بهترین dns چیه و طریقه وارد کردنش رو بگید ؟
بهترین dns چیه و طریقه وارد کردنش رو بگید ؟
درست كار ميكنه ...
گاهي اوقات تا 1/2 درصد ميره ....
البته در مناطق مختلف تا 90 درصد هم سيگنال گرفتم .
Connection Status Connected Connect Frequency 3459000KHz Connect Bandwidth 10000KHz Upload Data Rate 27 bytes/sec Download Data Rate 38 bytes/sec Signal Strength 0% Link Quality(CINR Reuse1) 0% Link Quality(CINR Reuse3) 0% CINR Reuse1 3.08dB CINR Reuse3 7.32dB RSSI -92.58dBm UL_FEC QPSK(CTC)1/2 DL_FEC QPSK(CTC)1/2 BSID F6:C0:14:02:38:6E POWER 25.00dBm
دوستان سرعت طرح های محدود این شرکت چطوره؟
به فرض اگه من طرح 512....6 گیگ 1 ماهه رو بگیرم سرعت دانلودش چقد میشه؟
و اینکه آیا اگه من مودم وای فای جیبی بگیرم.......فقط همه جای شهر خودم کار میکنه یا کل کشور؟ ینی من اگه از نیشابور برم مشهد بازم میتونم از اینترنت استفاده کنم؟
Last edited by SA3EDLORD; 12-11-2013 at 22:55.
خدائیش این اولین باری بود که همچین چیزی میبینم. مثل این میمونه که کامپیوتر بدون برق کار کنه یا تلفن بدون سیم کارت.
در مورد ایرانسل خوندم که:
«««در ایرانسل یک لیست سیاه وجود دارد که اگر خدای ناکرده بخواهید کامپیوتر خود را تبدیل به سرور کنید و یا با ترفندهای مختلف، حجم بیشتری دانلود کنید، وارد آن لیست میشوید.»»»
بعید میدونم مبیننت همچین چیزی داشته باشه.
اما سئوالم اینجاست که منظور از تبدیل کامپیوتر به سرور چیه و به غیر از مواردی مثل استفاده از IDM مگه راههای دیگهای هم برای بالا بردن سرعت دانلود هست؟
DSN های مودم که از طرف شبکه وایمکس هست و تو مودم قابل تغییر شخصی نیست
یه سری dns هم هست که می تونید از طریق ویندوز وارد کنید. دیگه نمی دونم تاثیری داره یا نه
سرعت همه طرح ها سرعت اسمی طرح است که معمولا بسته به شرایطی مثل شلوغی دکل افت داره
پایدار ترین طرح هم همین 512 هست که معمولا همیشه فیک روی 65 هست
اگه سرعت اسمی طرح باشه که 512 باید سرعتش رو 120 باشه.....چون خود سایت زده ضریب اشتراکش 1 به 4 هست! اینطور نیست؟سرعت همه طرح ها سرعت اسمی طرح است که معمولا بسته به شرایطی مثل شلوغی دکل افت داره
پایدار ترین طرح هم همین 512 هست که معمولا همیشه فیک روی 65 هست
+
و اینکه آیا اگه من مودم وای فای جیبی بگیرم.......فقط همه جای شهر خودم کار میکنه یا کل کشور؟ ینی من اگه از نیشابور برم مشهد بازم میتونم از اینترنت استفاده کنم؟
دوست عزیز واحد سرعت مودم بیت هست و نه بایت. برای همین ۵۱۲ کیلوبیت رو اول باید تقسیم بر ۸ کنید و بعد تقسیم بر ۱۰۲۴ که از نظر تئوری میشه ۶۲.۵ کیلوبایت. بعد چون یک به چهار هست در شرایط پرترافیک که همزمان ۴ نفر دارن مصرف میکنن، میشه ۱۵ و خورده کیلوبایت یا همون سرعت ۱۲۸ کیلوبیت.
مبیننت همین الان در بهترین شرایط هم در کل کشور آنتن نداره و اونی که شما میخواهید اینترنت سیمکارتی هست و نه وایمکس.
درضمن مودم جیبی بشدت مشکل گیرایی داره و به قولی فقط در چند صد متری آنتن جواب میده، وگرنه میره به حالت چشمک زدن و تلاش برای وصل شدن.
SA3EDLORD صحبتی کردن در مورد جابجایی بخصوص اون هم برای مودم جیبی وایمکس که من رو یاد یه خبر نسبتاً قدیمی مال چند ماه پیش انداخت که عکس خبر رو برای خوندم شماها هم میذارم. توی خبر گفته که دلیل خرابی آنتندهی و ضعف سیگنال مبیننت و ایرانسل سر یه توافق (حالا به هر دلیل) به نفع رایتل هست که باعث شده اینها تنها مجوز وایمکس ثابت رو بگیرن. برای همین هم از تجهیزات مورد نیاز این خاصیت استفاده کردن و در نتیجه جابجایی بین آنتنها خیلی سخت شده و سیگنال خوبی به مودم نمیرسه.
به قول خبر یکی از محاسن وایمکس قابلیت جابجایی اون هست که بخاطر این مشکل عملاً وایمکس رو شبیه ADSL کرده. البته فقط از نظر عیب، وگرنه محاسن ADSL رو نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظور سعید از جابجایی این نبود که در حین حرکت استفاده کنه فقط می خواستن بدونن که تو شهر های دیگه هم می تونن از مودم استفاده کنند که جوابشون بله هست
شما هر جای ایران که تحت پوشش شبکه مبین نت باشه و سیگنال داشته باشید می تونید از مودم و اینترنت استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)