دوستان من آموزشی افتاد سید عبدالحمید انشائی در شهر رباط کریم. ۰۲ نزاجا
میخواستم ببینم کسی از نحوه تقسیمات اونجا خبر داره؟ من اهل تهران هستم آیا ممکنه بعد از آموزشی داخل تهران بیفتم؟
کار خاصی هست که لازم باشه انجام بدم؟
دوستان من آموزشی افتاد سید عبدالحمید انشائی در شهر رباط کریم. ۰۲ نزاجا
میخواستم ببینم کسی از نحوه تقسیمات اونجا خبر داره؟ من اهل تهران هستم آیا ممکنه بعد از آموزشی داخل تهران بیفتم؟
کار خاصی هست که لازم باشه انجام بدم؟
بعد از آموزشی تقسیم سربازها دست خودشونه یا خودمون میتونیم انتخاب کنیم کجا بیفتیم؟
سلام دوستان
عاجزانه تقاضا دارم اگر میتونید منو راهنمایی کنید
پدر من زمان جنگ ،کرمانشاه خدمت میکرده و مجروح شده(قرار گاه نجف اشرف -لشکر چهار بعثت)
من متولد 67 هستم و الان اموزشیم مالک اشتر اراک هست. هفت ماه کسری خدمت بخاطر جانبازی پدرم رو از بنیاد جانبازن گرفتم.حالا برای گرفتن کسری جبهه ای نمیدونم کجا باید مراجعه کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید![]()
با سلام.
تا اونجا که میدونم برای گرفتن کسری جبهه پدر ، پدر شما باید برن محل خدمتشون و از اونجا اقدام کنن.
به سایت سازمان وظیقه عمومی ناجا هم سری بزنید.
منم مالک اشترم و 7 ماه هم کسری گرفتم،باید کاغذ کسری رو ببری پلیس +10 ثبت کنن تو سیستم
یعنی شهید شدیم رفت؟![]()
منم 10 روز دیگه اعزامم ، با فوق دیپلم
پدافند هوایی قرارگاه خاتم الانبیا سپاه سمنان : )
کسی رفته تا حالا ، چه جوریه ؟!
داداش من خودم هتل مالک بودم ،بدترین تقسیمات ممکن شامل حالم شد
افتادم مرزبانی و الان صحیح و سالم پیش خانوادم هستم و هیچ اتفاقی نیفتاد برام
شما هم مطمئن باش هیچ اتفاقی برات نمیفته مگه اینکه خودت یه بلایی سرخودت بیاری !!!
پس نه نگران باش نه به دید منفی به این قضیه نگاه کن
موفق باشی /![]()
داداش سوالی میپرسی ها اگه تقسیم دست خودمون بود که هتل بود .
ولی تو یگان گاهی اوقات موقع تقسیم میپرسن که مثلا دلت میخواد جارو بزنی یا آشغالارو جمع کنی ( فقط برا مثال یعنی جفتشون یکی هست)
گاهی اوقات ممکنه استثنائاتی هم وجود داشته باشه.مثلا اگر فلان مرکز آموزشی سربازهای کمی داشته باشه ممکنه این کار رو بکنه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)