The Dark Knight - SRT Version

همونطور که قولش رو داده بودم بالاخره زيرنويس The Dark Knight تموم شد. قبل از دانلود زيرنويس يه حرف هايي براي گفتن دارم. خواهشي که از دوستان دارم اينه که اول اين چيزايي که ميگم رو بخونيد.
راستش قبلا هر فيلمي رو که زيرنويس ميکردم و srt اون رو در اختيار همه قرار ميدادم مي ديدم که متأسفانه بعضي از افراد سودجو ميرن و بهمين راحتي زيرنويس رو به اسم خودشون تموم ميکنن. (نمونه ـش همين زيرنويس دزدان دريايي کارائيب 3 هستش. هر چي زيرنويس srt از اين فيلم هست مال منه اما اگه دقت کنيد مي بينيد به اسم افراد متفاوتيه که واقعا بايد بگم براي اين گونه افراد متأسفم) بهمين خاطر قبلا ميخواستم بجاي srt فقط از فرمت sub/idx استفاده کنم ولي باز ديدم چندان جالب نيست. شايد دليل اينکه بيشتر زيرنويس هاي جديد با فرمت sub/idx هست همين سوء استفاده هاي بعضي از افراده. اميدوارم براي اين زيرنويس چنين سوء استفاده هايي صورت نگيره چون زحمت زيادي براش کشيدم. همون طور که اکثرا هم اطلاع داريد بخاطر يه مشکلي که براي سيستمم پيش اومد نصف بيشتر زيرنويس پاک شد و من مجبور شدم حدود 800 خط رو از دوباره ترجمه کنم که خب همونطور که ميدونيد اين کار خيلي وقت گيريه. فقط اميدوارم چنين اتفاقي براي اين زيرنويس نيفته.
زيرنويس هماهنگ با نسخه DVDScr.x264.AC3-WoLF تک سي دي:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زيرنويس هماهنگ با نسخه PROPER.DVDSCR.XViD-mVs دو سي دي:
کد:
زيرنويس هماهنگ با نسخه DVDSCR.XViD-OPTiC دو سي دي:
کد:
-------------------------
خدمت تون عرض کنم که اين زيرنويس با نسخه TS Xvid Prevail دو سي دي کاملا هماهنگه.
اگه با فيلم شما هماهنگ نبود چند راه داريد:
1- صبر کنيد تا نسخه با کيفيت فيلم بياد تا من خودم هماهنگش کنم.
2- خودتون دست به کار بشيد و هماهنگش کنيد.
3- نسخه هماهنگ رو تهيه کنيد. که براي اين کار دو راه وجود داره:
کد:
- از طريق يکي از دوستان تون تهيه ـش کنيد. (اگه خواستيد به خودم PM بديد)
منتظر نظرات شما دوستان عزيز هستم. تقاضايي که دارم اينه که اشکالات زيرنويس رو بصورت پيغام خصوصي به من اطلاع بديد تا در نسخه نهايي (نسخه هماهنگ با DVDRip) اين مشکلات رو برطرف کنم. در نتيجه هر وقت نسخه با کيفيت فيلم آمد لطفا شما دوستان عزيز براي هماهنگ سازي زيرنويس اقدامي نکنيد تا خودم زيرنويس را هماهنگ کرده و مشکلات آن را برطرف نمايم.
اينم هم زيرنويس فارسي The Dark Knight با فرمت srt تقديم به شما هموطنان عزيز:
کد:
-----------------
زيرنويس هاي هماهنگ شده توسط دوستان عزيز:
زيرنويس هماهنگ شده با نسخه تک سي دي سايت downloads.ir توسط آقاي Mehdi.7600 :
کد:
زيرنويس هماهنگ شده با نسخه TS.XviD.Dual-ITL تک سي دي توسط آقاي mahdy2021 :
کد: