به احتمال زیاد مشکل از سی دی هست!!!
موقع اجرای بازی چه اروری میده؟سلام بازی just cause رو در نسخه دی وی دی گرفتم نصب میشه بعد که میخوام برم تو بازیeror های عجیب قریب میده لطفا راهنماییم کنید
به احتمال زیاد مشکل از سی دی هست!!!
موقع اجرای بازی چه اروری میده؟سلام بازی just cause رو در نسخه دی وی دی گرفتم نصب میشه بعد که میخوام برم تو بازیeror های عجیب قریب میده لطفا راهنماییم کنید
با عرض سلام
ایا من میتوانم موزیکهای trax بازی nfs undergrund 2 را تغییر دهم و اهنگهایی را که خودم دوست دارم برای مراحل
بگذارم که در عین انجام بازی اجرا شوند.
با تشکر
Flower به هيچ شركتي در اينجا توهين نكن اون هم به شركت مدرن!
خداييش بهترين و جديدترين بازيهارو مدرن اول مياره بعد بقيه شركت ها
من هر بازي از مدرن خريدم بدون مشكل بوده
اينجارو يه سري بزن تا ببيني دنيا دست كيه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز مشکل حل شد عيب از سي دي ها بود که بد نصب شده بود همين مشکل رو من تو نيد فور اسپيد کربن دارم که بعد چند دقيقه بازي با يه پيغام دونت سند که مثل همون پيغام بازي پرو 6 است مواجه ميشم بالفرض اگر عيب از سيدي ها باشد من سيدي ها رو ندارم پس چه جوري مشکلمو حل کنم ؟
---------------------------
NFSC.exe - Unable To Locate Component
This application has failed to start because d3dx9_30.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
OK
وقتی می خوام nfs اجرا کنم این پیام را میده!
چه کنم؟؟؟؟
این فایل رو دانلود و در پوشه System 32 ویندوز کپی کنید
اگر مشکل حل نشد اخرین ورژن Directx یه بار دیگه نصب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی دوستان.
من تو بازی Fable: The Lost Chapters سه مشکل دارم، ممنون میشم اگه کمکم کنین :
1- زیرنویس ها و متن ها در بازی نصفه نیمه نشون داده میشن (یه سری از کلمات مخفی هستن)
2- در اوایل بازی توی محیط (مثل جنگل) صداهایی بود، مثل صدای پرنده ها یا... اما حالا سوند افکتها کم شدن، و صداهای محیط اطراف به گوش نمی رسن. نمیدونم این مشکل بازیه یا نه؟
3- بازی با حداکثر تنظیمات روونه اما وقتی سایه ها رو فعال میکنم، توی یه سری جاها سایه ها قاطی میشن.
با سپاس.
این بازی بر عکس pes ایراد از کرکش هست اون کرکی که تو نت پخش شده برای یه ورژن دیگه هست که اون ورژن رو هیچ کدوم از شرکتها تا اونجا که من میدونم پخش نکردن بخاطر همین از بازی میپره بیرون
در تاپیم مخصوص بازی ساسان جان راه حل رفع این مشکل رو گفته اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)