صد در صد. اصولا روشن یا خاموش بودن ال سی دی ربطی به عکس گرفتن نداره. البته دوستمون lofa بهتر میدونن ولی چشمی مخصوصا از نوع الکتریکی یه جایگزینه برای ال سی دی.
صد در صد. اصولا روشن یا خاموش بودن ال سی دی ربطی به عکس گرفتن نداره. البته دوستمون lofa بهتر میدونن ولی چشمی مخصوصا از نوع الکتریکی یه جایگزینه برای ال سی دی.
سلام
تا قیمت 140 150 چه دوربینی پیشنهاد می کنین؟
w110 سونی خوبه؟
prowler88 راست میگه من خودم هم یه بار اشتباه کردم یه 10 تومن ضرر کردیم شارژ تقلبی سونی با 4 تا باطری داخلش خریدم.
باید اصلش رو خرید![]()
Last edited by aria irani; 04-03-2009 at 21:54.
1-نه تنها در اتاق بلکه کلا در خونه هم روشن نبود چون ساعت 2 نصف شب عکس گرفتم
2-حجم عکس بوسیله فوتوشاپ کم کردم
3-کلا من با lcd روشن هم حین فیلم برداری هم عکاسی کار می کنم بله در کل زمان lcd روشن بوده
4-شارژر سونی من bcg-34he ساخت چین که از نمایندگیش گرفتم فروشگاه شماره 2 داخل جعبه اون هم چهار تا باطری ساخت ژاپن بود البته فروشنده یه دروغ بزرگ به هم گفت من هم به علت عجله زیاد فرصت نکردم خوب روی جعبه اش بخونم اون گفت خود شارژر توانای رفرش داره ولی این امکان رو نداره ولی در کمتر از 5 ساعت شارژمی کنه و بعد از کامل شدن شارژ خود به خود برق قطع میکنه البته اینم بگم فقط یه چراغ واسه همه باطریها داره
5-با ال سی دی خاموش عکس مطمانم اما فبلم نگرفتم اینو باید امتحان کنم بعدا بهتون میگم
با سپاس
یکی نیست جواب بده!سلام
تا قیمت 140 150 چه دوربینی پیشنهاد می کنین؟
w110 سونی خوبه؟
سلام.Prowler جان منظورت رو فهمیدم.پس در حقیقت میشه گفت که دوربین هایی که باتری لیتیوم دارند مثل fz28 از لحاظ مصرف انرژی مصرف کمتری دارند و مدل هایی که باتری قلمی میخورن برق رو میخورن.
Lofa جان ممنونم که جواب سوال هام رو دادی.خیلی کمکم کردی و خیالم رو راحت کردی.
لطفا شماها که تجربه دارین بگین که چه شارژری بگیرم که تقلبی در نیاد و کارش خوب باشه ؟؟و هر روز خدا پول باتری ندیم.
من مدیون همه بچه های اینجا هستم که همگی خیلی کمکم کردین.
lofa جان یک سوالی دارم که در پیام خصوصی ازت میپرسم.لطفا چک کن.مرسی
سلام!
به نظر شما تا 300 هزار تومان چه دوربینی بگیرم بهتره؟
البته یه دوربینی میخوام برای مصارف خانوادگی!
Fuji F100fd
فیلم برداریش هم چک کردم با ال سی دی خاموش هم امکان فیلم برداری وجود داره
با سپاس
سلام.لوفا جان دستت درد نکنه.
با این حساب 90 درصد پیدا نمیکنم در این شهر خراب شده.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)