تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1888 از 3017 اولاول ... 888138817881838187818841885188618871888188918901891189218981938198823882888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,871 به 18,880 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

دیشب سایت تمام مخابرات استان ها رو رفتم ! فقط توی کل کشور 2 تا استان هنوز نامحدود دارن ! تهران که فقط تا 512 میده و اردبیل که اونم قیمت ها 2 برابر تهرانه ! تمام استان ها دیگه تعرفه هاشون شده مثل سایت آشنای اول ! لعنت بر وزیری که وقتی شرایط مهیا نیست میاد نسل 3 و 4 رو راه میندازه و پهنای باند DSL ر ومیده به اپراتور های موبایل ! زیرساخت به دستور وزارت ارتباطلات نامحدود ها رو از مخابرات گرفته با کم کردن پهنای باند ! لعنت بر وزیر بی کفایت ...

2. 2 کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان شما snr تون تغییری نکرده؟؟
    من همیشه 20 به بالا بوده ولی حالا 6 شده
    حالا هم دارم از حالت g.lite استفاده میکنم

4. این کاربر از vorojak2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان شما snr تون تغییری نکرده؟؟
    من همیشه 20 به بالا بوده ولی حالا 6 شده
    حالا هم دارم از حالت g.lite استفاده میکنم
    snr ربطی به مخابرات نداره
    مشکل از نویز خطه احتمالا سیما اتصال کردن

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی نیست بهشون بگه مسیر جدید برا چی؟مگه ما مشکل سرعت داشتیم؟دیگه بهتر از این که 10مگ سرعت دانلود تک کانکشنش 1.2مگابایت بود؟مگه میخوان سرعت بالاتر از 10مگ بدن که پهنای باندو میخوان بالا ببرن الکی زدن نتمونو داغون کردن نمیتونن بشینن یه جا هی دوست دارن یه برنامه ای دربیارن
    جای این کارا و خرجای اضافی شبانه 10مگو اضافه میکردن همه هم راضی بودن
    الانم حداقل ibs رو خاموش نمیکنن که ما این مشکلاتو نداشته باشیم
    فرشاد چه کنیم به نظرت ؟ این وضعیت فکر نکنم حالا حالاها درست بشه
    من شانس اوردم قسمت اخر واکینگ دد رو وقتی روی ایپی 37 بودم دانلود کردم , الان یه عده هستن از ایپی 37 هم ناراضی هستن به نظرم اینا فکر میکنن توی امریکای شمالی زندگی میکنن الان 37 بهترین ایپی مخابراته

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد چه کنیم به نظرت ؟ این وضعیت فکر نکنم حالا حالاها درست بشه
    من شانس اوردم قسمت اخر واکینگ دد رو وقتی روی ایپی 37 بودم دانلود کردم , الان یه عده هستن از ایپی 37 هم ناراضی هستن به نظرم اینا فکر میکنن توی امریکای شمالی زندگی میکنن الان 37 بهترین ایپی مخابراته
    دیشب دانلود قسمت 8 د واکینگ دد رو با سرعت 40کیلوبایت به اتمام رسوندم
    به نظرت میخوان چیکار کنن پهنای باندو دارن بالا میبرن که چی بشه؟یعنی میخوان سرعتا رو ببرن بالاتر مثلا 2سرویس مگ سرعت دانلودش بشه 1مگابایت؟چون با همون پهنای باند با سرعت 1.3مگابایت مشکلی نداشتیم
    Last edited by farshad0123; 05-12-2014 at 22:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیشب دانلود قسمت 8 د واکینگ دد رو با سرعت 40کیلوبایت به اتمام رسوندم
    به نظرت میخوان چیکار کنن پهنای باندو دارن بالا میبرن که چی بشه؟یعنی میخوان سرعتا رو ببرن بالاتر مثلا 2سرویس مگ سرعت دانلودش بشه 1مگابایت؟چون با همون پهنای باند با سرعت 1.3مگابایت مشکلی نداشتیم
    فرشاد مگه بچه شدی؟
    پهنای باند کم نشه مطمئن باش زیاد نمیشه , اینا الان سرعتو کم کردن بعد از یه مدت دوباره همون سرعت قبلی رو بهمون میدن و میگن پهنای باند اضاف کردیم همه هم خوشحال و راضی میشن که چه خوب شد پهنای باند اضاف شد سرعتا بهتر شد

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد مگه بچه شدی؟
    پهنای باند کم نشه مطمئن باش زیاد نمیشه , اینا الان سرعتو کم کردن بعد از یه مدت دوباره همون سرعت قبلی رو بهمون میدن و میگن پهنای باند اضاف کردیم همه هم خوشحال و راضی میشن که چه خوب شد پهنای باند اضاف شد سرعتا بهتر شد
    نه پهنای باندو دارن بالا میبرن مطمئن باش ولی اینکه سرعت 2مگ بالاتر از 250کیلوبایت میشه یا نه نمیدونم البته ربطی به پهنای باند نداره با همون پهنای باند قبلی هم میتونستن 2مگو رو 600کیلوبایت ست کنن تو ibs پهنای باند مخابرات خوزستان هم که عالیه 600کیلوبایت اصلا حالیش نیست برو تو 1.5مگابایت به بالا شاید کم بیاره
    شایان اگر بدونی مخابرات خوزستان یه پهنای باندی داره که هیچ شرکتی به پاش نمیرسه
    Last edited by farshad0123; 05-12-2014 at 22:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه پهنای باندو دارن بالا میبرن مطمئن باش ولی اینکه سرعت 2مگ بالاتر از 250کیلوبایت میشه یا نه نمیدونم البته ربطی به پهنای باند نداره با همون پهنای باند قبلی هم میتونستن 2مگو رو 600کیلوبایت ست کنن تو ibs
    نه مطمئن باش مخابرات هیچوقت 2 مگش بالاتر از 250 نمیده
    این مشکلات هم فکر نکنم ربطی به پهنای باند داشته باشه الان 2 ماهه ما مشکل داریم یعنی 2 ماهه دارن پهنای باند اضاف میکنن؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اصل کاری که مخابرات کرد و از IBs همه رو منتقل کرد روی پرتاک به چند دلیل بوده:

1. IBs به شدت به DownStream وابسته بود، یعنی شما اگه اکانت 1 مگ داشتین، DSتون روی 10 مگ تنظیم میشد، راحت میتونستین 10 مگ استفاده کنین...
    2. IBs دقیق تر بود ولی پرتاک اینطور نیست، پرتاک الان حتی از ساعت 2 شروع نمیشه از 2:05 فک کنم دانلود شروع میشه تا 5:55 دقیقه
    3. IBs یوزر عادی میتونست لاگ خودش رو با تمامی مشخصات ببینه و این برای مخابرات سم بود، ولی پرتاک الان یه گزارش ساده و پیش پا افتاده بهتون میده
    4. عدم سواد کافی گردانندگان اینترنت استان ( نماینده ها و کارکنان ) چون IBs آپشن های بسیار زیادی داره و فوق العاده قدرتمنده و نمیتونستن باهاش کارکنن در نتیجه یه جایگزین براش معرفی کردن.
    5. شرکت پارس پویش با توجه به آوازه اش توی ایران هزینه پشتیبانی بسیار گزافی از مخابرات میگرفت ولی پرتاک رو خریدن و تمام ( البته برای پشتیبانی هزینه میکنن ولی خیلی کم ) پرتاک تمام زیر و بمش دست خودشونه
    6. ( این مورد رو مطمئن نیستم ) IBs از زمانی که یوزر ساخته میشه ( زمانی که شما اینترنت میخرین ) تایمر نمیندازه، بلکه از اولین اتصالتون تایمر میندازه و این ضرره برای مخابرات، چون طرف پولش رو میده 40 روز دیگه کانکت میشه یا رزرو میکنه، ولی پرتاک به محظ خریدن اینترنت، تایمر راه میفته و چه استفاده کنی، چه نکنی همه چی پاته.
    7. توی IBs نمیتونستن سیستم فروش آنلاین راه بندازن، اومدن پرتاک رو پیاده کردن تا یوزر بتونه خودش آنلاین خرید داشته باشه ولی این دفعه مالیات بر ارزش افزوده رو کردن تو پاچه ملت.

موارد بعدی با شما

12. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اصل کاری که مخابرات کرد و از IBs همه رو منتقل کرد روی پرتاک به چند دلیل بوده:

1. IBs به شدت به DownStream وابسته بود، یعنی شما اگه اکانت 1 مگ داشتین، DSتون روی 10 مگ تنظیم میشد، راحت میتونستین 10 مگ استفاده کنین...
    2. IBs دقیق تر بود ولی پرتاک اینطور نیست، پرتاک الان حتی از ساعت 2 شروع نمیشه از 2:05 فک کنم دانلود شروع میشه تا 5:55 دقیقه
    3. IBs یوزر عادی میتونست لاگ خودش رو با تمامی مشخصات ببینه و این برای مخابرات سم بود، ولی پرتاک الان یه گزارش ساده و پیش پا افتاده بهتون میده
    4. عدم سواد کافی گردانندگان اینترنت استان ( نماینده ها و کارکنان ) چون IBs آپشن های بسیار زیادی داره و فوق العاده قدرتمنده و نمیتونستن باهاش کارکنن در نتیجه یه جایگزین براش معرفی کردن.
    5. شرکت پارس پویش با توجه به آوازه اش توی ایران هزینه پشتیبانی بسیار گزافی از مخابرات میگرفت ولی پرتاک رو خریدن و تمام ( البته برای پشتیبانی هزینه میکنن ولی خیلی کم ) پرتاک تمام زیر و بمش دست خودشونه
    6. ( این مورد رو مطمئن نیستم ) IBs از زمانی که یوزر ساخته میشه ( زمانی که شما اینترنت میخرین ) تایمر نمیندازه، بلکه از اولین اتصالتون تایمر میندازه و این ضرره برای مخابرات، چون طرف پولش رو میده 40 روز دیگه کانکت میشه یا رزرو میکنه، ولی پرتاک به محظ خریدن اینترنت، تایمر راه میفته و چه استفاده کنی، چه نکنی همه چی پاته.
    7. توی IBs نمیتونستن سیستم فروش آنلاین راه بندازن، اومدن پرتاک رو پیاده کردن تا یوزر بتونه خودش آنلاین خرید داشته باشه ولی این دفعه مالیات بر ارزش افزوده رو کردن تو پاچه ملت.

موارد بعدی با شما
    این اطلاعاتو بالکل از ذهنت پاک کن هر کی اینا رو بهت گفته اشتباه گفته ibs هم قابلیت محدود کردن سرعت داره هم تمدید و ساعات شبانه هم که ادمین میتونه تعریف کنه که از ساعت چند شروع بشه و ساعت چند تموم و اصلا ربطی به سامانه نداره و مهم تر از همه اینکه الان اکانتینگ مخابرات همون ibs هست پارتاک سامانه ایه که روی ibs نصب کردن پس تمام تنظیمات تو ibs تنظیم میشن

14. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •