تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 189 از 2403 اولاول ... 891391791851861871881891901911921931992392896891189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من 128 ( 8 گیگ ) اندیشه دارم و مخابرات منطقه 3 هستم .
    در مورد بالاترین سرعت تو روز سرعتم تو بهترین حالت به 215 الی 220 کیلوبایت بر ثانیه هم رسیده و تو اکثر ساعتهای روز موقع دانلود سرعت حدود 200 کیلو بایت ... شبها هم که خدمتتون عرض کردم حدود ساعت 1 شب تو بدترین حالت 40 کیلو می شه و معمولا نزدیکهای صبح ( 4 الی 6 صبح ) دوباره مثل روز به حدود 200 می رسه ...
    اما یه نکته خیلی مهم رو باید توجه کنین . اینکه اگه از یه برنامه دانلود منیجر ( مثل dap ) استفاده کنین معمولا این سرعتهای خیلی بالا رو تجربه می کنین و تو حالتی که مستقیم مثلا از راپید شر دانلود می کنین و از نرم افزار دانلودر استفاده نمی کنین معمولا سرعت بین 120 الی 170 ( کلا کمتر از حالت اول ) ... و دیگه اینکه وقتی از برنامه torrent واسه دانلود استفاده می کنین سرعتتون خیلی وقتا به تعداد کسانی که بهتون seed میدن بستگی داره ... مثلا بعضی فایلها seed کمی دارن و شما می بینین با اینکه سرعتتون باید اون موقع مثلا 200 باشه اما با سرعت 30 دارین دانلود می کنین ! تو این حالتها خود سرورها و کسانی که ازشون دارین فایل رو دانلود می کنین تو اون لحظه پهنای باند خوبی نمیدن که این به سرعت اینترنت شما ربطی نداره ...
    کلا اگه می خواین بالاترین سرعتها ( بالای 200 در روز ) رو تجربه کنین از یه برنامه دانلودر استفاده کنین یا torrent هایی رو دانلود کنین که بیشترین seeder رو داشته باشن . اونوقت شما هم میتونین از سرعتهای بالای 200 لذت ببرین .
    البته صحبتاتون درسته ولی فک نکنم با 128 همچین سرعتی رو تجریه کرد. ببنید وقتی میگیم سرعتمون به 200 میرسه منظور این نیست که مثلا 10 ثانیه رو 200 باشه و بعد دوباره پایین بیاد. الان من با 256 نهایت سرعتم به 240 میرسه ولی یه فایل 200 مگی رو با همین سرعت دانلود میکنه و نهایتا 10 کیلو بایت بر ثانیه سرعت نوسان داره.
    Last edited by farshidcivil; 19-12-2009 at 19:11.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا 96k اندیشه داشتم و اکثرا سرعتم رو 60 بود اما 1 هفتست که 128 گرفتم سرعتم از 16 بالاتر نمیره کسی میدونه چرا؟
    من لنگرود میشینم
    با سلام
    ببینید سرعت 128 یعنی حداکثر میشه با 16 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کرد، بنابراین شرکت هیچ تعهدی به دادن سرعتای بالاتر نداره، اما معمولا برای کاهش حجم ترافیک سرعتا خیلی بالاتر میره (البته برای یوزرهای حجمی) .
    شما از سورس های مختلف مثه راپید شر، مگا اپلود و... فایلای کم حجمو دانلود کن ببین سرعتت بالا میره یا نه. سعی کن برنامه ها را با دانلود منجر یا همون Internet Download Manager) IDM دانلود کنین
    اگه نرفت یه بار مودمتو ریست کن (پشت مودم یه سوراخ ریزی داره که زیرش نوشته RESET با یه سوزنی چیزی به مدت 5 ثانیه فشار بده) دوباره مودمتو نصب کن ببین مشکلت حل میشه، روش نصبشم دوستان هم تو صفحات قبل توضیح دادن هم تو USER GUIDE مودمتون هستش

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باشه پس دلتو خوش کن حالا وایسا تا ببین کی سرویس می دن هر موقع دادن زود برو بگیر خوب بود به ماهم بگو ماهم میام بگیریم ولی ............
    نيازي نيست به من بگي دلمو خوش موقعي كه اينترنت تو ايران وارد شد نه رشت من توش بودم (سال 76 77) در ضمن اين اي دي اس ال مخابرات بر روي فيبر نوري ميشه ضمن اين كه تو پلاس هست هنوز اينقدر احمق و بدبخت نشدم كه بخوام از شركت هايي كه پول هم بهشون ميدم طرفداري كنم و سعي ميكنم از مناسب ترين سرويس استفاده كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته صحبتاتون درسته ولی فک نکنم با 128 همچین سرعتی رو تجریه کرد. ببنید وقتی میگیم سرعتمون به 200 میرسه منظور این نیست که مثلا 10 ثانیه رو 200 باشه و بعد دوباره پایین بیاد. الان من با 256 نهایت سرعتم به 240 میرسه ولی یه فایل 200 مگی رو با همین سرعت دانلود میکنه و نهایتا 10 کیلو بایت بر ثانیه سرعت نوسان داره.
    با سلام
    منظور من هم وقتی گفتم سرعت اکثر وقتا حدود 200 هست اصلا سرعت لحظه ای نبود !
    من دقیقا اشتراک 128 دارم که حداکثر باید سرعت دانلود 16 کیلو داشته باشه ( طبق حقی که قانونا دارم !!! )... تست های سرعت لحظه ای هم اصلا ملاک نیست . بالاترین سرعتی که با همین 128 اندیشه تجربه کردم و لحظه ای بوده ( مثلا حدود 5 دقیقه ) حول و حوش 220 بوده . اما باید خدمتتون عرض کنم که بارها تو همین ماه گشته با تورنت تو روز فیلم دانلود کردم ( که البته تاوانشم با خرید حجم اضافه پس دادم ! ) باید خدمتتون عرض کنم که سرعت دانلود پیوسته در طول زمان دانلود فیلما بین 190 الی 206 بوده و حتی بعد از چندین ساعت هیچ افتی نداشته و فقط حدود 15 کیلو حداکثر نوسان داشته... و یه فیلم divx با حجم 700 مگ کمی بیشتر از یک ساعت کامل دانلود میشه . این تجربه عملی من با اشتراک 128 ( 8 گیگ ) تو این 1 ماه اخیره . به نظر من خیلی زیاد فرق نمی کنه اشتراک 128 باشه یا 256 ( البته واسه ماها که محدودیت حجمی داریم ) و سرعتا خیلی به هم نزدیکه مگه اینکه مراکز مخابرات مختلف بنا به دوری و نزدیکی به سرور سرعتشون فرق کنه !
    من فکر می کنم اون لحظاتی که سرعت ما بالاتر از 200 میشه اصلا هیییچ برنامه محدود کننده سرعتی داره عمل نمی کنه !!! یعنی اینطور نیست که خود اندیشه سرعت من رو که اشتراک 128 دارم به 200 محدود کرده باشه و سرعت شما رو به 240 !
    مساله مهم اینجاست که تو لحظات سرعت بالا اینا شیر آب رو تا آخر باز کردن ! و تنها چیزی که یاعث می شه سرعت من و شما کمی متفاوت باشه چیزهای دیگست !
    می دونین حداکثر سرعتی که از نظر تئوری ADSL رو کابلهای مسی میده حدود 4 مگا بیته ! که هر چه شما از مرکز سرور اینترنت و اون مرکز مخابراتی دورتر باشی عملا سرعتت پایین تر میشه ! تو ایران هم که ما فقط شبکه مسی فرسوده داریم در نتیجه حتی تو بهترین حالت امکان پذیر نیست یه شرکتی سرعت 4 مگابیت رو با این کابلای قراضه مسی به ما بده ! مگه اینکه همسایه دیوار به دیوار سرور باشیم !!!
    نتیجه گیری که میشه کرد اینه !
    ما هرگز طعم سرعت بالاتر از اینی که الان هست رو نخواهیم چشید مگر در صورت وقوع معجزه ! که همه تجهیزات مسی با کابل نوری و ارتباط بیسم عوض شن ! و رییس سازمان زیرساخت که مسئول اینترنته کمی باسواردتر بشن و نفرمان که "پهنای باند فعلی اینترنت کشور حتی از مقدار مورد نیاز کاربران هم بیشتر است " !!!
    تو اون لحظاتی که سرعت من و شما 240 کیلو بایت ( حدود 1.9 مگا بیت ) میشه این همون بالاترین سرعتی هست که کابلای مسی قراضه شهر میتونن اطلاعات رو انتقال بدن به خونه هامون ! یعنی آخرین توان ممکن ! و اون سرعت حداکثر 4 مگابیتی سرور تا به در خونه من و شما برسه با این سرعت 1.9 عملا در دسترس می تونه باشه ! و حتی اگه یه روزی شرکتا بخوان بالاتر از این سرعت 2 مگابیت بدن عملا با این سیمهای مسی فرسوده امکان نداره ! مگه اینکه بخوان کابل نوری بکشن یا از روشهای دیگه مثل wimax اینترنت بیسیم بدن !
    در هر صورت امیدوارم این شیر آب مثل حالا همیشه باز بمونه ! چون به نظرم اینترنت 1 مگابیت تو دنیای امروز حدافلللللللللللللللللل حقیه که هر ایرانی باید برای دسترسی به اینترنت داشته باشه . چون انصاف نیست یه کشور عربی که یک صدم ایران سابقه تمدن نداره درست بغل گوش ایران اشتراک مخصوص 40 مگا بیت بر ثانیه رو ماهی 150 هزار تومن بده ! یا تو کشور گل و بلبل قبرس ( که یک دهم استان گیلان هم نیست ) اینترنت 4 مگا بیت بر ثانیه تقریبا مجانی باشه !!!! و ما برای گرفتن 1 مگابیت بالای 300 هزار تومن باز هم منت سرمون بذارن!
    خوش باشید.
    Last edited by birak; 19-12-2009 at 23:57.

5. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نيازي نيست به من بگي دلمو خوش موقعي كه اينترنت تو ايران وارد شد نه رشت من توش بودم (سال 76 77) در ضمن اين اي دي اس ال مخابرات بر روي فيبر نوري ميشه ضمن اين كه تو پلاس هست هنوز اينقدر احمق و بدبخت نشدم كه بخوام از شركت هايي كه پول هم بهشون ميدم طرفداري كنم و سعي ميكنم از مناسب ترين سرويس استفاده كنم
    سلام صحبتهای شما خیلی جالب بود ولازمه چند مطلبو خدمتون عرض کنم :
    1.اولا یه سوال گفتین که سالی که اینترنت تو ایران وارد شد من توش بودم ؟ تو چی بودین .......بماند
    2.اطلاعات من خیلی کمه اما ماله شما که کاملتره لازمه بدونیدکه دی اس ال یه بستر ارتباطه فیبر نوری هم یه بستر ارتباط دیگه و گفتن اینکه دی اس ال روی فیبر نوری قراره بدن هم یه مطلبی بود عجیب که......
    3.در حال حاضر فیبر نوری در ایران فقط وفقط برای انتقال دیتا در حجمهای بالای 100 مگ استفده می شود و مثلا در همین استان گیلان وشهر رشت هنوز بسیاری از شهرها و مراکز مخابرات به فیبر متصل نیستن چه برسه به دو میلیون جمعیت گیلان
    4.ضمنا مخابرات هم به شما قرار نیست رایگان سرویس بده و اونم پول می گیره ان شالله که بهتر باشه ماهم می گیریم البته به عرض می رسونم هم دی اس ال اندیشه هم پارس هم فن اوا هم شاتل 2 پلاس هستش
    5.متاسفانه بی ادبی و فهم پایین این روزا زیاد تو این محیط دیده می شه که منم شما رو با منطق و شعورتون راحت می ذارم وجواب توهینتونو نمی دم.
    Last edited by alves2774; 20-12-2009 at 00:55.

7. 3 کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

1.اولا یه سوال گفتین که سالی که اینترنت تو ایران وارد شد من توش بودم ؟ تو چی بودین .......بماند
    2.اطلاعات من خیلی کمه اما ماله شما که کاملتره لازمه بدونیدکه دی اس ال یه بستر ارتباطه فیبر نوری هم یه بستر ارتباط دیگه و گفتن اینکه دی اس ال روی فیبر نوری قراره بدن هم یه مطلبی بود عجیب که......
    3.در حال حاضر فیبر نوری در ایران فقط وفقط برای انتقال دیتا در حجمهای بالای 100 مگ استفده می شود و مثلا در همین استان گیلان وشهر رشت هنوز بسیاری از شهرها و مراکز مخابرات به فیبر متصل نیستن چه برسه به دو میلیون جمعیت گیلان
    4.ضمنا مخابرات هم به شما قرار نیست رایگان سرویس بده و اونم پول می گیره ان شالله که بهتر باشه ماهم می گیریم
    5.متاسفانه بی ادبی و فهم پایین این روزا زیاد تو این محیط دیده می شه که منم شما رو با منطق و شعورتون راحت می ذارم وجواب توهینتونو نمی دم.

alves جان گزینه 5 بهترین صحبتت بود تو این تاپیک.
    منم باهت موافقم.

به خاطر همین حرفت ازت تشکر میکنم
    Last edited by Navid.H; 20-12-2009 at 02:22.

9. این کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بسه دعوا . . .
    من با ADSL 128 از ASK سرعت دانلودم ثابت روی 230 کیلو هست (که به عبارتی می شه حدود 4 مگابایت)
    بعنی 1 مگ رو در زمان 3 ثانیه دانلود می کنم
    ولی شبا خیلی افت سرعت داره

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چرا اینقدر عصبانی هستی؟ فقط یک سوال دارم؟
    تو به مخابرات جای پول ماچ میدی؟ خب به اونا هم باید پول بدی دیگه. پس چرا اینقدر طرفداری میکنی؟
    دیکته ننوشته غلط نداره داداش. بذار سرویس رو شروع کنن بد معلوم میشه کی چیکارست؟ اگه خوب بود ما هم میام مثل تو.

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

4.ضمنا مخابرات هم به شما قرار نیست رایگان سرویس بده و اونم پول می گیره ان شالله که بهتر باشه ماهم می گیریم البته به عرض می رسونم هم دی اس ال اندیشه هم پارس هم فن اوا هم شاتل 2 پلاس هستش
    بودن تو نت ج افتادس از كاربراي قديمي همين جا معني اين جمله رو بپرس
    ببين دوست عزيز تمام دنيا با روش از رو فيبر سرويس ميدند و نامحدود واقعي فقط با اين روش كه بهش لئيز ميگن امكان پذيره (گوگل كن) و دو سال پيش ما تو دانشگاه فردوسي مشهد تجربش كرديم (الان اين سرويس بالاي 100 مگي شما تو همون مشهد به مردم فروخته ميشه توسط مخابرات) بستر هم ما به كف رودخانه در دوران دبستان ميگفتيم
    اين سرويس صرفا در رشت كه مجهز به فيبر نوري ارائه ميشه با سرعت هاي128 256 نامحدود غير شر به قيمت به تربيب 9600 18900 علت رمايه گذاري و هوشمندي انديشه در شهرستان ها و اطراف رشت هم همينه ضمن اينكه انديشه شركتي موفق و قابل تحسينه و از موفق ترين شركت هاي رشت هست
    مورد 5 هم جواب دادنش در شخصيت من نيست
    چرا اینقدر عصبانی هستی؟ فقط یک سوال دارم؟
    تو به مخابرات جای پول ماچ میدی؟ خب به اونا هم باید پول بدی دیگه. پس چرا اینقدر طرفداری میکنی؟
    دیکته ننوشته غلط نداره داداش. بذار سرویس رو شروع کنن بد معلوم میشه کی چیکارست؟ اگه خوب بود ما هم میام مثل تو.
    متوجه سوال شما نشدم ولي اگر اينوري ميخواي بله الان ما داريم با واسطه مخابرات رو ماچ ميديم! اگر دوست داري به زودي مستقيم ميتوني ماچ بدي!
    ---------------
    تمايلي به ادامه اين بحث ندارم چون چند وقت ديگه تو همين تايپيك همه چيز مشخص ميشه
    حالا پارس آنلاين اينا كه خودشون مجوز دارن طرف حتي نميدونه انديشه از پاپ كي استفاده ميكنه بحث فيبر نوري با ما لول
    Last edited by hami2007; 20-12-2009 at 17:27.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بالاخره من امروز رفتم پارس وي و حسابمو بستم و رفتم انديشه 512 10gb گرفتم.گفتن تا يه هفته ديگه بهتون زنگ ميزنيم.من خودم ميتونم نصبش كنم؟چه جوريه؟فقط گفتن مودمو واسه كانفيگ ببرم پيششون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •