تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1888 از 2605 اولاول ... 88813881788183818781884188518861887188818891890189118921898193819882388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,871 به 18,880 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.میخواستم بپرسم ایا مخابرات تهران شبانه رایگان رو برداشته؟ من خوزستانم کافوی نوری شبانش از امروز قطع شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.میخواستم بپرسم ایا مخابرات تهران شبانه رایگان رو برداشته؟ من خوزستانم کافوی نوری شبانش از امروز قطع شده.
    سلام
    نه شبانه رايگان هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. این کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینترنت من از حدود یک ساعت پیش قطعه
    الآنم با ایرانسل وارد شدم
    کسی مشکل منو داره؟
    آره قطع شده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    نه شبانه رايگان هستش

البته بستگی داره کدوم طرح باشه. بعضی طرح ها ندارن و بعضیا هم مثل یاقوت، 3 گیگ شبانه داره فقط.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان يه راهنمايي بكنيد كدوم بسته رو بگيرم

دوستان يه راهنمايي بكنيد

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: قیمت اینترنت در بودجه 1396، 5 برابر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، نادر قاضی‌پور در جلسه امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات لایحه بودجه 96 گفت: تاکنون 216 میلیارد دلار مجوز تامین مالی خارجی صادر شده که 16 میلیارد دلار آن استفاده شده با این کار دولت و رئیس جمهور آینده بدهکار خارجی ها می‌شوند.
    نماینده مردم ارومیه در مجلس خطاب به دولت متذکر شد: اگر پول دارید خرج کنید و اگر ندارید خرج نکنید خرج نکردن راحت‌تر از خرج کردن است

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لایحه بودجه 96 هیچ ارتباطی با قانون برنامه ششم توسعه ندارد، گفت: در بودجه 96 برنامه تحصیلی رایگان، پرداخت معوقات بازنشستگان، مسکن کارگران و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی و وضعیت اقتصادی صنایع کوچک پیش بینی نشده است. همچنین بودجه آموزش و پرورش و مطالبات هزاران معلم و فرهنگی از دولت در این لایحه پیش بینی نشده است.
    قاضی پور ادامه داد: آیا انتشار 45 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت کافی نبود که باز در فکر انتشار اوراق مشارکت جدید در سال آینده هستید؟ بودجه کشور از حیث منابع و مصارف متوازن نیست. اقتصاد کشور با رکود یخ بسته است و مالیات ها به شکل وحشتناکی افزایش یافته این مساله به مفهوم تعطیل شدن بیشتر واحدهای صنفی، افزایش نرخ اشتغال و گسترش فقر و فحشاست. همچنین وابستگی به درآمدهای نفتی در این بودجه به طرق مختلف افزایش یافته است.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نرخ ارز از 2 هزار و 700 تومان به 3 هزار و 300 تومان افزایش یافته است که به احتمال زیاد این عدد در نیمه دوم سال آینده به 3 هزار و 600 تومان افزایش یابد.
    قاضی پور با اشاره به درآمدهای ناشی از هدفمند سازای یارانه ها مدعی شد: درآمد یارانه ها در سال آینده 97 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است ولی مشخص نیست 48 هزار میلیارد تومان این مبلغ کجا هزینه خواهد شد آیا در انتخابات اینده صرف می شود؟ ما باید بدانیم پول مردم کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اخبار تیتر وار نزنید این ها بیشتر شبیه شایعه میمونه تو متن خبر هیچ اشاره ای به موضوع نشده فقط در حد تیتر هست/.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اخبار تیتر وار نزنید این ها بیشتر شبیه شایعه میمونه تو متن خبر هیچ اشاره ای به موضوع نشده فقط در حد تیتر هست/.

مثلا داری به خودت دلداری میدی که آره نیست اینا همه ش حرفه مگه کم از این چیزا از اینا دیدی که حالا شک داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مثل دیگر شرکتها نیست. اسمش نامحدود ولی نیست.تمام بشه هر گیگ 3000 تومان بعد میاد رو قبضت خبری از کم شدن سرعت نیست
    درود
    من این سرویسو داشتم! بعد پایان ترافیک سرعت کم نمیشه و گیگ مصرفی اضافه 1500 تومن حساب میشه نه 3000 تومن ...
    خوب اینجوری باشه هر دفعه 200-300 قبض تلفنمون میشه! ماهی حداقل 70-80 گیگ دانلود دارم
    فعلا 512 نامحدود دارم دو ماه یه بار قبضش میاد 55 تومن
    مشترک قدیمی هستم
    معلوم نیست این نامحدود قدیمیا رو میخوان جمعش کنن یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

مثلا داری به خودت دلداری میدی که آره نیست اینا همه ش حرفه مگه کم از این چیزا از اینا دیدی که حالا شک داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
    عزیزم به کسی قرار نیست دلداری بدم به عنوان کسی که 10 ساله دارم اخبار رو آنلاین می خونم و هر تیتری رو که می بینیم خط به خط متنش رو می خونم و تخلیل میکنم به شما گفتم به چیزی هم شک نداشتم که شما لینک منبع میگذاری تو همون لینک هم تو متنش صحبتی از جزئیات نیست این حرف ها رو نماینده ارومیه از باد معده زده اگر قرار بود مجلس خانه ملت باشه و به نفع مردم باشه که الان وضع من و شما این نبود در انتها شک نکن انقدر هزینه اینترنت توی ایران گرونه که هیچ وقت گرون نمیشه هزینه پهنای باند همیشه در حال سقوط هست الان هر گیگ برای شرکتها کمتر از 200 تومان میافته به من و شما چند می فروشند ؟!!!
    همین الانش هم اینترنت حداقل 13 برابر اون چیزی که زیرساخت داره میخره با واسطه این شرکتها فروخته میشه به کاربر نهایی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •