تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1889 از 4105 اولاول ... 889138917891839187918851886188718881889189018911892189318991939198923892889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,881 به 18,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان، بالاخره من هم بعد از ۶ ماه دوندگی و ۴ بار کمیسیون رفتن معاف از رزم شدم و اول دی‌ اعزام هستم به مالک اشتر اراک، نیرو انتظامی !! دکتره کمیسیون به من گفت که وقتی‌ که اموزشیت شروع شد برو بهداری با مدارک پزشکیت و درخواست تشکیل کمیسیون بده، حالا من یک سوال دارم، اونم این هست که من رو اگر به کمیسیون معرفی‌ کنن، کمیسیون در شهر خودم یعنی بیمارستان امام سجّاد تهران تشکیل میشه یا باید برم توی شهر قریب دنبال کار بیفتم ؟؟ ممنون
    با سلام
    دوست عزیز، آموزشی من مالک اشتر اراک بود و میتونم بگم واقعا جای خوبیه، بیشتر درجه دار میگره یا دوره کد.
    افسراش نسبت به جاهای دیگه خیلی باشعورن.
    اتفاقا منم شرایطم مثل شما بود و اونجا واسه معافیت اقدام کردم.
    اول از همه تو کمیسیون خود مرکز آموزش شرکت میکنی که اگه تشخیص دادن شرایطو داری میفرستنت درمانگاه یا بیمارستان نیروی انتظامی داخل شهر اراک، که اگه اونجام تائید کردن، معرفیت میکنن واسه کمیسیون اصلی تو تهران یا اصفهان، که منو فرستادن اصفهان.
    زیاد سخت نمیگیرن.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان، من اعزام 92/10/1 هستم و آموزشی افتادم مرکز آموزش سپاه ولیعصر اردکان. نیروی به کار گیرنده هم زده نیروی هوافضای سپاه. اهل تهرانم، مدرکم فوق لیسانسه و متاهل هستن. چند تا سوال دارم که از دوستان خواهش می کنم بهم جواب بدن که الان تو دوران گیجی و استرس و ... هستم اول می خواستم ببینم وضعیت آموزشیم چجوریاست؟ خوب جائیه؟ و سوال مهمتر اینکه بعدش کجا میوفتم؟ و سوال اساسیه دیگه اینکه وضعیت مرخصی چجوریه؟ من که متاهلم چقدر می تونم مرخصی بگیرم؟ و سوال آخر حقوق من چقدر خواهد بود؟ پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم
    دوستان اگر ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید، می خواستم بدونم که این هوافضای سپاه تو تهران کجاها نیرو می گیره و بعد از آموزشی کجاها ممکنه بیفتم؟ می خوام از الان زورمو بزنم که یه جای خوب بیفتم! سوال دیگه هم در مورد حقوق که با شرایط من میزان حقوق چقدر خواهد بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

داداش من خودم هتل مالک بودم ،بدترین تقسیمات ممکن شامل حالم شد

افتادم مرزبانی و الان صحیح و سالم پیش خانوادم هستم و هیچ اتفاقی نیفتاد برام

شما هم مطمئن باش هیچ اتفاقی برات نمیفته مگه اینکه خودت یه بلایی سرخودت بیاری !!!

پس نه نگران باش نه به دید منفی به این قضیه نگاه کن

موفق باشی /

شما مدرکت چی بود؟
    کجا افتادید؟
    اکثرا کجاها میفرستادن؟؟

اما جدی منکه بوی شهادتو احساس میکنم،میدنم شهادتمم چجوریه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.

دوستان من آموزشی 03 عجبشیر بودم و الان دوره کد تکاور فرهنگی - عملیات پیاده توی پرندک تهران خوردم.
    کسی اطلاعاتی چیزی در این مورد داره به من بده؟
    دوره چطور هست و چه کارا میکنن؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    کسی میدونه گروه پدافند سمنان چجور جایی هست ؟
    تقسیمات بعدش چجوری میشه ؟

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

منم 10 روز دیگه اعزامم ، با فوق دیپلم
    پدافند هوایی قرارگاه خاتم الانبیا سپاه سمنان : )
    کسی رفته تا حالا ، چه جوریه ؟!
    اینی که شما میگی سپاه نیست ، ارتشه
    اونی که توی ذهن شماست قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاهه ، فرق داره
    یه وبلاگ خوب توی گوگل دیدم ولی ظاهرا ممنوع لینک یه سایت دیگه رو اینجا قرار بدیم یه سرچ بزن پیدا میکنی

سلام دوستان، من اعزام 92/10/1 هستم و آموزشی افتادم مرکز آموزش سپاه ولیعصر اردکان. نیروی به کار گیرنده هم زده نیروی هوافضای سپاه. اهل تهرانم، مدرکم فوق لیسانسه و متاهل هستن. چند تا سوال دارم که از دوستان خواهش می کنم بهم جواب بدن که الان تو دوران گیجی و استرس و ... هستم اول می خواستم ببینم وضعیت آموزشیم چجوریاست؟ خوب جائیه؟ و سوال مهمتر اینکه بعدش کجا میوفتم؟ و سوال اساسیه دیگه اینکه وضعیت مرخصی چجوریه؟ من که متاهلم چقدر می تونم مرخصی بگیرم؟ و سوال آخر حقوق من چقدر خواهد بود؟ پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم
    در مورد وضعیت آموزشی جای بدی نیست نگران نباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با فوق لیسانس اگه بسیج نداری ستوان سه میشی حقوقت هم بااین درجه و با حق متاهلی حدود 90 یا نهایت 100 تومنه
    بعدش اگه پذیرشی هستی که به احتمال زیاد پادگان خودت که پذیرش کردی میافتی ، و اگر هم پذیرش نکردی باز هم به احتمال زیاد با توجه به تاهل شهر خودت هستی
    دوستان اگر ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید، می خواستم بدونم که این هوافضای سپاه تو تهران کجاها نیرو می گیره و بعد از آموزشی کجاها ممکنه بیفتم؟ می خوام از الان زورمو بزنم که یه جای خوب بیفتم! سوال دیگه هم در مورد حقوق که با شرایط من میزان حقوق چقدر خواهد بود؟
    ستاد فرماندهیش توی چیتگر هستش ، کلا واسه پذیرش یا پارتی میخواد یا بسیج فعال ، ولی به نظرم اگه میخوای پذیرش بگیری نیرو زمینی خیلی شرایطش بهتره از نیرو هوایی ، بخصوص اگه بخوای توی زیر مجموعه های پدافند بیافتی

7. 3 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

اینی که شما میگی سپاه نیست ، ارتشه
    اونی که توی ذهن شماست قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاهه ، فرق داره
    یه وبلاگ خوب توی گوگل دیدم ولی ظاهرا ممنوع لینک یه سایت دیگه رو اینجا قرار بدیم یه سرچ بزن پیدا میکنی

نههههههههههههههههههه ، حالا کامل میبینم چی نوشته بهت خبرشو میدم که دقیقا بگی :|

نوشته اینجا که نام مرکز آموزش : گروه پدافند سمنان ، نیرو یا سازمان به کار گیرنده : پدافند قرار گاه خاتم الانبیا آجا

حالا کجا و چی میشه ؟!
    Last edited by Vallio; 11-12-2013 at 18:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز برگه ی معرفی به مرکز آموزش من اومد جای نام مرکز آموزش خالی هست اینطور که متوجه شدم نیروی مازاد هستم.
    مدرکم کارشناسی نرم افزار هست و بچه قم هستم.
    کسی اطلاع داره امکانش هست کجا بیوفتم؟
    میتونم آشنا جور کنم واسه مشخص کردن جا؟
    اعزام 1/10/92

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

دوستان من آموزشی افتاد سید عبدالحمید انشائی در شهر رباط کریم. ۰۲ نزاجا
    میخواستم ببینم کسی از نحوه تقسیمات اونجا خبر داره؟ من اهل تهران هستم آیا ممکنه بعد از آموزشی داخل تهران بیفتم؟
    کار خاصی هست که لازم باشه انجام بدم؟
    جای خوبی افتادی (فقط سرمای اونجا یکم اذیت میکنه).
    تقسیم بعد از آموزشی ربطی به محل آموزشیت نداره. این تقسیمات توی ستاد نیرو صورت میگیره.

11. این کاربر از Open-Source بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

نههههههههههههههههههه ، حالا کامل میبینم چی نوشته بهت خبرشو میدم که دقیقا بگی :|

نوشته اینجا که نام مرکز آموزش : گروه پدافند سمنان ، نیرو یا سازمان به کار گیرنده : پدافند قرار گاه خاتم الانبیا آجا

حالا کجا و چی میشه ؟!
    آجا مخفف ارتش جمهوری اسلامی هستش
    اصلا هم خودت رو نگران نکن ، جای خوبیه ، نیرو انتظامی نیافتادی جای شکرش باقیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •