تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 416 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

راستی دوستان اگه گفتین حلقه سیاه دور چشم گارا برای چیه؟

همه میدونیم که بخاطر کیوبی داخل بدنشه.اما کیوبیه چطور باعث اون حلقه های دور چشم گارا شده.اگه گفتین!!!

البته مطمئننا همه میدونین.!!!ما گفتیم تایپک ساکته اومدیم یه چیزی همچین وگوئیم
    آخه همچین به این تایپک معتاد شدیم که نگو
    .................................................. .................................................. .........................
    اینم یه توضیح و بیوگرافی از گارا ...امید وارم به دردتون بخوره.:

ولین مشاهده در مانگا : فصل 35
    اولین مشاهده در انیمه : قسمت 20
    معنی نام: "خود خواه"
    بررسي شخصيت : گارا يكي از محبوب ترين شخصيت هاي داخلي انيمه محسوب ميشود. گارا در ظاهر يك انسان خودخواه و عصبي و قاتل ديده ميشود اما در باطن بسيار خوش قلب و مهربان است. گارا زياد با خواهر و برادر هم خون خود ارتباط صميمي ندارد. تنها كسي كه توانسته است گارا را به خوبي درك كند ناروتو است.

گارا ، به عنوان گارا از بيابان مشهور و شناخته ميشود و همچنين پنجمين كازه كاگه دهكده پنهان شن نيز محسوب ميشود. گارا به همراه برادر كوچكترش كانكورو و خواهرش تماري از فرزندان كازه گاكه چهارم هستند. گارا از زمان تولد ميزبان مهر شده هيولاي تک دم شوكا در داخل بدنش هست. با تصميم اربابا فئودال كشور باد مبني بر كاهش قدرت نظامي دهكده شن پدر گارا تصميم گرفت تا از تكنيك قديمي استفاده كند و شوكا را به عنوان يك سلاح باز دارنده در داخل بدن فرزندش مهر كند.

براي اين كار آنها به يك استاد مهر كردن نياز داشتن كه براي اين كار استاد چيو مبارز افسانه اي دهكده شن داوطلب شد. اما همسر كازه كاگه كارورا مخالف اين تصميم بود اما كسي به او توجه نكرد و مهر شوكا در داخل بدن گارا گذاشته شد. مهر شوكا به معني از خودگذشتگي يك شخص ميباشد. يعني كسي كه حامل مهر شوكا باشد نمي تواند كسي را دوست داشته باشد. براي همين كارورا اسم فرزندش را كه به معني خودخواه است گارا گذاشت.

گارا به در طی سالها بزرگ شد اما بزرگ شدن گارا کاملاً در تنهایی بود چون یک ترس عمومی از گارا در دهکده وجود داشت و اوج تنهایی گارا از دست دادن مادرش بود. طبیعت مرگبار گارا و خشونت بیش از حدش او را از نظر اجتماعی منزوی و خاموش تبدیل کرده بود. قدرتی که بیجو شوکا به گارا داده بود یک شن محافظ بسیار قدرتمند است که که در موقع درست شدن تکنیک همه چیز را نابود میکند. گارا همیشه از تمام دوستان و بستگانش دور بود و فقط تنها کسی که همیشه از او حمایت میکرد عمویشYashamaru است. Yashamaru همیشه در حساس ترین نقاط زندگی گارا و تحصیلاتش در کنار گارا بوده است.

در یک شب شوم گارا با خنجر از پشت مورد حمله قرار گرفت. با اینکه گارا متوجه حمله نشد اما محافظ شنی گارا به صورت خودکار از او محافظ کرد و همچنین به مهاجم نیز صدمه وارد کرد. بعد از نزدیک شدن به مهاجم و برداشتن ماسکش دید که شخص مهاجم عمویش Yashamaru است. Yashamaru به گارا گفت که : پدر خوده گارا یعنی گازه کاگه دستور قتل تو رو به من داده و دلیلش هم بی ثباتی گارا در کنترل شوکا به عنوان سلاح دهکده شن هست و به همین دلیل باید کشته شود. یاشامارو از کار خود به شدت پشیمان بود و به همین دلیل در آخر گفت و گوی خود با گارا به وسیله طلسم های انفجاری اقدام به خودکشی کرد. بعد از این حادثه ضربه عاطفی بسیار سختی به گارا وارد شد و آخرین نفری که گارا به او عشق میورزید هم از دست رفت. به همین دلیل علامت عشق رو به پیشانی خودش تاتو کرد برای رویکرد جدیدش در زندگی که معنیش فقط دوست داشتن خودش بود.

بعد از ترور ناموفق گارا ، کازه کاگه افراد دیگری را برای ترور گارا فرستاد که همه ناموفق بودند. گارا آموخته بود که همیشه هوشیار باشد و دو علت داشت یکی برای افرادی که برای ترور او می آمدند و دیگری نفوذ هیولای تک دم در داخل ذهن و بدن او بود و به همین علت کم یا هیچوقت نمیخوابید.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. .................................................. .................................................. ................

همه میدونیم که بخاطر کیوبی داخل بدنشه.اما کیوبیه چطور باعث اون حلقه های دور چشم گارا شده.اگه گفتین!!!
    هیولای تک دم در بدن گارا مهر شده و معنی کیوبی 9 دم هستش...........درواقه اسم اون هیولا همون شوکا هستشکه در بالا گفته شده
    Last edited by kortol; 10-09-2010 at 21:09.

2. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بعد از نزدیک شدن به مهاجم و برداشتن ماسکش دید که شخص مهاجم عمویش Yashamaru است
    البته فکرکنم اون عموش نبود خالش بود همون که ازرو زخم روی انگشتش گارا شناختش!!!

هیولای تک دم در بدن گارا مهر شده و معنی کیوبی 9 دم هستش...........درواقه اسم اون هیولا همون شوکا هستشکه در بالا گفته شده
    راستش خودمم فهمیدم یه جا اشتباه کردم اما هرچی فکرکردم یادم نیومد کجابود ولی بابت توضیحات ممنون.استفاده کردیم

راستی دوستان حالا که دیگه گارا حامل (شوکا!!!)نیست یعنی بازم میتونه ازقدرت کنترل شن استفاده کنه؟

درضمن بهتر نیست به جای تخریب شخصیتهای داستان اونارو درست تحلیل کنیم واطلاعاتمون زو به همدیگه انتقال بدیم
    البته به عنوان یه کوچیکتر تایپک گفتما!امیدوارم ناراحت نشین

4. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من میتونم یه بیوگرافی از کل شخصیت ها یا اکثرشون براتون بزارم اما خیلی میشه!!!!!!!!!!!!! هر شخصیتی رو که خواستید بگید تا براتون بزارم.............

6. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

البته فکرکنم اون عموش نبود خالش بود همون که ازرو زخم روی انگشتش گارا شناختش!!!
    درسته چون زن بود نه مرد.

راستی دوستان حالا که دیگه گارا حامل (شوکا!!!)نیست یعنی بازم میتونه ازقدرت کنترل شن استفاده کنه؟
    بله یه عمر با شنا رفیق بوده اینا از هم جدا نمیشن.البته یکم عجیبه که هنوز میتونه استفاده کنه ولی خوب گارا همه تکنیکاش با شن هست اگه نتونه کنترلشون کنه که میشه یه آدم عادی.

درضمن بهتر نیست به جای تخریب شخصیتهای داستان اونارو درست تحلیل کنیم واطلاعاتمون زو به همدیگه انتقال بدیم
    البته به عنوان یه کوچیکتر تایپک گفتما!امیدوارم ناراحت نشین
    اینو باید به دوستمون kiuq بگین که از هر کی ما خوشمون میاد یه گیری میده بهشو موج منفی میده.

اینجا همه مثل همن کوچکتر بزرگتر نداریم که.

من میتونم یه بیوگرافی از کل شخصیت ها یا اکثرشون براتون بزارم اما خیلی میشه!!!!!!!!!!!!! هر شخصیتی رو که خواستید بگید تا براتون بزارم.............
    تو صفحات قبلی خدا داده از این بیوگرافی ها.ولی اگه کس خواصی تو نظرمون بود حتما میگین بهتون.

بعدشم آقا شما از حلقه سیاه دور چشماش گفتین اون زخم پیشونیشو که خودمون میدونستم.

----------
    راستی اصلا یادمون رفت این هفته در مورد مانگا بحث کنیم.

دیدین گفتم ممکنه کونان حرفی برای گفتن داشته باشه.برای اولین بار دیدیم یه نفر غیر از میناتو تونست یه ضربه ای به مادارا بزنه.به نظر شما واقعا دست مادارا قطع شد؟؟

خلاصه کلی حال کردم.تازه مادارا یه دروغ گنده هم گفت که من چشم های رانینگانو به ناگاتو داده بودم حالا هم میخوام پسش بگیرم.

یکی نیست بگه آخه اگه تو رانینگان داشتی به همین راحتی میدادیش به ناگاتو؟؟.البته یه مسئله الان پیش اومد که به نظر شما ممکنه اون چشم دیگه مادارا که هنوز نشونش نداده رانینگان باشه؟؟؟

خدا داند کی این کیشیموتو میخواد قیافه مادارا رو نشون بده.کف کردیم از بس فکرهای جور واجور کردیم.
    Last edited by hpk34; 11-09-2010 at 08:03.

8. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من که امروز قسمت 177 رو دانلود کردم و دیدم هنوز توی داستان تصمیم کبری ببخشید تصمیم ایروکا هستش.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی خداییش همین قسمت 177 رو ببینید اون جایی که ناروتو با بچه ها توی پارک هستش و پدر و مادر بچه های دیگه میان دنبالشون و ناروتو تنها می مونه عجب اهنگی گذاشتند روش..............کف کردم...... نکته جالبش اینه که دوباره قیافه بچگی هاشون رو دیدیم چقدر بعضی هاشون با نمک بودند..........

کلا این قسمت ها ساختند نه اینکه ایروکا رو نشون بدن نه .........برای این ساختن که به ما بگن و یاد آوری کنند که ناروتو چقدر منفور و منزبی ( درست نوشتم ) شده بود توسطه جامعه خودشون و حالا به جایی رسیده که همه بهش ایمان دارن و برای موفقیتش دعا می کنن.............
    .................................................. .................................................. ...................................
    اما مانگای جدید :

یکی نیست بگه آخه اگه تو رانینگان داشتی به همین راحتی میدادیش به ناگاتو؟؟.البته یه مسئله الان پیش اومد که به نظر شما ممکنه اون چشم دیگه مادارا که هنوز نشونش نداده رانینگان باشه؟؟؟
    خدا نکنه که اینی که شما میگی درست باشه وگرنه که خیلی کار سخت میشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین جوریش برای زخمی کردنش کلی باید درد سر بکشن حالا رانینگان هم داشته باشه که دیگه قوز بالاقوز میشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه خوشم اومد !!!!!!! کونان مثل یه شیر زن جلوش ایستاد و باهاش مبارزه کرد .البته فکر نکنم که دستش زخمی شده باشه چون گویا مادارا قابلیتی داره که میتونه قسمتی یا کل بدنش رو به یه مکان دیگه منتقل کنه و فکر کنم برای اینکه دستش زخمی نشه اون رو منتقل کرد..........................وگرنه ناروتو با راسنگان و شینو با حشراتش به اون حمله کردند و یه خراش هم برنداشت و حتی به کاکاشی گفت که مانگیکو ( پی زوری ) تو روی من هیچ تاثیری نداره ..........

10. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بااین صحبتهائی که شما کردین وچیزهاوی که قبلا درمورد این مادارا شنیدیم حس کنجکاویمون 100برابر شد

اتفاقا توهر تایپکی که درمورد ناروتو بود میرفتم صحبت اصلی سر این چهره مادرا بود!حتی جایی دیدم حدود5صفحه یه تایپکو درمورد چهره این مادارا بحث شد اما هیچ نتیجه ای نگرفتین !!!
    وگرنه ناروتو با راسنگان و شینو با حشراتش به اون حمله کردند و یه خراش هم برنداشت و حتی به کاکاشی گفت که مانگیکو ( پی زوری ) تو روی من هیچ تاثیری نداره
    آخر مانفهمیدیم چیزی هم پیداشد که روی این سیاسوخته تاثیر داشته باشه یانه آماتراسو ایتاچی هم که تاثیر نداشت!

آخرش هم باور کنید این کیشموتو با نشون دادن چهره مادارابه هممون یه ضد حالی بزنه که اصلا تصور شو نمیکنیم!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آخر مانفهمیدیم چیزی هم پیداشد که روی این سیاسوخته تاثیر داشته باشه یانه آماتراسو ایتاچی هم که تاثیر نداشت!

آخرش هم باور کنید این کیشموتو با نشون دادن چهره مادارابه هممون یه ضد حالی بزنه که اصلا تصور شو نمیکنیم!
    من یه جا خوندم که نویسند بیلچ و ناروتو ( مانگا نویسشون ) طرح کلی داستان و مانگاهای قسمت آخر رو نوشتن و همراه وصیت نامشون یه جا محفوظ نگه داشتند تا اگه اتفاقی براشون رخ داد یا مردند!!! نویسنده های دیگر بتونن داستان رو ادامه بدن!!!!!!!!!!!!

نه کم کم داره قیافه مادا نشون داده میشه.............البته به نظر من خیلی پیر و چروکیده باید باشه صورتش...............من از همه بیشتر می خوام هم صورت کاکاشی رو ببینم و هم چشمای شینو رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این مادرا مرموز ترین موجود این داستان هستش و مطمئا باشیدکه تا 20 قسمت آخر فکر نمکنم چهره کاملی از اون رو نشون بدن ...............البته داستان و هدف مادارا طقریبا مشخص شده ولی باز خیلی چیز ها مونده که مرموزه و باعث جذابیت داستان شده................مخصوصا پیدا شدن هیولای 10 دم ............ خیلی دلم می خواد ببینمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من یه جا خوندم که نویسند بیلچ و ناروتو ( مانگا نویسشون ) طرح کلی داستان و مانگاهای قسمت آخر رو نوشتن و همراه وصیت نامشون یه جا محفوظ نگه داشتند تا اگه اتفاقی براشون رخ داد یا مردند!!! نویسنده های دیگر بتونن داستان رو ادامه بدن!!!!!!!!!!!!
    پس باید امیدوار باشیم که همراه نوه هامون موفق به زیارت صورت این جناب مادارا بشیم

من از همه بیشتر می خوام هم صورت کاکاشی رو ببینم و هم چشمای شینو رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    البته اگه دقت کرده باشین توی یه قسمتهائی ازسریه اول یه نماهایی از بغل چشمای شینورو نشون میده .
    خیلی چشمای عادی داره به نظر من.یه جاخوندم شینویعنی (اجتماعی)

مخصوصا پیدا شدن هیولای 10 دم

هیولای 10دم!!!میشه بیشتر توضیح بدین!
    Last edited by D,Freeman; 11-09-2010 at 17:30.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ااااااااااااااییییییییییی ییییییییییی نفس کش!!!!!!!!!!!!!!!
    درضمن بهتر نیست به جای تخریب شخصیتهای داستان اونارو درست تحلیل کنیم
    قصد ما تبادل نظر بود وگرنه که هیچ
    بحث بی بحث، اوکی
    =====================
    آقا کسی نخنده هاااااااااااااااااااااااا اااااااااا،
    ممن تا به حال فک میکردم مانگا یک صفحه ای !!!!!!!!!!!!!
    واسه همین تعجب میکردم که چرا همه میفهمن به غیر خودم
    -------------------------------------
    یک سوال:
    کیسامه واقعا مرد؟

------------------------------
    البته به نظر من خیلی پیر و چروکیده باید باشه صورتش.
    حدود 85 سال داره؟
    من که امروز قسمت 177 رو دانلود کردم
    من دیگه اینا رو نمیگیرم تا 176 رو که الکی زدم فعلا داره میره..
    حالا تا کی معمولا ادامه داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این عکس تقریبا هم در مورد ده دم توصیح می ده و هم در مورد نقشه اصلی مادارا............من هر چی فکر کردم نفهمیدم که این مال کدوم چپتر بود و کی عرضه شد من فقط یادمه همین عکس رو از مانگا سیو کردم چون قسمت اعظمی از داستان اینجا رو میشه.........
    گویا همه این هیولاها از تک دم تا 9 دم در مقابل ده دم یا همون جوبی پشه ای بیش نیستند و اون طرف که پدر همه نینجاها بوده تونسته بوده که جوبی رو کنترل کنه اما بعدش طلسم و مهرش شکسته می شه و مجبور میشه جوبی رو یه جایی مهر کنه به بهای از دست دادن جونش.............طرف خیلی شبیه ناروتو هستش وقتی که ناروتو چاکرای نه دم رو میگیره شبیه این طرف میشه............حیف که بقیه اش رو ندارم وگرنه کاملش رو می زاشتم............یه نفر هم اگه میشه متن هاش رو ترجمه کنه و بزاره تا کامل بفهمیم که چه خبره..............

( راستی این اتفاقات زمانی رخ داد که ساسوکه به محل جمع شدن کاگه ها حمله کرد و بعد از مبارزه با برادر کیلر بی به سالن اصلی رفت و مادارا یه دفعه پیداش شد. ...)

.................................................. .................................................. ...........................

اینم ناروتو وقتی که چاکرای نه دم رو میگیره :

اگه حجمش زیاد شد ببخشید.....

17. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •