قبلا اینجوری نبود اینکام همه قابلیت resume دارن لینکا لینچ شدس قببلا اینجوری نمیشد ساعتا رو عوض کردن بهم خرد
قبلا اینجوری نبود اینکام همه قابلیت resume دارن لینکا لینچ شدس قببلا اینجوری نمیشد ساعتا رو عوض کردن بهم خرد
من که با تورنت می رم و معمولا دوتا فایل برا دانلود همزمان باز میزارم
بله از idm استفاده میکنم و برای دانلود یک ویدیو70مگی (لینک مستقیم )2ساعت طول کشید اخرم بیخیال شدم گذاشتم ساعت غیر رایگان با سرعت 200!!!دانلودش کردم پارس روزا برای من میشه اینترنت کره جنوبی شبا dial up![]()
بعضی موقع ها اینترنتم زود زود دیسی می شد که از کانفیگ مودمم بود، می خواهید کانفیگتون رو مجدد انجام بدید، شاید از اون باشه
برا همه همین جوری هست
البته روزا کره جنوبی![]()
شب ها 1.2 تا نزدیک 2 گیگ معمولا" میشه گرفت، بستگی به شهر و غیره داره ظاهرا"، اگر کمتر از این هستید باید چاره ای اندیشید
با سرویس 1 مگ محدود در تهران ، شبانه چه قدر میشه دانلود کرد؟ و سرعت دانلود روزانه چه قدر هست؟
تا 3 گیگ میتونی بگیری شب روزا با شباش فرق نمیکنه برای من که اینطوری
سرعتم 220 شبا ولی میاد پایین 160 170 200 تو این حولو حوشه
قبلا شبی 4 گیگ میگرفتم با ترفند که الان ترفندو ورداشتن
3 گیگ ؟! داداش شما ساکن داخل کشوری ؟!
ما که 3 گیگ تا حالا ندیدم ! البته یه زمانی ، حدودا دو هفته ، با وی پییی ان میشد تا 4 گیگ هم گرفت که بعدش وی پی ها قاط زدن و همه چی خراب شد !
شما با این سرویست تا 2 گیگ میتونی بگیری در بهترین شرایط ! حالا اگه فوق فوقش خیلی بهت حال بده 2.5 گیگ شاید بتونی بگیری ! بالاتر از اینا رو نه دیدیم نه شنیدیم ! اونم با این سرعتا !
بچه ها من الان شروع کردم به دانلود فایلی از 4 تا اپلود سنتر سرعتم 20 بود به زور ولی لینکو مستقیم کردم الان سرعتم بالای 130 شده
میتونم چیزای دیگم دانلود کنم به نظرتون چقدر دانلود کنم منو محدود نکنن
سرویسم 256 محدوده
یکی از بچه ها میگفتش سرویس محدود رو کلا محدود نمیکنن و این محدودیت فقط واسه کاربرای نامحدوده درسته؟
![]()
Last edited by mr.dengo; 09-09-2012 at 02:02.
یکشنبه 19 6 91 ساعت 5و 10 دقیقه بامداد!
512k پارس آفلاین !
خدا به خیر کنه...
کدوم منطقه ی تهرانی ؟تا 3 گیگ میتونی بگیری شب روزا با شباش فرق نمیکنه برای من که اینطوری
سرعتم 220 شبا ولی میاد پایین 160 170 200 تو این حولو حوشه
قبلا شبی 4 گیگ میگرفتم با ترفند که الان ترفندو ورداشتن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)