مشکلی نداره ، منم تی پی لینک دارم
برای نصب مودم و ... هم فکر نمی کنم پول اضافه ای بگیره ، که البته راه اندازیش کاری نداره
تایپیکای مربوط به اون توی همین بخش (اینترنت پرسرعت) رو بخونی ، خودت یاد میگیری!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکلی نداره ، منم تی پی لینک دارم
برای نصب مودم و ... هم فکر نمی کنم پول اضافه ای بگیره ، که البته راه اندازیش کاری نداره
تایپیکای مربوط به اون توی همین بخش (اینترنت پرسرعت) رو بخونی ، خودت یاد میگیری!
بسته به مرکزتون حداقل طبق سایت 7 روز ولی حالا که مخابرات خودش داره سرویس میده شاید بیشتر هم طول بکشه. در مورد مودم هم از خودشون بپرسی شاید بگن مشکل داره ولی خیالت راحت هر مودمی با هر شرکتی سازگاره.
برای راه انداختن 2 PC پول اضافه میگیره چون به قول خودشون شبکه کردن. ولی شما خودت نگاه کن چیکار میکنه برای اون یکی PC هم همون کار رو بکن . نتونستی بچه ها بهت یاد می دند. حیف پول بره واسه شاتل مگه مخابرات مرکزتون رو ساپورت نمیکنه؟
کاربر گرامی
با سلام ،
به اطلاع می رسانیم به تازگی کاربران شاتل در مواقع فیلترینگ، با صفحه ی جدیدی رو به رو می شوند که فهرستی از سایت ها را معرفی می کند. در این باره، به اطلاع می رسانیم گروه شرکت های شاتل هیچ نقشی در فیلترینگ اینترنت و مسایل مرتبط با آن ندارد و صفحه ی جدیدی که هم اینک هنگام فیلتر شدن سایت ها، کاربران را به سایت های دیگر هدایت می کند یا فهرستی از سایت ها را نمایش می دهد نیز توسط سازمان های دولتی و قضایی تامین کننده ی اینترنت کشور یا ناظر بر آن، تهیه گردیده است و خارج از اختیار این شرکت فرا روی کاربران قرار می گیرد.
با سپاس
گروه شرکتهای شاتل
کاربرای عزیز توجه کنید
با یاد اوری مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( توصیه اکید لطفا بخوانید )
لطفا از درگیر شدن با همدیگر و برچسب زدن به همدیگر و صحبت با لحن توهین امیز و همچنین توهین به اشخاص حقوقی خود داری کنید....همه اینجا امدین تا نظرتون رو در مورد سرویس ها بگین و راه حل مناسب برای حل کردن مشکلات همدیگر ارائه کنید و.... اگر بخواین با همدیگر درگیر بشین از هدف تاپیک دور میشین و جز ناراحتی به نتیجه ی دیگری نخواهید رسید
خواهشن رعایت کنین .
در غیر این صورت پاک شدن پست ها و ... را شاهد خواهید بود .
با احترام
این رو توسایت زده ؟ یا ایمیل کرده؟
اینجا نوشته:
ولی برای من که هنوز ایمیلی نیومده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با دیال آپ رفتم همین بود
آرت 1 / اصفهان
بچه هاسرعت دانلود من دیشب خیلی خیلی بد بود از شما هم همین مشکل را داشت؟ دیس کردن هم بیفایده بود
اکو 128 اصفهان
من هم همین رو گفتم ولی نمی دونم چرا بعضی ها باور نمی کنند.
اول فکر میکردم مشکل از لیچر اختصاصی خودم هست. ولی مثل اینکه این طور نیست.
من که 5 6 روزه رفتم رو آرت 1 هر شب دارم 2 گیگ دانلود میکنم !
فعلآ که مشکلی نداشته !
ولی قبلش اکو128 بودم ! بیریخت بود اوضاش
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)