تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1888 از 2014 اولاول ... 8881388178818381878188418851886188718881889189018911892189819381988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,871 به 18,880 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به علت گرمی هوا

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

انگاري گروهبان رفت سپاهان

..

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گرمی هوا !!!!!!!!!!!!
    به نظر من دلیل بی خودی هستش.
    بازیکن توی این سطح باید 2 بامداد هم بازی کنه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

انگاري گروهبان رفت سپاهان
    آره مربی 1.5 ملیارد تومنی با خیلی کمتر از اینا قانع شد
    حداقل میرفت ازبکستان تا به قول آشتیانی عرض وارد کشور میشد

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بازیکن توی این سطح

مردم از خنده دی:
    اینها فقط ادعای حرفه ای بودن دارند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آره مربی 1.5 ملیارد تومنی با خیلی کمتر از اینا قانع شد
    حتما به خاطر عشق مردم هوادار : سفيد امضا كرده

ايشون همه جا مث اينكه فقط امضا ميكنن و پولي نميگيرن !!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه توي تيم جديدش پول ميگيره ؟؟؟!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : به گزارش خبرنگار کانون هواداران از محل تمرين هوادران پرسپوليس که در حين بازي اين تيم مقابل الشباب از عباس انصاري فرد و نلو وينگادا انتقاد کرده بودند مجدد نسبت به عملکرد اين تيم و نحوه بازي اين تيم ابراز گلايه کردند.
    هوادران پرسپوليس نحوه يارگيري مسئولان باشگاه اعتراض داشتند و معتقد بودن که بازيکناني مثل شيث رضايي که نسبت به پرسپوليس تعصب داشتند بايد به اين تيم باز گردند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : عابدزاده كه براي ضربات پنالتي تخصص ويژه اي دارد به دنبال اين است تا ميثاق زاده را به بهترين نحو براي ديدار با بنياد كار آماده كند.
    با توجه به اينكه ديدار پرسپوليس - بنياد كار از مرحله حذفي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا برگزار مي شود اين امكان وجوددارد كه كار به ضربات پنالتي كشيده شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم پرسپوليس پس از ديدار با الشباب در گفتگویی در مورد وضعيت پرسپوليس و حرف‌هاي افشين قطبي به صحبت پرداخت.

*بازي پرسپوليس الشباب را چطور ديدي؟
    مهمترين هدف باري پرسپوليس در اين بازي كسب سه امتياز و سرگروهي بود كه خدا راشكر توانستيم به اين مهم دست پيدا كنيم. پرسپوليس در نيمه اول چندان خوب بازي نكرد ولي در نيمه دوم ما فرصت هاي خوبي براي گلزني داشتيم و توانستيم به گل برسيم.*چرا هواداران پرسپوليس از عملكرد اين تيم رضايت چنداني نداشتند؟
    فكر مي كنم هواداران پرسپوليس بايد كمي صبورتر باشند و با حوصله بيشتري بازيها را تماشا كنند من هم قبول دارم كه پرسپوليس در نيمه نخست چندان خوب بازي نكرد ولي اين درست نبود كه هواداران از دقيقه سي عليه تيم شعار دهند. من دلم نمي خواهد كه راجع به مسائل ديگر صحبت كنم من فقط يك بازيكن هستم ولي تنها حرفم با هواداران پرسپوليس اين است كه با توجه به فرهنگ بالاي خودشان فقط به تشويق تيم محبوبشان بپردازند.

*با توجه به نتيجه اين بازي بايد پرسپوليس در بازي بعدي به مصاف تيم بنياد كار برود، ديدار با نماينده ازبكستان را چطور ارزيابي مي كنيد؟
    بدون شك بنياد كار تيم خوب و مقتدري است كه به اين مرحله صعود كرده است تا جايي كه من ديدم ريوالدو نقش تاثيرگذار و پررنگي در تيم بنياد كار دارد و من معتقدم كه نقطه قوت اين تيم جايي است كه ريوالدو بازي مي كند.
    به هر حال ما سرگروه شديم تا بتوانيم در حضور هوادارانمان در مرحله حذفي به ميدان برويم و اميدوارم كه هواداران پرسپوليس اين شرايط خاص را درك كنند و مثل هميشه به حمايت از تيم محبوبشان بپردازند.

خاطر نشان مي شود كناره گيري مازيار زارع و تعدادي از بازيكنان از اردوي تيم ملي همچنان يكي از سوژه هاي داغ فوتبال محسوب مي شود و افشين قطبي نيز در اين مورد توضيحاتي را ارائه كرده است.
    *در مورد افشين قطبي صحبتي داريد؟
    از وقتي كه از اردوي تيم ملي خارج شدم تلاش كردم تا صحبتي در مورد بعضي از مسائل انجام ندهم البته گويا اين قضيه فقط از سوي من رعايت شده است چون ديگران مصاحبه مي كنند و به راحتي در اين مورد حرف مي زنند.
    من احساس كردم كه در تيم ملي زيادي هستم، رفتارها و عكس العمل هايي را ديدم كه به خوبي بيانگر اين موضوع بود هم اكنون با جدايي من از تيم ملي جا براي قطبي باز شد ، اين طوري آقايان مي توانند راحت تر در مورد بعضي چيزها تصميم گيري كنند و حداقل در مورد پست من راحت تر تصميم گيري كنند من فعلا جواب افشين قطبي رانمي دهم و به خاطر وضعيت حساس تيم ملي سكوت مي كنم اما اين را بدانيد كه در زمان مناسب حرفهاي زيادي براي گفتن دارم فعلا با تمام قدرت در خدمت پرسپوليس هستم و ترجيح ميدهم كه روي بازيهاي پرسپوليس تمركز كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي بازيكن ملي‌پوش پرسپوليس امروز با وجود شركت در تمرين پرسپوليس با بازيكنان اين تيم در تمرين گروهي شركت نكرد.
    علي كريمي كه صبح شنبه به تازگي از دبي به تهران بازگشته بود به دليل خستگي ناشي از سفر تنها به دويدن دور زمين اكتفا كرد و با ساير بازيكنان در تمرينات گروهي شركت نكرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •