rezarain@
مهندس سلام فورجی سبزوار چی شد پس گفتید تا بهمن وصل نمیشه ولی نشد هنوز کی روشن میکنید پس ؟
rezarain@
مهندس سلام فورجی سبزوار چی شد پس گفتید تا بهمن وصل نمیشه ولی نشد هنوز کی روشن میکنید پس ؟
مگه 3 ساعته نیست این بسته شما که 4 ساعت دانلود کردین
بازم منطقه شما 4G داره اما شهرستان ما 3g هم درست و درمون نداره 2 متر جابه جا میشه 3g تو افق محو میشه
راستی اسم این نرم افزار شما که میزان دانلود رو نشون میده چیه؟
Last edited by adreno; 29-01-2016 at 11:51.
دیشب 3 جی
بسته دو ساعته 7500 مگ دانلودکردم
گیگی 200 تومن خیلی هم عالی![]()
حذف شدن بست های جدید جایگزین شدن
ساعتشو نگاه کنید ازساعت 03:53 تا 06:55 .
دو بسته 3 تومنی که باهاش 20 30 گیگی حداقل دانلود میکنین کمترین میزان گفتم زیاده ؟ مگه حتما باید شبی 20 30 گیگ دانلود کرد ؟ یه مقیاسی با شرکتهای دیگم کنید . های وبش که ارزونترین 15 گیگ میده 9000 تومن .
چرا سه ساعته هست. ساعت شروع 3:53 دقیقه بوده برای همین یک گیگ بین ساعت 3 تا 4 دانلود شده.
اولی که برنامه networx هست دومی هم برنامه ایرنسل من.
آیا امکانش هست با این بسته های نامحدود از طرق کامپیوتر متصل شد و اینقدر دانلود داشت؟ اینجا فقط آیکون E رو دارم و نه 3gبا توجه به این نکته امکانش هست؟
Follow Your Instinct!
من هم گفتم نسبت به اینترنت وایرلسم خیلی خیلی بهتره. اما مگه ایرانسل رو برای کار دیگه ای جز دانلود میخام. وگرنه همون ماهی 8 تومنی وایرلس با دانلود رایگان شبانه برای وبگردی و دانلودهای کم جواب میده. تازه هم من بیشتراز حدود 12 گیگ تا حالا نتونستم دانلود کنم . ولی این هفته هرچی دانلود دارم انجام میدم و خودمو خلاص می کنم مگر اینکه برش دارند.
Last edited by mohammad59mm; 29-01-2016 at 14:04.
سلام. آقا رضا. خسته نباشید. وضعیت پوشش دهی 4g نیشابور خراسان رضوی زیاد کامل نیست.تنها قسمت کوچکی از شهر تحت پوشش قرار داره. آیا به این نزدیکی امکان گسترش وجود دارد؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)