با تشکر از جوابتون
خب حرف شما درسته ولی مشکل اینه که در حالی که اون کاربر داشته ادیت میکرده بدون ذخیره کردن صفحه را بسته یعنی اینکه الان فقط همون کاربر میتونه بازش کنه که البته الان دیگه اون کاربر موجود نیست.
با تشکر از جوابتون
خب حرف شما درسته ولی مشکل اینه که در حالی که اون کاربر داشته ادیت میکرده بدون ذخیره کردن صفحه را بسته یعنی اینکه الان فقط همون کاربر میتونه بازش کنه که البته الان دیگه اون کاربر موجود نیست.
چطوری این نقطه ها(li) رو از راست به چپ بیارم
![]()
برید به این قسمت:
منوها>فهرست اصلی>صفحه اصلی>پارامترهای سیستم>
عنوان مورد نظر رو بنویسید
نمایش عنوان صفحه رو روی خیر بذارید.
موفق باشید.
باید فایلهای جوملا در روت FileManager باشه.
موفق باشید.
بله.
از این آدرس:
سایت>تنظیمات اصلی>تب سایت
در «ویرایشگر WYSIWYG پیشفرض میباشد »، ویرایشگر رو روی NoEditor بذارید.
بعد از اینکه کارتون تموم شد به حالت اول برگردونید.
موفق باشید.
یكی از روش های مرسوم كه بعضی وقتا ! جواب میده اینه كه جای left و right تو فایل css قالبت عوض كنی ... بعضی وقتا باعث می شه اصلا كل قالب بهم بریزه ... ولی خوب به ازمایشش می ارزهچطوری این نقطه ها(li) رو از راست به چپ بیارم
تقریبا قالب درست شده فقط همین مشکل مونده
right ها رو left کردم
float ها رو تغییر دادم
و ...
اما نشد ولی مدونم میشه
یه راه داره که توی body => direction = rtl قرار بدم که کل قالب رو قاطی میکنه
راستی این قالب rhuk_milkyway هستش
سلام عزیزان.به نظر شما بهترین قالب جوملا برای یه سایت شخصی کدومه اگه ممکنه لینک بزارید.ممنون
دوست عزیز انتخاب قالب کاملا شخصسه و کاری هم به چیزی نداره .. شما هر کدوم رو که بیشتر خوشتون میاد انتخاب کنید ...
البته اگر یه نگاه یه کم حرفه ای تر هم بخواید بندازید اون موقع موقعیت ماژولها و مناسب بودن قالب با محتوای سایتتون هم مهم میشه ..
ببخشید من تو جوملام فقط مقالاتی رو که تو سایتها و انجمن های مختلف گذاشتم می زارم و ازش به عنوان یه مرجع برای رجوع خودم یا دیگران استفاده می کنم....و تا حالا هر پلاگینی چیزی میخواستم نصب کنم(منظور همون کامپوننت و .... هست خلاصه کردم!)بی مشکل نصب کردم ....حالا معنی این که به موقعیت ها توجه کن رو خیلی وقتا دیدم که به کاربرا گفتن....
این موقعیت که وگین،ای یعنی چـــــــــه؟!
موقعیت تو قالب ها همون user ها هستن ... اینكه یه قالب چند تا یوزر داشته باشه و چجوری بتونه اونا رو نمایش بده تو ساختاز قالب خیلی تاثیر داره ...این موقعیت که وگین،ای یعنی چـــــــــه؟!
موقعیت توی ماژولها یا همون Module Positions جاهایی هستند توی قالب که برای قرار گرفتن ماژولها تعریف شدند .
که چینش اونها میتونه توی ظاهر سایت تاثیر بزاره . ..
مثل User 1 2 3 ,... و یا Header , top footer right left banner و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)