سلام دوباره
شرمنده سعید جون فکر کردم لاگین نکردی گفتم حیفه دیلیت شه . اوکی دیگه لاگین نمیکنم آی پی دو تا نشه
آرش و ممد و امین هم دیدی سلام برسون فعلا خداحافظ![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سلام دوباره
شرمنده سعید جون فکر کردم لاگین نکردی گفتم حیفه دیلیت شه . اوکی دیگه لاگین نمیکنم آی پی دو تا نشه
آرش و ممد و امین هم دیدی سلام برسون فعلا خداحافظ![]()
علی من همینجا هستم همش بستم)))
این سعید هم ویندی اینجا بیمو مه وره بئوتهمه بیه)
اکانت M etalli A رو خیلی وقته بازی نکردم و بازی هم نمی کنم وقتش نیست. هر کسی خواست بهم پ خ بده .
اه شانس ما رو نگا...
اکتبرفست اینهمه آیتم داره اونوقت من از اینا 2 تا گرفتم![]()
هر چی بهش میگم لامصب اون 1000 تا bond رو بده؛ گوش نمیکنه
+
![]()
آقا بخاطر فورت رفتیم توی یه شهر عضو شدیم و این حرفا
دو سه ساعت بعدش خسته و کوفته با نزدیک 6000 تا و با لباسها و اسلحه مزخرف برمیگشتم خونه که یهو ریختن سرم و منو پس اوت کردن نامردا. داراییم رو هم خب بردن!
سوال اینجاست که من کِی میخوام یاد بگیرم این بازی رو؟
سوال اصلیم یادم رفت!
آهان
چرا انرژی و HP صددرصده؟اصلا نزدیک لول آپ نیستم، چیزی هم مصرف نکردم. مدل جدیده؟! همیشه پس اوت بشیم اینا پر میشن؟!
-----------------------------------
خب تا نخوندین سوال بعدی هم بپرسم
قدیما توی قسمت چت خیلی راحت میشد اعضای توی چت رومِ اتحاد یا شهر رو دید.
الآن نمیشه؟ یا باید جای خاصی بریم ببینیم؟
Last edited by amin_fixfox; 01-10-2013 at 10:06.
اولین باری ک تو ورژن جدید پس اوت بشی خون و انرژیت ریکاوری میشه
![]()
خودتون بهتر میدونید؛ این ورژن 2 گند زد به اسکریپت های محبوبمون و همشون رو از کار انداخت. طوری که من هنوز Fort Manager ندارم و اگه کسی چیز خوبی سراغ داره لطفا معرفی کنه.
بهرحال...
خوشبختانه tw-db یه اسکریپت نوشت که کار اکثر اسکریپت های قدیمی رو انجام میده. فکر میکنم همگی میشناسیدش و ازش استفاده میکنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته حتما باید عضو سایت بشید تا اطلاعات کارکترتون رو توش ذخیره کنید.
اما دو سه تا اسکریپت دیگه هم پیدا کردم که دوتاشون واقعا خوبن! با فایرفاکس تستشون کردم:
------------------------------------------------
اولی رو اصلا توصیه نمیکنم چون با اسکریپت tw-db سازگار نیست و باید بین این دو، یکی رو انتخاب کنید!
کار اصلیش اینه که میگرده ببینه چه آیتم هایی رو نیاز دارید تا کالکشنتون کامل بشه. منظور از کالکشن، وسایلی هست که تهش به کالکتور ست میرسه. و مثلا Sombrero و این حرفا حساب نیست!
کارهای کوچیک دیگه هم میکنه. مثلا سمت راست صفحه بالای setting و اینای بازی یه آیکن میسازه که با استفاده از اون میتونید به شهرتون برید یا مارکت و اون دوره گرد رو باز کنید. یا یه آیکن دیگه میسازه که میتونید روش کلیک کنید و از بازی خارج بشید.
اما همونطور که گفتم با اسکریپت tw-db مشکل داره و اگه هر دو نصب باشن، آیتم های داخل اینونتوری رو نشون نمیده اصلا! اما خب شاید این براتون مهم تر باشه...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این اسکریپت میتونید اون شرتکات های پایین بازی رو تغییر بدید و شخصی سازی کنید. خیلی خوب است و ما ایشان را دوست داریم!
محتوای مخفی: عکس ها
توضیح من: اگه توی حالت Extended mode باشه، با کلیک روی مثلث سمت راست میتونیم منو رو مخفی کنیم. گاهی اوقات وقتی منو رو مخفی میکنیم اون مثلث سر جاش میمونه که خب یکم ضایعه! (توی عکس آخری میتونید ببینید) البته فکر نکنم کسی بخواد منو رو مخفی کنه. اما من توصیه میکنم این حالت Extended mode رو (از تب Settings) حتی اگه نیازی به مخفی کردن منو ندارید فعال کنید. چون بخاطر اضافه شدن فضای اون مثلث، تعداد شرتکات بیشتری میشه قرار داد!
ضمنا از همون منوی settings گزینه Blinking رو غیر فعال کنید. اگه فعال باشه بعد از هر بار لاگین توضیحات اسکریپت نمایش داده میشه!
Gold-Silver bonus jobs یه سری از شغل ها هستن که پول و تجربه و اینای بیشتری دارن. این اسکریپت میگرده و این شغل ها رو پیدا میکنه و بهتون نشون میده. البته نکته مهمی که وجود داره اینه که سازنده نوشته ریسک استفاده از این اسکریپت با خودتونه. چون ممکنه بن بشید!
محتوای مخفی: عکس ها
توضیح من: خب حالا از این ریسک مجهول که بگذریم؛ برای من خوب کار کرد. فقط وقتی میزنید صفحه باز بشه، حدود یه دقیقه طول میکشه تا شغل ها رو پیدا کنه و بعد صفحه رو نشون میده. میخوام بگم اسکریپت سالمه و اگه صفحه رو همون موقع نشون نداد فکر نکنید کار نمیکنه....
ضمنا این اسکریپت برای ورژن 2.05 هست و هنوز برای نسخه جدید بازی آپدیت نشده. اما میشه ازش استفاده کرد. تنها مشکلش اینه که هر بار که لاگین میکنید بازی ارور میده که این اسکریپت ممکنه با نسخه جدید سازگار نباشه. اگه با این ارور مشکل ندارید که هیچ؛ اما اگه دوست ندارید چنین صفحه ای رو ببینید کافیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یه ویرایش کوچولو انجام دادم و دیگه مشکل ساز نیست.
محتوای مخفی: اما اگه دستپخت من رو دوست ندارید، خودتون ویرایشش کنید
Last edited by amin_fixfox; 04-10-2013 at 19:29.
ممنون از توضیحات قشنگت امین جووونم :ماااااااااااااچ
ی اسکریتپ آنتی فریز هم هست خعلی خوبه برا ماهایی ک سرعتمون داغونه
ی بیبر هم هست وقتی اسمت رو صدا کنن تو چت و سوت میزنه
یکی هم هست پلیر چکر برا فورته خوبه ، اما من با فورت منیجر کار نکردم نمیدونم مثل همون هست یا ن
اون سیلور و گلدن جاب رو استفاده کنی بنت میکنن
البته اگ از خودشون باشی بن نمیشی![]()
)
خب این Antifreeze هم که داش آرش معرفی کرد رو تست کردم.
واقعا چیز خوبیه. همونطور که آرش توی پست بالا گفت و خب از اسم اسکریپت هم معلومه؛ کاری میکنه که چت، اون ریپورت های گوگولی ای که سمت چپ صفحه میاد، میزان HP و تجربه و کلا همه چیزای دیگه مرتبا بروز بشن و دیگه مشکل فریز شدن نداشته باشید.
محتوای مخفی: عکس
توضیح من: حواستون باشه به صورت پیش فرض این قابلیت خاموشه و بعد از هر بار لاگین باید روی آیکنی که سمت راست صفحه اضافه شده (و در تصویر مشخصه) کلیک کنید. همین.
کلا خیلی خوبه و پیشنهاد می کنم.
---------------------------------------------------
و
اسکریپتی خوب برای بچه های خوب
The West Sweets یه اسکریپت چند کاره هست که داشتنش بهتر از نداشتنشه!
- چت بیپر؛ که اگه اسمتون توی چت نوشته بشه قار قار میکنه
- مدت زمان فول شدن HP و انرژیتون رو مینویسه
- کاری میکنه که بتونیم متن های داخل بازی رو سلکت کنیم (برای کپی کردن و این حرفا)
- اون گزینه آخرین صفحه فروم که توی tw-db بود، توی اینم هست!
- وسایل توی اینونتوری رو کوچیک میکنه و بجای چند صفحه، همه رو توی یه صفحه نشون میده (یعنی اسکرول اضافه شده)
- کنار دکمه بستن اینونتوری، یه دکمه دیگه اضافه شده که هر دو صفحه اینونتوری رو با هم میبنده!
- اگه ماوس رو ببریم روی شرتکات شهر، لیست ساختمون ها رو نشون میده و دیگه نیازی نیست اول بریم به خود شهر
- میتونید لیست شهرها و اتحاد هایی که دوست ندارید باهاشون دوئل کنید رو وارد کنید تا... نمی دونم! یا نمی گذاره باهاشون دوئل کنید و یا بهتون اخطار میده.
توضیح من: خب طبق معمول یه آیکن سمت راست داره و از اونجا میشه تنظیمات رو انجام داد. توی یه بخش همه قابلیت هاش رو میشه فعال یا غیر فعال کرد و توی بخش دیگه میشه اسم شهر یا اتحادها رو وارد کرد تا دوئل های ناجوانمردانه نداشته باشیممحتوای مخفی: عکس ها
و البته نکته مهم: نشون دادن لیست ساختمان ها با اسکریپت TW-Menu (که منو رو شخصی سازی میکرد) سازگاری نداره و اگه اون نصب باشه لیست ساختمان ها رو نشون نمیده.
همین دیگه... اسکریپت خوبیه!
---------------------------------------
Player Checker رو تست کردم، راستش نفهمیدم چکار میکنه!
Last edited by amin_fixfox; 05-10-2013 at 00:24.
آقا این کوئست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من باز نمیشه!
قبلا اون زنه میومد توی سالن ولی کوئستی نداشت. الآن هم مدتی هست که کلا غیبش زده...
واضحه که لول 10 رو رد کردم و saloon p.2 رو هم انجام دادم!
کسی میدونه ماجرا چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)