آخرین نفری که سال 85 با کنکور 85 ریاضی رفته مهندسی شیمی دانشگاه تهران رتبه اش 1450 بوده
آخرین نفری که سال 85 با کنکور 85 ریاضی رفته مهندسی شیمی دانشگاه تهران رتبه اش 1450 بوده
بچه هاي پيش دانشگاهي کليه رشته ها ( سوالات و جواب هاي امتحان هماهنگ کشوري ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اين سوالات واقعا به درد کنکور ميخوره مخصوصا واسه بچه هاي تجربي ورياضي که درس اصليشون کشوري شده
سلام به همه برقی های شریف ورودی 87 !![]()
چه قدر کم پیدام ! دلم واسه خودم تنگ شده بود از طرف همتون !
من کتاب دیف و انتگ ماشاالله انتشارات راه علم رو خریدم ولی به نظرم سطحش خیلی پایینه !
کسی کتاب آموزشی بهتری سراغ نداره ؟!
البته نه در حد محمود نصیری !!!![]()
[quote=Pshi;2405058]سلام به همه برقی های شریف ورودی 87 !![]()
چه قدر کم پیدام ! دلم واسه خودم تنگ شده بود از طرف همتون !
من کتاب دیف و انتگ ماشاالله انتشارات راه علم رو خریدم ولی به نظرم سطحش خیلی پایینه !
کسی کتاب آموزشی بهتری سراغ نداره ؟!
البته نه در حد محمود نصیری !!![/quo
پیک گل واژه یه کتابی داره بر خلاف کتاب های دیگش امتحان نهایی توش نیست همش تست آزاد و سراسری و توضیح هست و سوال تشریحی هم تک وتوکی داره اسمش دیفرانسیل وانتگرال 2 هست سری آموزش مفاهیم و ارزشیابی یا
اگه فقط تست به صورت حرفه ای می خوای اندیشه فائق هست یا
اگه می خوای از صفر شروع کنی که بعید به نظر میرسه خوشخوان که دو جلد هست که برای 9 ماه پیش به درد می خورد چون وحشتناک زیاده
این نظر من هست و نمیخوام به کسی تحمیل کنم و به نظر های دیگران احترام میذارم
سلام به همه
بچه ها من این انتگرال رو چی کار کنم؟
از کجا بخونم؟
بد جور میترسم یه معلم هم داشتیم که واقعا انتگرال رو از پایه بهمون یاد داد!!!! ببخشید ...ده بود با این درس دادنش.... خواهش میکنم کمکم کنید .....کمک....
اگه درس می خوای خوشخوان خوبه ولی زیاده
اگه هم تست می خوای الان با توجه به وقت باقیمانده آبی کانون یا اندیشه فایق خوبه
راستی معلمتون کی بود؟
ضمن تایید راهنمایی های بهنام جان عرض کنم که کتاب مبتکران (اندیشه سازان اسبق ) نویسندش هم دکتر نونهال آذر هست هم کامله هم خلاصه .اول تستای آموزشی اش را حل کن و بعد بیشتر تمرین کنید
موفق باشی دوست عزیز ..................برو ببینم چی کار میکنی![]()
مرسی میلاد جان !
به نظر منم اندیشه فائق و خوشخوان کتابای خیلی خوبین ولی من همونطور که گفتم دنبال یه کتاب آموزشی
توپ می گردم تا چیزایی رو که یاد گرفتم تثبیت کنم !
اندیشه فائق که فقط تست داره خوشخوانم مطالب آموزشیش کمه ! ( البته من دیفشو ندیدم با توجه به بقیه کتاباش ( گسسته و ... ) اظهار نظر کردم ! )
من خودم تعریف دیف راه علمو خیلی شنیده بودم . اصلا فکر نمی کردم اینجوری باشه !
بازم مرسی !
برو بکس نظر دیگه ای نبود ؟؟!!![]()
این هم سوالاهایی رو که قولشو داده بودم
از کتاب اگر من طراح بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)