تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1889 از 2014 اولاول ... 8891389178918391879188518861887188818891890189118921893189919391989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,881 به 18,890 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : پژمان نوري، در گفتگويي گفت: هميشه تيم هاي ملوان و پرسپوليس را دوست دارم، من هيچوقت به دنبال پول نبودم و حتي نيمي از بازيكنان پرسپوليس امسال پولشان را نگرفته اند.
    وي افزود: براي فصل آينده هنوز تصميم نگرفتم، ما امسال ليگ و جام حذفي را از دست داديم و هواداران همه اميدشان به جام باشگاه هاي آسيا است.
    نوري تصريح كرد: تصميم گرفتم كه هر وقت سرمربي تيم پرسپوليس اعلام شد با او صحبت كنم من ديگر قصد ندارم جناح چپ كار كنم.
    وي در پايان گفت:‌ هميشه هافبك وسط هستم و به خاطر تيم پرسپوليس و جناح چب بازي مي كنم ولي امسال ديگر در جناح چپ نخواهم بود.
    وي ادامه داد: با احمدزاده رفيق هستم و با او مشورت مي كنم و احتمال دارد به ملوان بروم اما جدايي از پرسپوليس برايم سخت است هر چند كه فعلاً هنوز چيزي معلوم نيست و فقط به فكر بازي مقابل بنیادکارهستيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : به گزارش خبرنگار کانون هواداران حاضر در محل در جريان تمرين اخير پرسپوليس احمدرضا عابدزاده در درون دروازه تيمش ايستاد و توانست عملكرد قابل توجهي داشته باشد.
    اين گزارش حاكيست وينگادا كه از عملكرد و آمادگي بالاي عابدزاده تعجب كرده بود معتقد بود كه عابدزاده حتي از دروازه بان هاي پرسپوليس نيز آماده تر است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هواداران پرسپوليس هنوز ناراضي هستند
    معمارزاده دروازه بان پرسپوليس در ديدار با بنیادکار/ عابدزاده ميثاق را براي دفع پنالتي ها تمرين داد
    نوري: اگر حاشيه هاي پرسپوليس در رئال مادريد هم بود تيم دچار دردسر مي شد
    مازيار زارع: ريوالدو نقطه قوت بنياد كار است/ به وقتش جواب حرفهاي قطبي را مي دهم
    سفر به دوبی؛ عامل خستگی علی کریمی در تمرین امروز // کریمی هیچ مصدومیتی ندارد
    نوري: ديگر در جناح چپ بازي نمي كنم // شاید به ملوان بپیوندم
    نحوه دروازه‌باني عابدزاده در تمرينات تعجب وينگادا را برانگيخت
    بنياد‌كار با پرواز اختصاصي به ايران مي‌آيد

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

نوري: ديگر در جناح چپ بازي نمي كنم // شاید به ملوان بپیوندم
    این قضیش جدیه؟

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

توره: به استقلال نمی روم
    کانون هواداران پرسپولیس : ابراهيم توره در گفت و گویی اظهار داشت: اگر بگويم پيشنهادات زيادي دارم همه فكر مي‌كنند دنبال بازار‌گرمي هستم. با اين حال مي‌خواهم باز هم در پرسپوليس بمانم. برخلاف آنچه كه شايعه مي كنند من به استقلال نمي روم.
    وي افزود: بازي در اروپا را دوست دارم اما صحبت‌هايي كه با مسئولان باشگاه كرده‌ام من را به آينده در اين تيم اميدوار كرد. مي‌خواهم اگر امكان‌ داشته باشد اين تيم را در مراحل نهايي ليگ قهرمانان آسيا تنها نگذارم.
    توره در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل بنياد‌كار عنوان كرد: اين تيم مدافعان حرفه‌اي و بسيار آماده‌اي دارد. اميدوارم اگر در تركيب اصلي باشم بتوانم براي پرسپوليس گلزني كنم.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

توره: به استقلال نمی روم
    کانون هواداران پرسپولیس : ابراهيم توره در گفت و گویی اظهار داشت: اگر بگويم پيشنهادات زيادي دارم همه فكر مي‌كنند دنبال بازار‌گرمي هستم. با اين حال مي‌خواهم باز هم در پرسپوليس بمانم. برخلاف آنچه كه شايعه مي كنند من به استقلال نمي روم.
    وي افزود: بازي در اروپا را دوست دارم اما صحبت‌هايي كه با مسئولان باشگاه كرده‌ام من را به آينده در اين تيم اميدوار كرد. مي‌خواهم اگر امكان‌ داشته باشد اين تيم را در مراحل نهايي ليگ قهرمانان آسيا تنها نگذارم.
    توره در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل بنياد‌كار عنوان كرد: اين تيم مدافعان حرفه‌اي و بسيار آماده‌اي دارد. اميدوارم اگر در تركيب اصلي باشم بتوانم براي پرسپوليس گلزني كنم.
    با اون بازیش اروپا هم می خواد بره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرسپولیس باید این فصل قرتی مرتیارو بریزه بیرون (امثال بادامکی و نیکبخت و..)

یه چند تا بازیکن متعصب و فوتبال بلد (امثال مازیار و محمد و پژمان نوری )بگیره

فکر کنم اگه همینطور تو باشگاه های آسیا صعود کنیم ،نصف بازیها بیفته واسه فصل جدید ؛

حتما باید ،هم خوب بیرون بریزن هم خوب یار بگیرن تا با دو تا مصدومیت و محرومیت کفگیر ته دیگ نرسه ... درست میگم ؟

این خلعتبریه هم بد نیست اگه بتونن رضایتشو بگیرن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

این خلعتبریه هم بد نیست اگه بتونن رضایتشو بگیرن
    با اومدن ارفي چه نيازي به اينها هستش

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : اشپيتم آرفي كه چندي پيش با پرسپوليس قرارداد داخلي بسته بود، بامداد امروز وارد ايران شد و صبح امروز براي ديدار با انصاري‌فرد به باشگاه پرسپوليس رفت.
    آرفي طبق توافقات انجام شده به احتمال فراوان و با اعلام مسئولان باشگاه فردا قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت مي‌كند و پس از بازي با بنيادكار در تمرينات اين تيم شركت خواهد كرد.
    اين مهاجم آلماني قرار است براي تسويه حساب با مسئولان پيام سفري به مشهد داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از تهديد به تمرين نكردن
    13 بازيكن پرسپوليس به باشگاه رفتند
    خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس به نشانه اعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان مسئولان باشگاه را تهديد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس پس از تمرين امروز بسياري از بازيكنان پرسپوليس و برخي اعضاي كادر فني اين تيم از پرداخت نشدن مطالباتش ناراحت بودند و اعلام كردند فردا در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نخواهند كرد و در اردوي اين تيم براي ديدار مقابل بنيادكار شركت نخواهند كرد.
    علي كريمي و تعدادي از بازيكنان بزرگ پرسپوليس در تماس‌ تلفني اين موضوع را به اطلاع مسئولان باشگاه رساندند.
    بازيكنان پرسپوليس معتقدند كه بايد درصد بيشتري از مطالباتشان پرداخت مي‌شد و بي اهميتي مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين موضوع به چشم مي‌خورد.
    پس از اين اتفاق 13 بازيكن پرسپوليس به باشگاه پرسپوليس رفتند تا مبالغ خود را دريافت كنند.
    چك‌هاي اين بازيكنان به دليل نداشتن مهر امور مالي باشگاه دچار مشكل شده بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •