پادگان شهید مدرس چطوره؟
پادگان شهید مدرس چطوره؟
دوتا از دوستانم دارن نیرو دریایی سپاه خدمت میکنن! مشکلی که ندارن ، هردو دارن کارهای دفتری انجام میدن
دوستان لطفا اگه میدونید یه راهنمایی کنید این سوالارو بازم ممنونم
1.بسیج عادی که کسری نداره برادر برای کسری باید فعال باشید
2.بله تو ناجا در بعضی جاها فوق دیپلم ها راحت تر از افسر ها هستند چون افسر ها معمولا مسئولیتشون بیشتره اما در اکثر موارد تفاوتی نیست
تو ارتش اما لیسانس راحت تر از کاردانی هستند معمولا
3.تو برگ سبز مدرک تحصیلی نوشته میشه تو یگان از درجه هم میشه فهمید
سلام
من اعزامی برج ده هستم. قبلا سه ماه تو نیروی دریایی ارتش خدمت کردم. می خواستم بپرسم کسی از نیروی دریایی اینجا هست بگه الان اوضاع خدمت چطور هست؟
Last edited by h9025; 10-12-2013 at 10:37.
ممنونم تو سپاه چی لیسنس و کاردانی فرقی دارن
امریه به کاردانی هم تعلوووووق میگره یا ربطی نداره
ممکنه فرق کنه یا نکنه اما معمولا فرق میکنه هرچند که سپاه در حالت عادی لیسانس کم میگیره
بله اما بسیار سخت
نیروی دریایی تو تهران یه دفتر داره که من چندبار رفته بودم که خیلی حال کردم هم از نظر قانون مندی هم اینکه هر سرباز یه وظیفه معین داشت و سرش تو کا خودش بود ( رسته داشتن)
ای بابا هرچی که گفتی بر خلاف اون چیزی بود که به ما گذشت .تازه من خیلی هاشو نگفته بودم بهت و به نسبت خودم وقتی با آگاهی از اونجا رفتی فکر میکنم خیلی بهتر بود برات چون من همینجوری مثل چی پاشودم رفتم اونجا.
سوال که اگه دقیق مشخص شد مزاحم میشم.
اگه مدرس کرج منظورت هست که میگن آخر هرچی آموزشیه برو حالشو ببر (برا افسرا هم هست )
مال کسه دیگه ای ایتجوری ننوشته؟
یعنی اینجا کسی اونجا نبوده؟
در مورد سوال یکتون دوست من فرقی نمیکنه شما میتونید مستقیما به مرکز اموزشی برید یا تشریف ببرید مرکز استانتون تا خودشون اعزامتون کنند
در مورد مالک اشتر هم مطلب تو تاپیک زیاد سرچ کنید
اینم مطالب مرتبط با مالک اشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بطور خلاصه پادگان خوبیه داخل شهر هست و زیاذ سخت گیر نیستن اما تقسیمات جالبی نداره متاسفانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)