مشکلت حل میشهکافیه پلیرش کار کنه سرعتش نصف میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا برنامه ای پیدا نشد با حرکت دست موزیک عوض کنیم؟![]()
سلام دوستان اگر عکسی که با فلاش میگیرید سیاه میشه باید توجه داشته باشید که دستتون نباید حتی نزدیک فلش باشد. و اگر باز هم سیاه میندازه باید با زدن کلید های *>*>>*<>* فلاش را شارژ کنید.(از سمت چپ وارد کنید)
بله به نظر من هم k850 با درایور اورجینالش بدترین 5 مگاپیکسلی هست ولی به نظر شما این جالب نیست که با انواع درایورها بتونی مشابه خیلی از گوشی های دیگر عکس بندازید؟
راستی اگه میخوای کیفیت عکس برداری k850 رو ببینی به این آدرس حتما یه سری بزن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by maziar_mh3; 13-04-2009 at 22:59.
فقط یه چیزی رو من متوجه نمیشم.
مگه فریمور R1FA037 از R1FA035 جدیدتر نیست؟ مگه هرچه رقمش بالاتر باشه جدیدتر نیست؟ و به ترتیب a>b>c>d نیست؟
و توی چند سایت خارجی R1FA037 رو جدیدتر ذکر کرده اند.
من در حال حاظر از R1FA035 و درایور JAC v4.6 Final rc6 استفاده میکنم. آیا بهتر نیست از فریمور دیگری استفاده کنم.
k850 مجهز به قابلیت fm player نیست!؟ با برنامه ای نمیشه ردیفش کرد!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)