تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1887 از 3347 اولاول ... 887138717871837187718831884188518861887188818891890189118971937198723872887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,861 به 18,870 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه warrior2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی ایرانسل خیلی دزده !!!!
    به اندازه سر سوزنی شک نکنید
    حالم بهم خورد از سرویس های بی خودش
    نیم ساعت که می خری 20 دقیقه شد خودش قطع می شه حالا بماند همیشه اینطوری نیست باید بعد 1 ربع چک کنی شاید قبل اون هم از شارژت کم می کنه
    یکی دو بار نه بلکه خیلی پیش اومده این وضعیت واسه من !!!!
    تو برنامه ایرانسل من : توقسمت تنظیماتش یه جای داره که اگه بسته ات داره تموم میشه هشداره بده ( تو قسمت تنظیماتش باید بری فعال کنی که نمی شه )
    جالب اینجاست روحالت off هست وقتی فعال میکنی on خودش بر میگیرده و خطا میده
    واقعا چه دزدی هستند اینا !!!!!!!!!!!!!

از هرجا که بتونن کلاه میزارن سر ملت D:
    من وایمکس دارم که شبانه رو میگن از 2 تا 8 رایگانه ولی بیشتر شبا از 2 و نیم به بعد رایگان میشه!کسی ندونه از 2 بزنه دانلود نیم ساعت از ترافیک مصرف میشه!
    این بسته های سیمکارت هم سر زمانش تموم نمیشه مهلت استفاده و زودتر از زمان اعلام شده مهلت استفاده تموم میشه،یک گیگ از بسته مونده بود برام و هنوز نیم ساعت تا زمان اعلام شده فرصت بود که دیگه مهلت استفاده تموم شد و اون یک گیگ رو ول کرد رفت از شارژ مصرف کرد!کلا هر جوری بتونن میچاپن D:

2. این کاربر از warrior2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سرعت یکمی افت کرده
    Last edited by hmd; 28-01-2016 at 23:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال ... اگر حجم بسته های بلند مدت مثلا 3 ماهه یا 6 ماهه زودتر از زمان مورد نظر تمام بشه میشه دوباره یه بسته بلند مدت فعال کرد؟ یا باید صبر کنیم مثلا 3 ماه زمانش تموم بشه؟؟؟
    جوابشو کسی می دونه؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کلا بسته ای از نظر حجم زودتر از زمانش تموم بشه میشه بسته بعدیو فعال کرد .

6. 2 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چقدر این ایرانسل دزده بسته نیم ساعتی فعال میکنم موقع استفاده انتن میپره به 700 زنگ زدم میگه مشکل از مودم شماست مگه میشه انتن بپرهخودشون رو زدن به نفهمی
    امروز 3 بسته فعال کردم فقط تونستم از یکیش استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من بسته نیم ساعته فعال کردم،مشکل پرش آنتن نداشتم،اما توی خونه جواب نداد و فقط یک خط فورجی آنتن داشت که هی قطع میشد و میرفت روی نسل دو،اینترنتی که توی خونه آنتن نده چه به درد میخوره؟نمیشه که رفت وسط میدون چون آنتن بهتره

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از صبحه بسته فعال نمیشه... میگه در حال بروز رسانی هستیم.. شارژمم چند تا اس اومد از ایرانسل خوردش.. الان تازه بسته فعال میشه!رفتم رایتل یه بسته 200 مگی زدم.. واقعا لذت بخشه... حیف بسته هاش گرونه وگرنه رایتل خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

از صبحه بسته فعال نمیشه... میگه در حال بروز رسانی هستیم.. شارژمم چند تا اس اومد از ایرانسل خوردش.. الان تازه بسته فعال میشه!رفتم رایتل یه بسته 200 مگی زدم.. واقعا لذت بخشه... حیف بسته هاش گرونه وگرنه رایتل خیلی خوبه
    هیچ ارزونی بی حکمت نیست،منم بسته سه ماهه رایتلم امروز تموم،گفتم ببینم اگه ایرانسل خوب شده،بسته هاش ارزونتره بزنم،اما دیدم نه، وقتی رایتل پوشش و ثبات بهتری داره،چرا بیام ایرانسل ؟ ایرانسل که همش قطع و وصل بشه

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هیچ ارزونی بی حکمت نیست،منم بسته سه ماهه رایتلم امروز تموم،گفتم ببینم اگه ایرانسل خوب شده،بسته هاش ارزونتره بزنم،اما دیدم نه، وقتی رایتل پوشش و ثبات بهتری داره،چرا بیام ایرانسل ؟ ایرانسل که همش قطع و وصل بشه
    ایرانسل دیگه شورشو در اورده.. پینگش اصلا خوب نیس. همین قیمت کمش ادمو گول میزنه.. اگه رایتل بسته های متنوعی میداشت خیلی بیشتر از اینا پیشرفت میکرد و کاربر جذب میکرد

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ایرانسل دیگه شورشو در اورده.. پینگش اصلا خوب نیس. همین قیمت کمش ادمو گول میزنه.. اگه رایتل بسته های متنوعی میداشت خیلی بیشتر از اینا پیشرفت میکرد و کاربر جذب میکرد
    متاسفانه رایتل تنوع نداره،من در یک مکان ثابت چند شب حدود ساعت ۳ نیمه شب،هم با ایرانسل و هم با رایتل تست گرفتم ،رایتل شب ها پینگ و سرعتش خیلی خوب و ثابت میشه اما ایرانسل پینگ بالا و سرعت کم، رایتل سیم کارت دیتاش تنوع خوبی داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •