من هر کدوم از این حالت های نمایش ویرایشگر رو انتخاب می کنم باید این کد ها رو تحمل کنم مشکل از کجاس؟؟
من هر کدوم از این حالت های نمایش ویرایشگر رو انتخاب می کنم باید این کد ها رو تحمل کنم مشکل از کجاس؟؟
اگه منظورتونيه چند لحظه طول مي كشه تا اديتور از حالت استاندارد به حالت Enhanced Interface بره
![]()
Last edited by Hamed-Dehghani; 02-11-2007 at 21:42.
من می رم تو قسمت ویرایش اختیارات و Enhanced Interface رو انتخاب می کنم ولی بازم کد ها رو می بینم
چه با IE ، چه با Firefox
Opera هم که هیچی
هم مشکلی رو حل نکرد
ببخشید این مشکل رو که تاپیک های بزرگک دارن چه طوری میشه حل کرد ؟
مشاعره رو نگاه کنید پست سریعش غیر فعاله چون چند تا صفحه ی اضافی داره که وجود خارجی ندارن !
چه می شه کرد ؟
من تو يه تاپيكى پست داده بودم كه پستم حذف شد، اما اون تيك روبروى عنوان تاپيك كه نمايانگر وجود پست من تو اون تاپيك هست هنوز به قوت خودش باقيه. چرا؟
البته اين رو هم مىشه يه نقيصه حساب كرد، هم يه ويژگى مفيد!
◙
چطور میتونم عبارتی را به همه پستام اضافه کنم
یعنی عبارتی به طور اتومات پایین همه پستام باشه
از قسمت تنظیمات کاربر بالای صفحه
وارد قسمت ویرایش امضا بشید و متنی که دوست دارید رو وارد کنید.
اون تیک،صرفا" نشان دهنده وجود پست شما در اون تاپیک محسوب نمیشه،اون علامت اشتراک شما با اون تاپیکه.شما حتی اگه تو اون تاپیک پستی نداشته باشین،اگه از قسمت اختیارات تاپیک اشتراک رو انتخاب کنید،باز هم برای شما اون تیک کنار اون تاپیک خواهد آمد.
اگر هم از اون تیک خوشتون نمی آد،می تونین به قسمت تنظیمات کاربر برین و زیر تاپیک مورد نظر،عدم اشتراک رو بزنین،حالا دیگه اون تیک کنار اون تاپیک نیست!
عزیز دل برادر ایننشان دهنده پست دادن شماست ...
نه تیک .. همون طور که کورش هیچکس گفت فقط نشان دهنده اشتراک هستش.
منظورت از این جمله آخری چی بود؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)