تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1888 از 2365 اولاول ... 8881388178818381878188418851886188718881889189018911892189819381988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,871 به 18,880 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز،
    من به تازگی 206 صفر گرفتم که صدای سیستم صوتی بسیار پایین و حالت خفه داره. پخش هم از این مدل ایرانی بلوتوث داره (احتمالا کروز). اگر برای دربهای جلو e6 استفاده کنم، تاثیری در بهبود کیفیت داره؟ بر ای دربهای عقب چه مدلی میتونم استفاده کنم؟ یا بغیر از اینها مجبور به تعویض پخش هم هستم.
    ممنون

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
    سلام.به نظر من صبر کن چند هفته بار گلیدن بیاد یه دفعه یه کامپ رده بالای گلیدن بگیر + یه ساب ووفر و آمپلی فایر گلیدن و از موزیک لذت ببر
    بودجتون چقدر هست؟

این پست هم نگاه کن سیستم اقا پوریا pourya-pc هست و ماشین هم 206 و خیلی راضی هست از سیستمی که بسته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوباره عرض سلام به همه اساتید
    با راهنمایی دوستان تو همین تایپیک و با توجه به بودجه خودم یه ضبط پایونیر مدل DEH-X2750UI

یه جفت باند پایونیر برا عقب ماشین مدل
    TS-A6965S

و یه جفت باند جلو مدل
    TS-G1045R

برداشتم
    اولا سپاس بابت راهنماییتون برای خرید
    دوما دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
    اول اینکه باند جلو هارو گه گرفتم قبلش عرض کنم ماشینم پراید صبا هست. باندهای جلو رو که بستم توری فابریکی رو که میبندم دقیقا روی باند متصل میشه و باید با کمی فشار بست آیا توری خاصی باید بگیرم( منظورم از توری دریچه روی جای باندهای جلو هست)
    سوال دوم اینکه بهترین تنظیم توازن صدا ( البته میدونم که این حرف مال سیستم های حرفه ای هست) و تنظمیاتی که باید انجام بدم تا بهترین کیفیتو صدارو داشته باشم چی هست مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ایا برای بستن سیستم کیفیتی پاسخگو است
    چه ساب و امپلی وکامپوننتی براش خوبه
    از روشنایی صفحه نمایشش تو نور افتاب اصلا راضی نیستم.بفرمائید تعویض میشه ولی پیشنهاد هم برای جایگزین بدید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوباره عرض سلام به همه اساتید
    با راهنمایی دوستان تو همین تایپیک و با توجه به بودجه خودم یه ضبط پایونیر مدل DEH-X2750UI

یه جفت باند پایونیر برا عقب ماشین مدل
    TS-A6965S

و یه جفت باند جلو مدل
    TS-G1045R

برداشتم
    اولا سپاس بابت راهنماییتون برای خرید
    دوما دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
    اول اینکه باند جلو هارو گه گرفتم قبلش عرض کنم ماشینم پراید صبا هست. باندهای جلو رو که بستم توری فابریکی رو که میبندم دقیقا روی باند متصل میشه و باید با کمی فشار بست آیا توری خاصی باید بگیرم( منظورم از توری دریچه روی جای باندهای جلو هست)
    سوال دوم اینکه بهترین تنظیم توازن صدا ( البته میدونم که این حرف مال سیستم های حرفه ای هست) و تنظمیاتی که باید انجام بدم تا بهترین کیفیتو صدارو داشته باشم چی هست مرسی
    اگه کامل بسته میشه مشکلی نیست و موردی نداره.اگه میزنه بیرون خودت با ترفند باید یه جوری جا کنی یا بهتر اینکه ببری پیش نصاب ها برات اوکی کنند ولی طبق چیزی که فرمودی فکر نکنم مشکلی باشه.
    برای صدا هم هر شخصی یه جور صدا رو میپسنده و سلایق متفاوت هست و برای بهترین تنظیم خودتون باید دست به کار بشید و با تنظیمات پخش کار کنید تا صدای دلخواهتون رو بتونید از دریافت کنید.

موفق باشید

6. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

اگه کامل بسته میشه مشکلی نیست و موردی نداره.اگه میزنه بیرون خودت با ترفند باید یه جوری جا کنی یا بهتر اینکه ببری پیش نصاب ها برات اوکی کنند ولی طبق چیزی که فرمودی فکر نکنم مشکلی باشه.
    برای صدا هم هر شخصی یه جور صدا رو میپسنده و سلایق متفاوت هست و برای بهترین تنظیم خودتون باید دست به کار بشید و با تنظیمات پخش کار کنید تا صدای دلخواهتون رو بتونید از دریافت کنید.

موفق باشید
    سپاس گرامی
    بعله کامل بسته میشه ولی اون قطعه پنجره ای که باید روش بزارم دقیقا میچسبه به باند
    در مورد سوال دوم بعله حق باشماست من بیشتر منظور تنظیماتی هست که باید روز ضبط انجام داد
    بازم مرسی از توجهت

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سپاس گرامی
    بعله کامل بسته میشه ولی اون قطعه پنجره ای که باید روش بزارم دقیقا میچسبه به باند
    در مورد سوال دوم بعله حق باشماست من بیشتر منظور تنظیماتی هست که باید روز ضبط انجام داد
    بازم مرسی از توجهت
    اگه با ووفر برخورد نکنه هیچ مشکلی نیست.میتونید چندتا عکس قرار بدید ازین حالتی که فرمودید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

اگه با ووفر برخورد نکنه هیچ مشکلی نیست.میتونید چندتا عکس قرار بدید ازین حالتی که فرمودید؟
    دقیقا با همین ووفر برخورد میکنه ( اسمشو نمیدونستم خدمتت بگم ) عکس که الان ماشین پیشم نیست. البته بازم شاید اشتباه فهمیده باشم اون قسمتی که دایره ای کوچک وسط باند هست برجسته هست و حالت آلومینیومی داره متصل میشه به طوری پنجره فکر کنم باید رو پنجره ار رو نزارم
    Last edited by aquamarinaquamarin; 15-09-2015 at 10:40.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز،
    من به تازگی 206 صفر گرفتم که صدای سیستم صوتی بسیار پایین و حالت خفه داره. پخش هم از این مدل ایرانی بلوتوث داره (احتمالا کروز). اگر برای دربهای جلو e6 استفاده کنم، تاثیری در بهبود کیفیت داره؟ بر ای دربهای عقب چه مدلی میتونم استفاده کنم؟ یا بغیر از اینها مجبور به تعویض پخش هم هستم.
    ممنون

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
    سلام
    بله کاملا کیفیت صداتون بهتر میشه. همونطر که سعید جان هم گفتن از برند گلیذن هم میتونید کواکسیال خوش صدا و با کیفیت انتخاب کنید. چقدر میخواهید هزینه نمائید؟
    پخشتون رو هم در اینده تعویض کنید خیلی صداتون بهتر خواهد شد.
    این عکس کواکسیال 6.5 اینچی گلیدن مدل RC165 هست که از E6X هلیکس هم صدای بهتری داره.برای درهای عقب هم میتونید سایز 5 اینچی که 13cm ی هست رو نصب کنید.
    البته اگر بیشتر هزینه کنید و درهای جلو رو کامپوننت نصب کنید به مراتب کیفیت صداتون بیشتر و بهتر خواهد شد.منتها باید آمپلیفایر هم تهیه کنید.

ایا برای بستن سیستم کیفیتی پاسخگو است
    چه ساب و امپلی وکامپوننتی براش خوبه
    از روشنایی صفحه نمایشش تو نور افتاب اصلا راضی نیستم.بفرمائید تعویض میشه ولی پیشنهاد هم برای جایگزین بدید
    بله سه جفت خروجیPre Out داره.البه نمیدونم چند ولت هستند. اگر 4 ولت باشن که خیلی خوبه ولی اگر زیر 4 ولت باشن چنگی به دل نمیزنه.
    هر قطعه ای که شما بخواهید میتونید تهیه و به پخشتون وصل کنید. مهم میزان بودجه شما هست.
    دقیقا با همین ووفر برخورد میکنه ( اسمشو نمیدونستم خدمتت بگم ) عکس که الان ماشین پیشم نیست. البته بازم شاید اشتباه فهمیده باشم اون قسمتی که دایره ای کوچک وسط باند هست متصل میشه به پنجره
    اون قسمت تویتره.اگر اون به گریل گیر میکنه همون قاب فابریک چون روش محافظ داره به Dome تویتر اسیب نمیزنه.ولی اگر خیلی تحت فشار هست هیچ چیز روش قرار نده.

11. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    بله کاملا کیفیت صداتون بهتر میشه. همونطر که سعید جان هم گفتن از برند گلیذن هم میتونید کواکسیال خوش صدا و با کیفیت انتخاب کنید. چقدر میخواهید هزینه نمائید؟
    پخشتون رو هم در اینده تعویض کنید خیلی صداتون بهتر خواهد شد.
    این عکس کواکسیال 6.5 اینچی گلیدن مدل RC165 هست که از E6X هلیکس هم صدای بهتری داره.

بله سه جفت خروجیPre Out داره.البه نمیدونم چند ولت هستند. اگر 4 ولت باشن که خیلی خوبه ولی اگر زیر 4 ولت باشن چنگی به دل نمیزنه.
    هر قطعه ای که شما بخواهید میتونید تهیه و به پخشتون وصل کنید. مهم میزان بودجه شما هست.

اون قسمت تویتره.اگر اون به گریل گیر میکنه همون قاب فابریک چون روش محافظ داره به Dome تویتر اسیب نمیزنه.ولی اگر خیلی تحت فشار هست هیچ چیز روش قرار نده.
    مرسی حمید عزیز و همنطور جناب سعید عزیز فکر کنم باید همینکارو بکنم. خیلی زحمت کشیدید

13. این کاربر از aquamarinaquamarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نظر بدین دمپینگ بخرم یا نه ؟
    اگه بخوام بخرم و نصب کنم حدود 300 350 خرجم میشه .
    چه کنیم ؟؟؟؟
    Last edited by amirhosein72; 15-09-2015 at 11:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •