این دیگه چه فیلمی بود دوست عزیز ؟؟؟؟برای چی آخه این چیزا رو اینجا قرار میدی ؟؟؟
![]()
به عزیزان زیر 16 سال توصیه میشه به هیچ عنوان نگاه نکنن همچین فیلمایی رو![]()
فيلم به اين قشنگي!به عزيزان زير 16 سال توصيه مي شود حتما اين فيلم را نگاه كنند...
![]()
این دیگه چه فیلمی بود دوست عزیز ؟؟؟؟برای چی آخه این چیزا رو اینجا قرار میدی ؟؟؟
![]()
به عزیزان زیر 16 سال توصیه میشه به هیچ عنوان نگاه نکنن همچین فیلمایی رو![]()
فيلم به اين قشنگي!به عزيزان زير 16 سال توصيه مي شود حتما اين فيلم را نگاه كنند...
![]()
وای چه عکس وحشتناکی بود . هنوز دارم مثل بید میلرزم .این عکسهارو نذار کسی ببینه . خدایی نکرده دچار توهم میشه . حیف وقتت نیست که با این مضخرفات به هدر میدی ؟ یه چیز بگو دیگران به دردشون بخوره نه که یه عکس مسخره بزاری بگی لولوئه
![]()
سهم تو از بودن من ، يه شكلكس همينو بس! :![]()
احتمالاً این تبلیغ یه فیلمی مثل فیلم حلقه ست![]()
خدای من این چی بود؟؟؟ یعنی فیلم واقعی بود من که نتونستم درست حسابی گوش کنم احساس سرگیجه و تهوع نفسم بالا نمی اومد صداهای عجیب غریب فکر میکنم از اثرات آهنگش بود که هنوزم سرم درد میکنه
سلام نوشین خانوم عزیز ( نمی دونم اسمت رو درست خطاب کردم یا نه ؟)
با حرفات موافقم . منم که تازه اول راهم و کاره ای نیستم...![]()
سهم ما از بودن تو اختلال در این تاپیک است و بس !
مثل اینکه خیلی خوشتون میاد عکس ها و فیلم های ترسناک بذارید و زیر 16 ساله ها رو هم اذیت کنید !!!![]()
من هم فکر نمی کنم الکی باشه . در این صورت باید بگم این آقا خیلی خوب فیلم بازی کرده ...اونجور جیغی که اون میزنه تارهای صوتی رو پاره می کنه . یه آدم در حالت معمولی چطور می تونه 5 دقیقه اونجوری جیغ بزنه و فیلم بازی کنه ...
گویا واقعیست ...![]()
من یه مساله ای دارم که دیدم تو این قسمت از حرفهای آقا شهرام بهش اشاره ای شده ...
چیزی که بارها تجربه کردم ... زمانی که قراره خبر بد یا ناخوشایندی ( مخصوصا اگه به مسائل احساسی و عاطفی مربوط باشه ) بهم برسه ، قبلش یخ می کنم ! یعنی چنان سردم می شه که به لرز میفتم و می لرزم !
این مساله خیلی وقتا برام پیش اومده . حتی اگه قرار باشه کاری کنم یا مثلا حرفی بزنم که نتیجه ی بدی داشته باشه اون چیز ، همین حالت بهم دست میده قبلش .
گاهی هم دلیل خاصی نداره . البته بازم تو شرایط خاصی پیش میاد ( مثلا موقع دعا کردن ... گریه کردن ... ) که یه موج سرما از پایین انگشتام میره بالا تا به سرم برسه . به شدت سرم یخ می کنه و مورمور میشه . بعد واسه یه لحظه کوچیک به لرز میفتم .
خواستم بپرسم به نظرتون به چاکراها مربوط میشه ؟ کسی هم مثل من اینطور میشه ؟
سلام دریا جون . خوبی؟
اما منظور من اصلا این نبود . یخ کردن شما به خاطر استرس و اضطراب بوده . البته در مواقع نماز خوندن و دعا کردن تا حدودی مربوط به انرژی و چاکرا میشه ولی طبیعیه .
منظور من این بود که وقتی انرژِی جهانی رو وارد قلبت میکنی ، ضربان قلبت میاد پایین ، اوایل بین 30 تا 40 ضربه در دقیقه ....اگر مداوم و خوب تمرین رو ادامه بدی میتونی ضربان رو تا 10 ضربه در دقیقه کاهش بدی . میدونی 10 ضربه یعنی چی ؟ یعنی عند ارامش . تو اون حالت اونقدر اروم هستی که هیچ چیز نمیتونه روی شما تاثیر بذاره . استاد با این تکنیک میخواد شاگردانش رو اماده کنه برای تکنیکهای بعدی . چرا که در روز x که معلوم نیست کی باشه ، اگر ارامش نداشته باشیم نمیتونیم به همنوعان خودمون کمک کنیم .
نوشین عزیز هم نسبت به من لطف دارن . من چیزی از خودم نمیگم . حرفها و عقاید استاد رو بازگو میکنم
اگر به دل شما میشینه ، پس حتما از دل سرچشمه گرفته .
خدانگهدارتون باشه.
یعنی با انرژی دادن به چاکرای قلب ضربانش میاد پایین؟!
من فکر میکردم با انرژی گرفتم ضربان قلب میره بالا..!
همیشه هم وقتی که دارم انرژی میگیرم ضربان قلبم بالا میره....!!
بعد در مورد اتفاق بدی که بهش اشاره شد
منم متوجه میشم یه اتفاقی قراره بیفته و تا حدودی حسش میکنم ..
میشه کمکم کنید این حس رو تقویت کنم؟
]
سلام رامین جونم . چطوری بلا ؟
بله انرژی ضربان رو میاره پایین .
نه نه وقتی ضربانت میره بالا در حال انرژی گرفتن نیستی .
البته بستگی داره که تو چه جوری انرژی میگیری . من با هرم تمرین میکنم تو رو نمیدونم .
کدوم اتفاق ؟ اگه منظورت چیزیه که من گفتم ، در اینده خطراتی زمین رو تهدید میکنه ، استاد گفتن که روزی میرسه که تمام ابها الوده میشن و برق 80 در صد دنیا قطع میشه . به دلیل الودگی اب بیماری زیاد میشه و اگر تا اون روز برای خودمون کاری نکرده باشیم از بین خواهیم رفت . تو رو خصوصیات اخلاقیت کار کن . حست هم تقویت میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)