تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 291 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض جهان فوتبال و بحران مالی جهانی

استادیوم کاپ اشتات

بحران اقتصادی جهانی نه تنها بر اقتصاد و بازار کار در سراسر دنیا تاثير گذاشته بلکه فوتبال و جام جهانی ۲۰۱۰ را نیز با مشکلاتی مواجه کرده است. فوتبال باشگاهی آلمان (بوندس‌لیگا) هم با وجود تضمین مالی، از این مهم مستثنا نیست.

نزدیک به ۱۸ ماه به آغاز پیکارهای فوتبال جام جهانی ۲۰۱۰ در کشور آفریقای جنوبی باقی مانده است و نگرانی مسئولان فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) و کمیته برگزاری جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی پیرامون وضعیت نامطلوب اقتصادی دنیا و میزان اثر آن بر روی مسابقات رو به افزایش است. با توجه به تورم قیمت‌ها در آفریقای جنوبی، دولت این کشور باید بودجه خود را به مبلغ ۹ میلیارد و ۲۰۰ هزار دلار افزایش دهد و ۱۳۶ میلیون دلار روی هزینه‌های تضمین شده بگذارد تا ساخت ورزشگاه‌ها از نظر مالی تامین شود.
    در حالی که مقامات آفریقای جنوبی امیدوارند که حداقل ۳۵۰ هزار توریست فوتبال به این کشور سفر کنند و طی یک ماه چرخ صنعت گردشگری این کشور را به گردش وا دارند، احتمال می‌رود که بسیاری از هواداران به علت شرایط کنونی اقتصادی در اروپا و آمریکا توانایی مالی سفر به این کشور را نداشته باشند و از تماشای نزدیک بازی‌ها صرف نظر کنند.

سپ بلاتر، رییس فیفا با اشاره به ذخایر مالی فیفا اظهار داشته است که فدراسیون جهانی فوتبال محتاطانه به آینده خوشبین است. اکثر درآمد فیفا از برگزاری مسابقات جام جهانی حاصل می‌شود ودر حال حاضر برای برگزاری مسابقات ۲۰۱۰ و نیز ۲۰۱۴ اندوخته‌ای به مبلغ ۶۵۰ میلیون دلار موجود است و حاشیه امنیتی مناسبی را پوشش می‌دهد.
    بحران مالی جهانی و بوندس لیگا
    فوتبال بوندس لیگای آلمان نسبت به سایر لیگ ها با خیال راحت‌تری به بحران مالی جهان نگاه می‌کند. منابع درآمد باشگاه‌ها ساختار چند گانه‌ای دارند و از حق پخش تلویزیونی، شبکه حامیان مالی، تماشاگران در استادیوم و به ویژه امتیاز وحق فروش اجناس مربوط به باشگاه مانند لوازم پوشاک و غیره تشکیل شده‌اند. این فاکتورها موجب کاهش خطرات مالی و وابستگی مالی یکطرفه شده اند.
    بنا برنتایج تحقیقات شرکت تحقیقاتی «اشپورت مارکت»، بخش مالی ۱۴ درصد اسپانسرهای بوندس لیگا را تشکیل می‌دهند و باشگاه‌های بوندس لیگا در کل به بانک‌ها وابسته نیستند. درآمد باشگاه‌های دسته اولی از اسپانسرها در فصل گذشته حدود ۳۷۰ میلیون یورو بوده که ۵۰ میلیون آن از بخش مالی به دست آمده است. حتا در صورتی که ۵۰ درصد حامیان هم از بخش مالی بروند، باز هم مشکل کمرشکنی پیش نخواهد آمد.
    مجموع درآمد باشگاه‌های بوندس‌ لیگای ۱ و بوندس لیگای ۲ از فروش حق پخش تلویزیونی سالانه ۴۳۰ میلیون یورو است. این رقم بزرگترین سهم را در مجموع درآمد باشگاه‌ها به خود اختصاص داده است. با توجه به تمدید قرارداد سازمان لیگ فوتبال آلمان با شبکه‌های تلویزیونی که به تازگی صورت گرفت، این منبع درآمد تا حداقل سال ۲۰۱۲ تضمین شده است.

فرید اشرفیان / سرویس ورزشی دویچه وله

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

زي روبرتو: براي سلامتي فلسطيني‌ها دعا مي‌كنم

خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: درشب سال نو، براي سلامتي فلسطيني ها با خواندن انجيل دعا مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اوگلبو، زي روبرتو اظهار داشت: وقتي بمباران رژيم اشغالگر قدس را عليه فلسطيني ها در تلويزيون ديدم،‌ فوق العاده متاسف شدم. فكر مي كنم بدترين چيزي كه در سال 2008 ديدم،‌ همين تصاوير دلخراش بود.
    او عنوان كرد: هر كس كه آن تصاوير را از تلويزيون ديده، ناراحت شده است.
    اين بازيكن برزيلي خاطر نشان ساخت: جنگ رويداد خوبي در زندگي بشر نيست. من در همه حال مخالف جنگ هستم.
    اين بازيكن 34 ساله كه قصد دارد پس از خاتمه فوتبالش،‌ كشيش شده و در آيين مسيحيت فعاليت كند، اظهار داشت: هميشه انجيل مي خوانم و براي همه مردم دعا مي كنم. با توجه به آنچه در تلويزيون ديدم،‌ در شب سال نو براي سلامتي و رفع مشكل فلسطين دعا مي‌كنم.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روياي حضور در رم توني: ما فوق‌العاده هستيم و مي‌توانيم همه را ببريم

مهاجم ايتاليايي بايرن مونيخ در گفت‌وگو با روزنامه ايتاليايي گاتزتا دلو اسپورت اعلام كرد، از حضور در بوندسليگاي آلمان راضي است و احساس مي‌كند در ايتاليا به سر مي‌برد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوكاتوني يك سال و نيم است كه در بايرن مونيخ بازي مي‌كند. او مي‌گويد در بايرن زادگاه دومش را يافته و خيال بازگشت به فوتبال ايتاليا را ندارد. آنچنان كه شايد تا پايان دوران فوتبالش و سن بازنشستگي در بوندسليگا بماند.
    توني كه در سال 2006 همراه با تيم ملي ايتاليا در جام جهاني آلمان قهرماني جهان را جشن گرفت و تا پايان ژوئن 2011 با بايرن مونيخ قرارداد دارد، گفت: «اگر بيرونم نكنند، اينجا مي‌مانم.»
    او درباره‌ي بايرن هم اظهار كرد: «آنها مراقب من هستند. وقتي گل نمي‌زنم و يا آسيب ديده هستم اين مراقبت بيشتر هم مي‌شود.»
    اين مهاجم 31 ساله درباره‌ي شهر مونيخ گفت: «برخلاف ايتاليا اين شهر رويايي، امن و تميز است. مردم در اينجا بسيار مهربان و محترم هستند.»
    او گفت خوشحال است كه هم تيمي‌هايش در جمع آتزوري گنارو گاتوزو، ماسيمو اودو خواهان حضور در بوندسليگا بودند و "اودو" راهي فوتبال آلمان شده است.
    آقاي گل فصل پيش رقابت‌هاي فوتبال دسته اول باشگاه‌هاي آلمان اظهار داشت: «در ابتدا نمي‌دانست كه در بايرن مي‌تواند خوشبخت باشد. ولي پس از سپري شدن مشكلات اوليه همه چيز روبه راه شد.»
    توني فصل پيش اگرچه با بايرن قهرماني بوندسليگا و جام حذفي آلمان را تجربه كرد ولي در جام يوفا با شكست برابر زنيت سنت‌پترزبورگ در مرحله نيمه نهايي از رسيدن به فينال آن رقابت‌ها بازماند.
    اين ايتاليايي درباره‌ي مشكلات ابتداي فصل بايرن هم گفت: «جريان جديد، بازيكنان آسيب ديده فراوان، شيوه‌هاي جديد و تغييرات گسترده همه و همه باعث بروز مشكلاتي بودند ولي ما راه خروج از اين مشكلات را يافتيم زيرا مي‌دانيم كلينزمن مربي خوبي است.»
    بايرن اگرچه فصل جاري را با ناكامي شروع كرد ولي رفته رفته خود را يافت و در پايان فصل هم امتياز با هوفنهايم، قهرمان نيم فصل نخست بوندسليگا در مكان دوم جدول جاي گرفت.
    توني در پايان گفت‌وگو با معروف‌ترين روزنامه ورزشي ايتاليا، گاتزتا دلواسپورت درباره‌ي ليگ قهرمانان اروپا نيز عنوان كرد: «ما تيم فوق‌العاده هستيم و مي‌توانيم هر حريفي را شكست دهيم.»
    او كه همانند فرانك ريبري، هافبك مسلمان و فرانسوي بايرن به موفقيت باشگاهش در اروپا خوشبين بود، افزود: «روياي من رسيدن به ديدار پاياني است كه در پايتخت ايتاليا برگزار مي‌شود. مي‌خواهم تمام توانم را بكنم تا به عنوان يك ايتاليايي با بايرن به ديدار پاياني در رم برسم.»

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لام: بهترين كارم كمك به كودكان بود
    مدافع تيم بايرن مونيخ گفت: بهترين كارم در سال 2008 تاسيس بنيادي براي كمك به كودكان بي پناه جهان بود.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات آلمان، فيليپ لام اظهار داشت: در سال 2008 من با رويداد هاي مهمي در زندگي ورزشي و شخصي مواجه شدم. برخي دلنشين بودند و بعضي هم ناگوار بودند.
    وي كه به سبب انجام بازي هاي خوب در جام ملت هاي اروپا به تيم منتخب ستارگان جام راه يافت، افزود: دوست دارم از كسب عنوان نايب قهرماني در مسابقات جام ملت هاي اروپا به عنوان بهترين دستاورد ورزشي ام در اين سال نام ببرم. اما به طور كلي تاسيس بنيادي براي كمك به كودكان بي پناه جهان،‌ بهترين و مهمترين كاري بود كه در اين سال انجام دادم.
    لام كه براي تاسيس و فعاليت اين بنياد رقمي بالغ بر 200 هزار يورو اختصاص داد، افزود: در موفقيت من خيلي ها نقش داشته اند. من موظف هستم از اين عده تشكر كنم. با اين احساس خوشايند، دوست دارم سهمي بسيار اندك و جزيي در موفقيت كودكان بدون حامي جهان داشته باشم. به اين خاطر تصميم به تاسيس اين بنياد گرفتم. اميدوارم بازيكنان ديگر در آلمان و جهان نيز مشاركت كنند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هشدار رومنیگه به سران بوندس لیگا: ببینید کجا هستیم

کارل هانس رومنیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ در روزهای پایانی سال 2008 و در آستانه سال نو یک بار دیگر در مورد شرایط و وضعیت باشگاه های بوندس لیگا به سران لیگ آلمان هشدار می دهد و از انها میخواهد در رقابت بین المللی از باشگاه ها حمایت کنند.
    باید کمی بیشتر به سطح بوندس لیگا،کیفیت بازی ها و کار تیم ها توجه داشته باشیم در غیر این صورت روزی به خو می آییم که خیلی چیزها را از دست داده ایم وباید بهای گزافی بپردازیم
    رومنیگه در مورد رقابت بوندس لیگا با لیگ های بزرگ اروپایی احساس خطر میکند
    کارهایی که در این جند ساله انجام شده چندان موفق نبوده است فقط به بهبود بازی و تقویت تیم های ضعیف توجه کردیم و تیم های بزرگ تضعیف شده و پیشرفتی نداشته اند مسئولان لیگ باید بیشتر به سطح بوندس لیگا توجه داشته باشند و از باشگاه ها حمایت کنند همه چیز مشخص است ما در گذشته در لیگ قهرمانان 4 نماینده داشتیم بعد 3تیم امروز 2تیم. درحال حاضر تنها بایرن در مرحله یک هشتم حضور دارد و به رقابت ادامه می دهد این واقعا تاسف اور است. سطح یک لیگ براساس کار و کیفیت تیم های حاضر در آن ارزیابی می شود.
    در دهه 80 بوندس لیگا بهترین لیگ اروپا و جهان بود اما امرو کجا هستیم؟! برای مقام چهارم با فرانسه رقابت می کنیم و زیاد به این موقعیت توجه نداریم

قدرت بایرن
    رومنیگه در مورد تلاش های بایرن میگوید:اینجا هیچکس بی تفاوت نیست به سطح بازی و موقعیت تیم خیلی اهمیت می دهیم از همه چیز به سادگی عبور نمی کنیم از اینکه میبینم در لیگ قهرمانان مرحله گروهی را با قدرت پشت سر گذاشتیم و به یک هشتم صعود کردیم خوشحالم می دانم که در این مرحله هم بایرن تلاش خود را به کار میگیرد باید در اروپا حاضر باشیم و به رقابت ادامه دهیم من دوست دارم به قهرمانی و بازگشت به قدرت فکر کنم. امکانات،توانایی وانگیزه وجود دارد.
    رئیس بایرن به قدرت تیم کلینزمن امیدوار است:ما میتوانیم با تیم های برتر اروپا رقابت کنیم باید این کار را انجام بدهیم

حفظ ستاره ها
    رومنیگه از اینکه شوایتی قرارداد خود را تا سال 2012 تمدید میکند ابراز رضایت دارد. هافبک 24 ساله بایرن تابستان گذشته سخت مورد توجه اینتر،رئال و یوونتوس قرار گرفته بود.
    وقتی از رفتن شواینی صحبت می شد عصبی میشدم واقعا ارزش این قرارداد را خوب می دانم شواین اشتایگر کنار ما می ماند و ما با هم برای موفقیت و عظمت بایرن تلاش میکنیم
    رونیگه به باشگاه هایی که به جذب ریبری فکر میکنند هشدار میدهد:ریبری ما را ترک نمیکند وجود او هم در ترکیب بایرن ضروری است ما برای بازگشت به سطح اول اروپا سرمایه گذاری خوبی داشتیم که ریبری یکی از آنهاست

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منچستر سیتی به دنبال جذب لام

باشگاه منچسترسيتي در پي به خدمت گرفتن فيليپ لام مدافع ملي‌پوش تيم فوتبال بايرن مونيخ است.
    (ايپنا)، مارك هيوز سرمربي سيتي به‌دنبال يك مدافع چپ مي‌گردد و اگر چلسي اجازه ندهد وين بريج از استمفوردبريج خارج شود، آنگاه باب مذاكره را با بايرن آغاز خواهد كرد.
    Last edited by mohamad23; 01-01-2009 at 02:34.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هوينس: رنسينگ ملى پوش مى شود

اولى هوينس مدير متعصب باشگاه بايرن مونيخ يك بار ديگر به حمايت از سنگربان جوان اين تيم پرداخت و گفت: رنسينگ يكى از استعدادهاى فوتبال آلمان است. به هيچ عنوان نمى توان منكر توانايى هاى رنسينگ شد. من مطمئنم كه او جايگزين مناسبى براى دروازه بان هاى بزرگ فوتبال آلمان خواهد بود.
    رنسينگ در آينده اى نزديك پيراهن شماره يك تيم ملى آلمان را بر تن خواهد كرد. او نشانه هاى بسيار خوبى از پيشرفت داشته است. در سال جديد باز هم روند صعودى و رو به رشد او محسوس خواهد بود. شاهد عملكرد به مراتب بهترى از اين سنگربان جوان خواهيم بود.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گلادياتورها، پولدى را مى خواهند

به نقل از مطبوعات ايتاليايى مسئولان باشگاه رم قصد دارند در بازار نقل و انتقالات زمستانى مهاجم جوان و ناراضى بايرن مونيخ را به خدمت بگيرند.

روزنامه پرتيراژ دلو اسپورت با بيان اين خبر نوشت: «لوكاس پودولسكى مهاجم جوان بايرن مونيخ در ليست خريدهاى زمستانى اسپالتى قرار گرفته است. مسئولان رم اميدوارند در ماه ژانويه بتوانند مقدمات حضور اين مهاجم ملى پوش را در تيم خود فراهم سازند.»

مديربرنامه هاى پودولسكى در مورد اخبار منتشر شده گفت: «پولدى از ايتاليا چند پيشنهاد خوب دارد اما بعيد مى دانم كه او تمايلى براى حضور در فوتبال ايتاليا داشته باشد. او سال هاى بدى را در مونيخ پشت سرگذاشته و درست نيست كه با اين شرايط پا به فوتبال ايتاليا بگذارد. او قصد دارد در ابتدا شايستگى هاى خود را در فوتبال آلمان به اثبات برساند. به احتمال فراوان نيم فصل دوم را با يك تيم آلمانى آغاز خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سانیول مدیر فنی موناکو می شود

به گزارش سایت گل، مدیران موناکو قصد دارند ویلی سانیول دفاع چپ بایرن که تصمیم به خداحافظی از فوتبال را گرفته است را به عنوان مدیر فنی باشگاه به خدمت بگیرند سانیول نیز برای این موضوع امادگی دارد او چندی پیش منزلی را در موناکو خریده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رئال مادرید به ریبری نزدیک شد

هورا اسپرت, مسوولان رئال مادرید برای به خدمت گیری فرانک ریبه ری, هافبک کناری بایرن مونیخ, با باواریایی ها تماس گرفته اند.

به نقل از مارکا, مقامات رئال رسما آمادگی خود را برای امضا قرارداد با این ستاره فرانسوی اعلام کرده اند و همتایانشان در بایرن نیز آنها را امیدوار کرده که می توانند این بازیکن گوش را جذب کنند. سران بایرن حاضرند در ازای دریافت 50 میلیون پوند, ریبه ری را به باشگاه دیگری واگذار کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •