قید دفاع ایرانی راباید زد چون مدافعان ایرانی زیاد به درد نمیخورند. باید به فکر مدافع خارجی بود ضمن اینکه قیمت مدافعان خارجی پایینه .
قید دفاع ایرانی راباید زد چون مدافعان ایرانی زیاد به درد نمیخورند. باید به فکر مدافع خارجی بود ضمن اینکه قیمت مدافعان خارجی پایینه .
به چی گیر دادیم !؟ خیابانی که همه میگن ! همه صفحه ها رو ببین ! کاملا خوشحال بود ! قرار نیست چون استقلالی نیست بیاد جلو مردم همچین ذوق بکنه که !
بعد این پست من توجیهی برای باخت استقلال نبود ! مگه من گفتم تقصیر خیابانی که باختیم !![]()
الان داشتم لیست تیم الاتحاد رامی دیدم 32 تابازیکن توش بود که 5تاشو جدید اضافه کرده بود.خوش به حال اونا . ما که 26تابیشتربازیکن نداریم .
محمود فکری از اون بازیکنایی بود که هر 30-40 سال یکبار توی دنیا میان مثل مالدینیبه نظر من تو خط دفاع یکی مثل محمود فکری را می خوایم که خیلی خوب دفاع را مدیریت میکرد و بهش نظم می داد.
دیگه نباید منتظر یک فکری دیگه باشیم
Last edited by bleu2u4u; 19-02-2009 at 15:39.
خوراکش هم فقط دربی بودتودربی که بود خیال همه راحت بود
البته به زودی پیروز جاشو پرمیکنه . اما باید قبول کنیم تو کنارگذاشتن سعید لطفی اشتباه کردیم .
محمود همین الان هم ما دفاع خوبی داریم به نسبت سایرتیما .اما بااین خط حمله توآسیا به مشکل برخوردمیکنیم چون جانشینای خوبی نداریم . اگریک بازیکن مثل اشپیتیم آرفی میگرفتیم خیالمون راحت میشد![]()
محمود من هم باعلیرضا موافقم .باید هرچه زودتر یک مهاجم بگیریم هرچندبرای آسیا دیرشده . اما مادرحال حاضرتوکشورمون دفاع درست وحسابی نداریم .مثلا بریم کی رابرای تیم برداریم بیاریم ؟میخوای بریم دفاع 18 ساله اینترمیلان رابردارم بیام؟
به نظر من اگه خود محمود فکری لخت بشه بیاد تو زمین دفاعمون از این رو به اون رو میشه
محمود که سنی نداره تازه 40 سالش شده(باید بیاریمش تو لیست امیدا)
ولی من مطمئنم با همین سنش از همه ی دفاع هامون بهتر بازی میکنه
اگه اشتباه نکنم رکود کمترین گل خورده ی لیگ برتر مال سالی بود که استقلال قهرمان شد (فکر کنم کمتر از 20 تا گل خوردیم)
که اونم مال خط دفاعی بود که راستش قربانی بود ,چپش امیر حسین و در قلب خط دفاعی محمود فکری
لطفی چی ؟؟؟؟
مطمئنی حالت خوبه
پسر این لطفی هر 10 سال یکبار که میرفت تو زمین انچنان اتوبانی توی زمین درست میکرد که خوار مادر تیمو با هم یکی میکرد.
البته در مورد صادقی و حتی تا حدودی انصاریان باهات موافقم
صادقی اگه میموند و یک مقدار اعصابشو درست میکردن(مثلا باشگاه براش یه روانشناس درجه یک اختصاصی میگرفت البته دقت کنید میگم روانشناس جون الان خیلی از تیمای لیگمون رفتن یک ملا رو به عنوان روانشناس گذاشتن که مثلا مسایل روحی تیمشون رو درست کنه ) میتونست اسمشو توی این باشگاه جاودانه کنه
به نظر من بدترین دفاع قربانیه. یا جا می مونه یا خطا می کنه.
امیرم به خاطر قدرت سر زنیش میاردش تو زمین.
اگه یه سر زن خوب داشتیم مثه پارسال رو نیمکت بود.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)